Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš: Kalvīša sētas bizness

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
mazepa 17.08.2009 10:37 _...manuprāt Dinamo lielākajam sponsoram ir jābūt Valmieras pienam...._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ man ari liekas ka Kalvitim tieshi tur vajadzetu naudu meklet.
Karamba
K
Kas tur īpaši jauns. .Kalvītis tik kārtējo reizi ilustrējis latvju politikas būtību- parasts bizness, kura vienīgais mērķis ir nodokļu naudas izlietojums.Labējie, kreisie, labēji centriskie, kreisi labējie, konservatīvi labējie, konservatīvi centriskie,nacionāllabējie, nacionālcentriskie,utt- tas tikai mušpapīrs un migliņa naivajiem vēlētājiem,kuri tāpat kā pozicionētie papiki, ne nieka nejēdz ko tas vispār nozīmē, vnk tā smalkāk skan pajoļu tautas apjāšana, Eiropa taču :))
Šampēteris
Š
AVELAT, MORITURI TE SALUTANT !
ērce
ē
Raksta pēdējā rindkopa ir trāpīts kā naglai uz galvas, ekselenti!
>>Sniega pika
&
Klubam vajag būt, bet neaizmirsti, ka šis klubs ir biznesa projekts, tā ir akciju sabiedrība, kur akcionāri pelna sev naudu. Kāpēc valsts uzņēmumiem, jānodrošina privātas akciju sabiedrības akcionāru peļņa.
Lats
L
Latvijas dzelsceļš varētu pabalstīt arī manu lauksaimniecības biznesu.
replika
r
ja šo klubu vairs nefinansē "gazprom", un tagad Latvijas valsts uzņēmumiem jāapmaksā šīs spēlītes, tad laiks mainīt nosaukumu - piemēram "Rīgas Vilki", vai "Rīgas Leģions", varbūt Rīgas "Meža kaķi", vai "Daugavas (saistībā ar Daugavas HES kaskādi) vanagi" ???
c7
c
Nu, kurš tad mēģina to tavu Dinamo norakt? Lai spēlē, ja ir kas to skatās un par to maksā. Sašutums jau ir par to, ka Kalvītis grib panākt valsts naudas piešķiršanu savam biznesa projektam.
Mazais Cipaciņš
M
Nu saprotu, jau saprotu, bet Tu savukārt nesaproti, ko es gribu teikt! Es gribu teikt, ka būtu žēl, ja politikas dēļ norok DINAMO. Vienalga, kam viņš pieder! Varbūt, ka ne Kalvītis, bet kāds cits var atrast kādus privātos sponsorus! Citādi iznāk, ka vēršas pret politiķi, bet cieš sports!
Skaistule
S
mazepai, mazam cipaciņam un citiem, kuri nesaprot Ozoliņa rakstu - Kalvītis grib gūt sev PERSONISKU peļņu uz nabadzīgās tautas rēķina. Tautas, kuru pats ieveda postā. Lai meklē privātos ieguldītājus. Taču privātie nepakļausies kaut kāda Kalvīša murgainiem sapņiem Vismazāk te ir runa par sportu un reklāmu valsts atpazīšanai. Runa ir vienīgi par personīg;a bankrota glābšanu. Laikam ar likumu palīdzību grib izdabūt cauri savas sashēmotās lietas. Sāk trakot, jo GODĪGI strādāt neprot.
[email protected]
m
aigar , žēl tikai ka tev un tavai partijai šai valsti praktiski vairs nav nekada teikshana un nebus vispar pec nakama gada oktobra.
Interesanti,
I
kāpēc stadionā Kalvīti izsvilpa, vai par to, ka viņš ļoti rūpējās par sportu? Kaut kāds iemesls taču bija.
basketbolists
b
Kalvītis taču jau izlīferēja Abreni krieviem,vēl par maz. Lai brauc uz Krieviju ar visu savu Dinamo un prasa lai naudu dod Gazprom.
Sniega pika
S
Ozoliņ, par ko Tu cepies? neesmu hokeja fans, bet šādam klubam jau sen vajadzēja būt. Un nav tās tikai Kalvīša intereses. Paskaties uz Arēnas Rīga tribīnēm spēļu laikā un tad kaut ko raksti. Paldies Kalvītim, ka viņš pielika roku, lai šādu klubu izveidotu
mazepa
m
...teiksim, ka Latvijas dzelceļs tur piedalās - tas tiešām ir okei - derīgs mārketings un PR....citiem valsts uzņēmumiem tur nav ko darīt...bet es ieteiktu kā pārējos piesaistīt pārtikas ražotājus, kuri eksportē uz Krieviju pienu ,sieru utt...koroče , manuprāt Dinamo lielākajam sponsoram ir jābūt Valmieras pienam....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas