Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Klusētāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fredijs Kriigers
F
Kaadas labas ekonomiskaas attieiibas var buut ar valsti, kas lieto ekonomiku kaa politiskas santaazas instrumentu? Un kaa arturs iedomaajas vienpuseeji labas attieciibas - tikai no Latvijas puses? Taadas attieciibas, miiljais beerns, nav iespeejamas.
Кровавый Пу
К
Тупые прибалты. Вы не нужны ни России, ни своим новым хозяевам США. В любом случае, американцы точно под танк ради вас бросаться не будут, у них сейчас своих проблем полно.
Armija
A
Cik liels skaitliskais sastāvs Latvijai patlaban ir 6 vai 7 tūkstoši cilvēku? Der zināt: Latvijas bruņoto spēku skaitliskais sastāvs 1940. gada 1. jūnijā bija 2,013 virsnieki, sanitārvirsnieki un administratīvie virsnieki, 27,555 virsnieku vietnieki, instruktori un kareivji, kopā 29,568 vīri. Klāt pieskaitot 1,275 brīvā līguma darbiniekus, armijas kopskaits bija 30,843 vīri. Mierīgakos apstākļos bija ap 16 tkst. cilvēku.
Jaunais standarts
J
Ja, jā pasaki to vēl igauņiem....
arturs
a
Ne jau peec 8. augusta viss taa pagriezaas. Latvijaa visu laiku ir pretkrieviska propoganda. Starp citu, pec tautiibas esmu latvietis, un es negribu paraadiit ka Krievija ir laba vai slikta, es gribu paraadiit ka ne taas probleemas juus risinaat.
cirks
c
1) liec mierā latviešus, tāpat skaidrs ko tu par mums domā ... kā paliek ar pārējiem miljoniem Austrumeiropā ? Vai viņi arī ir "rietumu propogandas upuri" ? Un kapēc par tādiem "upuriem" viņi "pēkšņi" kļuva pēc 8.augusta ? "Sakritība" ar Krievijas "miera misiju" Gruzijā ? 2) Artur, mani neinteresē, ko tu aizstāvi ... FAKTS (tev tas patīk vai ne) ir tāds, ka Krievijas secinājums ir PATOLOĢISKS UN AGRESĪVAI valstij atbilstošs - ja citiem drīkst būt sliktiem , tad MUMS jābūt TIKPAT SLIKTIEM ! Saproti ? Nevis LABIEM vai LABĀKIEM , bet TIKPAT SLIKTIEM vai VĒL SLIKTĀKIEM ... Nu kā lai pēc tādas attieksmes normāli izturas pret šo kaimiņvalsti ?
Jaunais standarts
J
Sveiks, Artur. Kā lietas Krievijas vēstniecībā? Vai Krievijā ir tas pats premjers vai ir jau nomainīts? Artur, derētu atgādināt, ka latvieši bija tie, kas divas reizes BŪTISKI ir ietekmējuši Krievijas impēriju.
arturs
a
1) Pashi latvieshi jau grib aciim redzot baidiities, taa to laikam vajag saprast. Tads nu atkal ir tas Latvijas masu meedijumu sasniegums. Reaali jau Latvija izteereet materiaali neko nevar, vienkaarshi naudinjas nav. 2) Es neaizstaavu ne Krieviju ne ASV. Man vairaak ruup Latvijas intreses, un Latvijas intresees ir labas ekonomiskaas attieciibas ar Krieviju. Paslaik shiis atttieciibas konreeti pashi censhamies pasliktinaat. Ja juus domaajat, ka varat iejaukties kad ASV vai Krievija risina savus geopolitiskos jautaajumus, tad jums vienkaarshi ir lieluma maanija.
Idioti vai nodevēji vai...?
I
Vakar Latvijas TV parādīja īsu interviju ar Vinetu Veldri (Tautas partija). Šis cilvēks ieņem Latvijas valsts Aizsardzības ministra vietu. Cik sapratu no šīs intervijas, tad, lūk, Aizsardzības ministrija bija izdevusi rīkojumus, kas skar valsts aizsardzību jau šī gada jūlijā, kad kļuva zināms par Krievijas karaspēka manevriem Kaukāzā. Tas tika uzsvērts. Tā izklausījās kā taisnošanās, jo tika uzsvērts. ka reaģēšana notikusi pirms augusta notikumiem (Krievijas uzbrukums Gruzijai - 8.augusts)., kad pat portālos tiek analizēti riski. Tika uzsvērts arī nopietnākais risks atceroties Igaunijas notikumus (pieminekļa Aļoša pārvietošana un krievu izraisītās masveida nekārtības Igaunijā šai sakarā). Kāpēc tad tikai 2008.gada JŪLIJĀ tiek kaut kas pārvērtēts? Vai NEPIETIKA Igaunijas notikumi, kas risinājušies PIRMS GADA? Saprotu, ka vetirinārārstus laikam kopā ar zootehniķiem apmāca, kā teiksim mākslīgi apsēklot govis un cūkas. Darbs ir vajadzīgs lopkopībā. Darbs kā darbs. Vainas nav. Bet likt vetārstu par Aizsardzības ministru nevajadzētu. Kāds var iebilst, ka, lūk, Veldre ir Aizsardzības ministrs no 2007.gada decembra. Kas tad, šai ministrijai aizmirsās Igaunijas notikumi?! Starp citu pirms Veldres Aizmsardzības ministrs gandrīz divus gadus bija Atis Slakteris. Arī no Tautas partijas. Kas TAS IR?
"Humānā" Krievija
&
Krievijas iedzīvotāju skaits - ap 140 mln Mazāk par pusi ir vīrieši - tātad zem 70 mln Zēnu skaits vecums no 0-14 gadi - ap 10 mln Tātad pieaugušo vīriešu skaits ir zem 60 mln Тюремное население" России достигло 15 млн человек: четверть мужского населения "сидела" Российское "тюремное население" подошло к критической черте: за последние 16 лет - с 1992 по 2007 год - в стране осуждены свыше 15 миллионов человек. P.S. Nav zināms "atsaldēto" skaits, kas radies 10 gadu ilgajā Afganistānas karā un divu Čečenijas karu rezultātā, jāņem vērā arī, ka ne jau visi tiek noķerti un notiesāti. Reāli tas cipars varētu sasniegt 20 miljonus. Ja kāds grib precīzāk, tad : Ethnic groups: Definition Field Listing Russian 79.8%, Tatar 3.8%, Ukrainian 2%, Bashkir 1.2%, Chuvash 1.1%, other or unspecified 12.1% (2002 census) People Russia Top of Page Population: Definition Field Listing Rank Order 140,702,096 (July 2008 est.) Age structure: Definition Field Listing 0-14 years: 14.6% (male 10,577,858/female 10,033,254) 15-64 years: 71.2% (male 48,187,807/female 52,045,102) 65 years and over: 14.1% (male 6,162,400/female 13,695,673) (2008 est.) Median age: Definition Field Listing total: 38.3 years male: 35.1 years female: 41.4 years (2008 est.) Population growth rate: Definition Field Listing -0.474% (2008 est.) Birth rate: Definition Field Listing Rank Order 11.03 births/1,000 population (2008 est.) Death rate: Definition Field Listing Rank Order 16.06 deaths/1,000 population (2008 est.) Net migration rate: Definition Field Listing Rank Order 0.28 migrant(s)/1,000 population (2008 est.) Sex ratio: Definition Field Listing at birth: 1.06 male(s)/female under 15 years: 1.05 male(s)/female 15-64 years: 0.93 male(s)/female 65 years and over: 0.45 male(s)/female total population: 0.8225 male(s)/female (2008 est.)
cirks
c
Atmetot nepatiku pret Krievijas vēstniecības provokatoriem, Ždanokas hitlerjūgendu un 5.kolonnu - mani pārsteidz 2 lietas šo cilvēku uztverē : 1) vai Krievijas atbalstītāji to grib atzīt vai nē - Krievija ar savu rīcību ir panākusi, ka tagad miljoniem cilvēku Baltijas valstīs un citur Austrumeiropā baidās par savu bērnu nākotni un sāks ieguldīt milzīgus līdzekļus savai aizsardzībai ... līdzekļus, kurus varētu izmantot miermīlīgai ekonimikas attīstībai. Vai visi šie cilvēki pēkšņi būtu sajukuši prātā ? Nē, nav gan ... tas ir Kremļa nacistu "panākums" Nr.1 2) Krievijas nacistu aizstāvji visu laiku apvaino "rietumus" un ASV mistiskos "dubultstandartos" ... Lai nu paliek... Paradoksāls ir secinājums, ko viņi izdara Krievijas labā - TĀTAD MĒS (Krievija) varam darīt TIKPAT SLIKTI !!! Tātad MUMS ARĪ DRĪKST BŪT DUBULTSTANDARTI ! Tā vietā, lai humāniem līdzekļiem mēģinātu cīnīties pret "mistiskajiem dubultstandartiem" Krievija pati bliež tādā pašā stilā ar moto "A ko - mēs sliktāki ?!" Ko mēs no tā varam secināt ?
Fredijs Krīgers
F
Krievija turpina PSRS politiku. Čečenija. Abhāzija. Dienvidosetija. Piedņestra. Psiholoģiskais karš pret Baltiju. Kurš tagad ir kaut kur pazudis?
arturs
a
PSRS vairs nav, tu esi kaut kur pazudis 17 gadus.
arturs
a
1) Par Zviedriju nav man informaacijas, un es domaaju ka tas ir kaarteejais fufelis. 2) Par to ka Gruuzijas smagaa artileerija un tanki slauka nost Osetijas ciemus zinjoja visi Latvijas masu meediji, tikai tas bija pirms tam kad tur iegaaja Krievijas karaspeeks, pec tam visi to kolektiivi aizmirsa.
XXX
X
Artūr, kāpēc neatbildi??? Jautājumi taču nav sarežgīti!!! Cerībā atbildes tomēr saņemt atkārtošu jautājumus. Kāpēc Abhāzijas un D-osetijas līderi pirms apm. 3-4 mēn. neieradās Stoholmā uz četrpusējām sarunām? Pareizāk būtu jautāt - kāpēc Krievija viņiem neatļāva ierasties? Kāda nepieciešamība bija un kādu labumu sev Gruzija cerēja iegūt, apšaudot Chinvali un veicot tik lielus postījumus (protams, ja noticam Krievijas propogandai par postījumiem )???? Kāpēc EDSO pārstāvjiem nav ļauts apskatīt tos lielos postījumus!!!! P. S. Godīgi sakot neceru, ka man atbildēsi ( uz šiem jautājumiem, nevis tādiem, ko neuzdevu), jo ražot melīgus apgalvojumus, protams, ir vieglāk, nekā sniegt pamatotas atbildes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas