Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Kompozīcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Ozoliņa līdzība, ko šorīt atgremo arī Zanders ir gana precīza - tikai vārdos aprakstīta daļēji. Ir ne tikai māja, kas deg, un apsaimniekotāji, kuri it kā spēlējot šahu, tajā vietā lai dzēstu ugunsgrēku Ir arī samazgu piegādātāji, tādi kā ozoliņi/sreipi/zanderi, kuri mājas iedzīvotajiem piegādā gremošanu graujošus produktus un vēl ir vismaz 10 000 mājas iedzīvotāju, kuri to ar labpatiku apēd, iegūtās dizentērijas produktus "safasē" spaiņos un pa degošas mājas logiem cenšas uzgāzt virsū tiem, kuri pienāk tuvāk. Protams, ka šādā situācijā jātēlo, ka tiek spēlēts šahs un, diemžēl, jāgaida kamēr degošas mājas iemītnieki būs vai nu nākuši pie prāta, vai zaudējuši spēku šļakstīties ar ekskrementiem. Kāds "samazgas" piedāvā piem. Ozoliņš? Nu piem. šajā rakstā viņš iemanās valdībai pārmest Almunja brīdinājumu, kaut nepamatoto ažiotāžu par mistiski novirzāmajām naudām sacēla mediji un pārmetums ir faktiski vērst tieši to virzienā - visa Latvija piem. domburšova varēja redzēt, kā Godmanis centās skaidrot daudziem acīmredzamo pārpratumu, bet Domburs viņam to neļāva. Visu Latvijas diplomātu un finansistu kapacitāte nav tik liela, lai varētu savākt tās samazgas, ko pa pasauli izplata kaut vai tas pats domburšovs Vai vakardienas Rimševica teiktais nebija zīmīga ilustrācija?!
Kamielis
K
Jā, Ozoliņa kungs, un to citu valdību, kura pieņems lēmums ne TP un ZZS atbalstīs un balsos šis abas partijas!!! Nu vai nav drusku par naivu mūsu politiskai " kultūrai" ?
Prioritāte - lasīt vai darbo
P
Un arī valsts iedzīvotāji skatās, ka ir ugunsgrēks un viss deg nost.. taču lai kaut ko darītu, iedzīvotāji nevis aktīvi un enerģiski rīkojas, bet tā vietā lasa skrejlapiņas un vēro saimnieku šaha spēli.
Человек
Ч
Заголовок странный. Гораздо лучшее выражение то, которое изобрел Владимир Владимирович Путин и которое о том же: КОНФИГУРАЦИЯ ВЛАСТИ. Учитесь! В Латвии же эта конфигурация отсутствует. Так, есть несколько рвачей, случайно дорвавшихся до власти. Насинг спешал!
HA HA inno zigurdam
H
Diena neaģitēja par ,bet aģitēja pret TP,DIENA CENTĀS NOREGULĒT KURU VĒLĒT KURU NĒ, Tie latvieši kas brēc par dināmu nav slimi,bet nedaudz nodzen tādu zigurdu uzdzīto stresu,pakaifo,ja mūsējiem veicas un kaut brīdi ir apmierināti ar dzīvi.Tādi sūdamuguras kā zigurdi džeri inno .....neatkarīgi,ko viņi darītu,ir tie ,kas salaiž visu dēlī. Iesakiet vismaz kādu sakarīgu ar pierādījumiem argumentētu priekšlikumu un jūs uzklausīs.Tagad tā ir tikai tukša klabināšana.
HA HA autoram
H
Tā arī nesapratu,ko Ozoliņš gribēja pateikt.Nevienam neko nedarīt ? Ja kaut ko spriež ir tak iespējams kaut ko nolemt,ātrāk vēlāk ,bet nolemt.Ozoliņš ,piemēram raksta ,raksta un tā arī nekā neuzraksta.Tas jau ir galīgi nejēgā.Vai ozoliņam pašam neapnīk malt vienus un tos pašus tukšos salmus ?
www
w
ozoliņ!Valsts krīt bezdibenī.Tāpēc uzliec kaklā savu dārga STRIķi un pakaries! Kāda histērija kad kautkas nenotiek pēc ozolinā prāta.
alberts
a
Nevajag nekadu ministru samazināšanu!Katram ministram pa 4(ČETRIEM)padotajiem un viss notiks,ticiet MAN!Tas ir kā abece,JĀSTRĀDĀ>
Zigurds
Z
Latvijieši, brecot par čekistu dinamo, nodzēruši savas smadzenes ar aldari, ievēlējuši valdīšanā lielākos kretīnu un tagad sūdzās. Ejiet pie dinamo, lai viņi uztaisa jaunas fabrikas , zinātniskos centrus un skolas.
JL.
J
Nekas ārkārtīgs diemžēl nenotiks. Noiesim likumsakarīgi pa burbuli kā Argentīna. Un necelsimies augšā nekad. Tikai Argentīnā ir silts - tur ir patīkami dzīvot arī tad ja tev nekā nav, kāpēc man tusēt pa šitiem dubļiem 10 mēnešus gadā ja nekā nav un nebūs. Kādi varianti? Var jau saukt cilvēkus par sprīdīšiem, bet es nevienu nevainoju,kas skatās pēc iespējam - veicās kā kuram, bet vismaz cilvēki kustās un meklē. Lai dzīvo sprīdīši.
Oldmarka
O
Krīze atklāj to, ka valdošā "elite" nemaz nav elite, bet ir iznireļi, kuri nav spējīgi strādāt atbildīgos valsts amatos- nav starp viņiem neviena Konrāda Adenauera vai Kemala Ataturka. Te ir tikai tīro zobu un pāšgludinošos bikšu pilsētas Jauno vasjuku gaisa piļu būvētāji Ostapi-Mākoņierindas Kretīnu Dresētāji ar saviem klēpja šuņeļiem garantijas Gargantuā un sveču fabrīciņu Laimības apoloģēti tēvi Fjodori-Buldozeri- Raķetes- Gāzi grīdā un mākoņos un pāri visam Legzdiņa sveiciens tautai. Ko atbildēs tauta uz šo sveicienu?
p
p
Dzīvoja divas kaimiņu ģimenes, visām viss vienādi. Mammuči pa māju, tētuki pa darbu, sīči pa skolu, viss ok! Te pēkšņi, krīze! Un notiek brīnums - viena ģinenīte dzīvo it kā nekas nebūtu noticis, drusku mammucis pabļauj uz tētuku drusku uz sīčiem, vis ok! Otrā ģimenītē visi brēc viens uz otra un viss ir galīgā trubā. Stāsta ka turpinot brēkt vēl pašlaik, lai gan māja jau sabrukusi, tētuks nodzēries, mammucis uz paneļa, sīcis uz adatas! Nezin kāpēc tā???
Ansis
A
manuprāt tādēļ, ka Lemberga kretīni ar Brigmani priekšgalā, kā politiķi ir pilnīgi pasīvie pediņi un darīs visu, ko vienīgais aktīvais ar hūti viņiem liks, atķirībā no citiem kretīniem, pat nemulstot un nenosarkstot, turklāt aiz tizluma noraks Zemnieku pārzināto lauksaimniecību un Zaļo kūrētās kāpas.
lno
l
Nav nekas iebistams pret autora uzskaitītajiem, bet vairumam zināmiem faktiem, bet vai nākošajā komentarā, Ozoliņa kungs nevarētu mums izskaidrot, kādēļ Diena arī pēdējās saeimas vēlēšanās aicināja balsot par TP? Man vienīgais izskaidrojums, ka demokratiskā valstī jābūt pārstāvētiem visiem tautas slāņiem, t.sk.arī kretīniem. Tomēr tad rodas nākošais jautājums: vai saeimā jābūt tikai Šķēles kretīnu pārstāvjiem, kādēļ tāda "dubulta grāmatvedība" attiecībā pret Lemberga kretīniem?
Sumbrs
S
Tas viss tiešām ir sen zināms. (Kopš 1992.-1993. gada, kad varu uzurpēja K21/LC banda, valsts socioekonomiskā attīstība vairs nav gājusi tādā virzienā, uz kādu bija cerējis LTF un barikāžu dalībnieku vairākums un kāds bija ierakstīts LTF programmās.) Bet, ja Ozoliņš uzrakstītu, ka laiks nobriedis "Latvijas Nirnbergai 2009", Tu tāpat čivinātu, ka tas ir tušs apgalvojums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas