Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Krievijas lepnums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viedoklis
v
Pat ANO neko nevar izdarīt lielajām valstīm, jo viņām ir veto tiesības. Tas padara absurdu par godīgumu pasaulē. Man liekas, ka nedrīkstētu būt veto tiesības, ja tas attiecas uz karadarbību, ja kāda valsts cenšas okupēt savu kaimiņvalsti, vai to pazemot ar varu.
Andrejs
A
Ko Jūs uzskatāt par 5. kolonnu? Manuprāt, lēmumi, kas saistīti ar visu Jūsu nosaukto (rūpniecibas, energoapgādes, aizsardzības, integrācijas u.c. jomās), tiek pieņemti gluži konkrētu mūsu pašu valstiņas ievērojamāko pilsoņu labklājības labā.
sesks
s
Vai kādam vēl ir ilūzijas par LV valdību. Lēmumi, kas tiek pienemti gan rūpniecibas, energoapgādes, aizsardzības, integrācijas u.c. jomās skaidri apliecina, ka 5.kolonna ir pavisam reāla lieta, kurai mūsu politiķi savu paka ļu pārdevuši, lai Floridās sev privātmājas saceltu un bērneļus ASV skolotu. Igaunijā vienas statujas pārbīdīšana izraisīja plašas nekārtības un diplomātiskus kāzusus abet latvija klusām trīs dienu laikā noslēdz rbežs līgumu. Nebrīnītos, ja, pamatojoties šajā līgumā, būs arī kādas daudznozīmīgi define'tas vietas, kuras Kalvītis & Co būs atstājuši, lai finalizētu 5.kolonnas plānu un nākotnē varētu teikt, ka viss oki - viss leģitīmi, balstoties pašas valsts likumdošanā. Tā teikt, viss ir forši sagatavots. jašāk iepirkt bises....
Andrejs
A
Atliek tikai paskatīties Eiropas kartē- un jebkurš ieraudzīs, ka bijušās PSRS robežas (Baltijā) jebkuram Krievijas valdītājam būs ļoti iekārojama teritorija. Kaut vai tikai tādēļ vien, lai viņš to varētu saukt par "Savu!", proti- darboties tur ar savu "Basmannuju pravosūģiju". Nu- kāda jēga milzīgajai teritorijai no Klusā okeāna līdz Rietumeiropai, ja vienīgais Krievijai piederošais ar Eiropu saistošais pleķītis ir Vācijai atņemtā Kēnigsberga? Un to pašu vēl no Krievijas atdala kaut kāda Lietuvai piederoša zemes strēmele?
q
q
Aplam, Ozoliņ, aplam. Krievs labi dar, ko darīdams... Tikai mums par labu, ja pratīsim konsolidēt Eiropu un Ameriku vienotā frontē pret sapuvušo kremļa režīmu. Ja NATO spriež, kā aizsargāt Baltiju, tad mūsu pirmais ieteikums lai būtu - izvākt piekto kolonnu! Lai jūt, ko sējuši, pietiek ar viņiem auklēties!
fašists
f
Zorro muļķis!
Zorro
Z
Sakashvilli fašists!
stan
s
Šķiet, nebūtu jāatgādina, kādu cenu Eiropas tautas pagājušajā gadsimtā maksāja par politiķu izdabāšanu agresoram. Well, may be you forget: one result of Bolshevik's policy - independent Latvia...
AJ
A
"Soviet story" - pagātnes patiesība, bet vai tikai...
aivars
a
Latvija man pēdējo nedēļu atgādina tādu mazu klēpju sunīti, skaļi rej, bet iekost nevar. Sunītim der padomāt, ka nepārtraukta riešana var sākt krist uz nerviem. Var sanākt pavisam bēdīgi, ja sunītim dos ar kāju, tas pēсtam kaulus nesavāks.
Zigurds
Z
No Latvijas valdības, kura lūr Gazprom trūbā, var sagaidīt ikai pragmatisku lokanību. Kas atgādina vienas vietas tārpa locīšanos. Vai aizsardzības ministra mājienus ar zirga ausīm un koka zobeniem. Tajā vietā lai tur Briselē liktu dūri galā un izskaidrotu, kas bija un ir krievu okupācija. Un atgādinātu Sarkozī Daladjē un Petēna nodevības.
ottor
o
Izskatās, ka būs divas Gruzijas- tāpat kā kādreiz divas Vācijas. Lai dienvid-Gruzija paliktu iespējami lielāka, tad bez militāra starptautiska spēka neiztikt. Krievija izskatās ir ieņēmusi pusi Gruzijas un no tās ārā netaisās iziet. Tikai pēc starptautiska militāra -miera spēka pozicionēšanas uz separātisko reģionu robežas būs iespējama citu sankciju iedarbināšana pret Krieviju. Šobrīd izskatās, ka Krievija gaida vai gatavo provokāciju, lai ieņemtu visu Gruziju. Maz kas to no tā attur . Atklāti smejas gan par ANO, gan Nato, gan ES. Neliels samulsums ir arī Krievijas pusē. Šobrīd Putins ir uzmetis Medvedjevu- palicis par ākstu. Iespējams notiek cīkstēšanās , vai arī Putins meklē veidu, kā atgriezties prezidenta krēslā. Kaut kas tur notiek- Armija viennozīmīgi nepakļaujas Medvedjevam!!!
AD
A
Piekrītu visam rakstā minētajam.
cirks
c
Paldies par novēlējumu, es savas studijas esmu sekmīgi pabeidzis jau 1992.gadā. Ir neliela pretruna spriedumos : "Pēc visa tā, kas Krievijā noticies pēdējos 200 gados, kā te viens izteicās, nav jācer, ka to var nobiedēt ar diplomātiskiem trikiem" ... "kaukā" nelīmējas ar uzsvaru uz diplomātiju ašpadsmit gājienos ... Piebildīšu - šim apgalvojumam, ka Krieviju nevar "nobiedēt ar diplomātiskiem trikiem" 100% piekrītu. Tieši tāpēc ir nevis jādomā 12 gājieni uz priekšu kontekstā " ko, nedod Dievs, par to teiks Krievija?", bet vienkārši JĀDARA lietas, kas ir pareizas un neprasa kompromisus ar sirdsapziņu. Citiem vārdiem - mums ir "mūsu druva" - Krievijai - "viņas cūka". Nu, sāksim varbūt ar to, ka palūgsim somiem un igauņiem stipri padomāt, vai viņiem vajag krievu trubu Somu līcī . Un nevis pakluso, bet tiešā tekstā ... A kapēc ne ?
[email protected]
h
Tas 12-tais gājiens, saproti, piepildīsies pēc 120 gadiem, varbūt. Es nevaru izslēgt, ka labs sitiens pa seju varētu kādu arī atmodināt... bet, ja nē, ko tad? Tad mēs tikai lejam ūdeni uz Krievijas radikāļu dzirnavām. A viņiem - jo sliktāk, jo labāk. Pēc visa tā, kas Krievijā noticies pēdējos 200 gados, kā te viens izteicās, nav jācer, ka to var nobiedēt ar diplomātiskiem trikiem. Ja Krievijā ievestu kaut nedaudz kārtības ( un to var izdarīt tikai Ozoliņa nonievātie čekisti) Krievija bez pārējās pasaules varētu ļoti labi iztikt. Protams, tas ir tāds teorētisks pieņēmums, bet tas diezgan stingri sēž krievu galvās - par to jādomā, pirms viņus biedē. Bet. Galvenais, kāpēc es te ņemos - man ir lielas aizdomas, ka latvju tūdaliņ - tāgadiņ lēcēji īsti neapzinās, kādu valsti viņi vēlas redzēt kaimiņos. Un ar kādas krāsas karogu virs Kremļa. Tas, lūk, ir tas 12, gājiens. Vēlu sekmes politikas studijās, bet , ja kas, iemest aci Rom. 13.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas