Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Kritērijs — Šlesers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zoja
z
Atgādināsu, ka LPP knapi pārvarēja 5% barjeru pagājušajās saeimas vēlēšanās. Pirmie trīs bija TP, ZZS un JL, ar JL, protams, nevarēja vietānoties par koalīciju un jau pirms vēlēšanām retorika gan no LPP un TP puses bija tāa, ka mēs jau vieni otrus pabalstīsim. Pat sanāca vienā intervijā ar šleseru ļoti nelāgs izgājiens, kur, pirms vēlēšanu rezultātu uzzināšanas viņš jau par LPP lietoja runas foru, kas atbilstu situācijai, kad viņi būtu ne tikai valdībā bet ari valdošajā koalīcijā! Lūk, tā ir ar to parlamentāro demokrātiiju!!!
una
u
any ideas? Islandee savu panaca, kapec mums neizdodas?
Ješkam M.
J
Ierēdnim obligāta augstākā izglītība ------------------------------------------ Ja to nopietni pieprasīs, Slesers būs par soferi - alga paliks tāda pati un ministrija tā pati un ietrekme tā pati.Viņš jau laicīgi par to parūpējies, nosakot šofera algu 4'000Ls.
mairis
m
Zetons autoram,ka amurs naglai pa galvu
he
h
viss nāk un aiziet tālumā.. un sākas viss no gala..
TanteSidra 
T
bravo Ozolinja k-gs! visu cienju - iespaidigi.
Kamēr.
K
Kamēr ir nakts un vētra trako,viss lido pa gaisu,un neviens īsti nezin,kurš paliks dzīvs.Jumts jau mājai ir norauts,un vējšs pūš uz nebēdu,katrs rauj deķi uz savu pusi,un mēģina apsegties, bet sega visiem par īsu,un kādam tāpat būs jābēg kailam,kuri tie būs.Godmanim un Zatleram ir jāpieņem konkrēts lēmums,un jāapsauc vētra. Kas tad to izdarīs, ja ne viņi. Tautai sen viss ir skaidrs,bet lēmums ir jāpieņem viņiem. Cik ilgi var to visu bezjēdzību klausīties.
fuksis
f
Kāda mācītāju partija? Vai tad ļeģājevieši ir mācītāji vai ticīgie? Tā ir sekta, kas pumpē no cilvēkiem naudu. Pats Ļeģajevs par to stāsta un smejas par tiem, kas nāk uz viņa seansiem (hipnozes), kur citi gar ZEMI KRĪT EKSTĀZĒ. Šleseri abi gan nekrīt, diez kāpēc?
Jaa!
J
Pilniigi piekriitu "vecajam krauklim"! Bet Slesers tik pasmejas, zina ka no vina visi raustaas, arii prezidents!
jecis
j
Pareizi, Ozolin! Vai tiesam nevienam roka necelas, atmaskot Sleseru! Visi tacu redz, ka vins ir rijigs, stulbs , neizglitots, savtigs! Vins ir kaitnieks un valsts apzadzejs! Nu mostaties tacu ,atbildigie, par valsts drosibu! Kur ir KNAB? Slesers japadzen ar steigu!
rpg
r
jā, tai bodītē ir jāpanāk 100% citi cilvēki
Pilsonis
P
Vajag tautai pieprasīt lai šitās Saeimas pieņem likumu un prezidents izsludina, ka deputāti un ministru kabinets(pēc uzvārdiem visi), kas ir zaudējis tautas uzticību nedrīkst nodarboties ar politiku 16 gadus ne pa tiešo, ne pastarpināti! Ja man atmiņa neviļ, tad ASV kaut kādā štatā ir kaut kas līdzīgs! Citādi šitos barokļus mēs nekad prom nedabūsim! Viņi tikai "ādiņas" nomainīs un atkal pie siles klāt būs!
vecais krauklis
v
Labākais raksts kāds jebkad uzrakstīts par Šlesera un Godmaņa attiecībām. Kā naglai uz galvas!
Visitor
V
Ja shos , 20-gadu "saimniekotaajus" nepatrieks, nekas nemainiisies.Pilniigi visus varai pietuvinaatos jaasauc pie kriminaalatbildiibas par Valsts bankrotu un nodeviibu.Jaunaas varas paarstaavjiem jaaizsleedz iespeeja "shepteeties" pa Valsts kabatu , kaa pa saveejo - par sastraadaatiem nedarbiem atbildot likuma priekshaa ar savu un radinieku mantu , arii paredzot reaalus cietumsodus.Liidzshineejaa visatljautiiba nav vairs kontroleejama.
PRADA
P
šlesers ir ļaunais transformeris!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas