Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Laiks spiež

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kents
k
ASV agresijas Afganistānā un Irākā tikai vairoja terorisma draudus un incidentus -un tas bija skaidrs jau pirms šiem iebrukumiem Taliban piedāvāja izdot bin Ladenu un iznīcināt treniņbāzes , bet ASV to noraidīja + līdz 1998. gadam Taliban nemaz nebija draugos ar osamu - tikai pēc tam kad ASV apšaudīja ar raķetēm Afganistānu ASV uzlidojumi pārtrauca pārtikas, ūdens u.c. piegādes afgāņu bēgļiem (7.5 miljoniem) - tas arī tāds sīkums vien ir
A
A
Es ne par konkrēto komentāru, bet, mīļā redakcija, vai nevarētu parādīties arī citu, arī ārštata viedokļteicēju vārdi, jo paliek garlaicīgi lasīt tos četrus piecus, kad par jebkuru tēmu jau iepriekš zināms, ko un kā šie izteiksies?
nepūlies
n
Tātad jākļūst tieši tādiem kā viņi *** tu nekad neesi bijis labāks
Eleonor
E
The Universal Declaration of Human Rights sets forth the inalienable rights and fundamental freedoms of each and every person on the face of the earth. These rights are your rights. Learn them. Promote them. Defend them.
Senais
S
Tātad jākļūst tieši tādiem kā viņi, kas Jūsuprāt nav cilvēki (interesanti, kas, vai kurš Jūs ir pilnvarojies kvalificēt?) . Paldies Dievam ir pietiekoši daudz cilvēku, kas saprot, ka ANO universālās cilvēktiesības attiecas uz visiem.
Zigurds
Z
Talibus jāiznīcina bez kādas želastības. Īpaši mullas. Rīkojoties tieši tāpat kā viņi. Šaskaņā ar Korānu.
Karamba
K
Ja vēl konkrētāk- galvenais visā procesā ir pats karš, kā jauka naudas straume vietējiem amīšu u.c. biznesiem. Nav svarīgi par ko, iemeslu var atrast, ..svarīgi ir karot principā.:)
Ilmārs
I
Progresoru idejas nenostrādās. Tikai veltas cerības rietumnieciskos afgāņos. Te pavisam no cita gala jāpiepiet, jo afgāņu zemieku galvenais iztikas avots ir narkotiku ražošana. Bet tās nogādāt ārzemēs bez Taleban līdzdalības nevar. Dodiet viņiem ciitu iztikas bāzi un vajadzība pēc kaujiniekiem atkritīs pati no sevis. Cīnoties tikai ar sekām, nekāda rezultāta nebūs.
Karamba
K
Amīšiem pamazām nākas apzināties citu realitāti, kurā viņu vērtības nestrādā. Patīk vai ne, bet nāksies aiziet gan no Afganistānas, gan Irākas. Tā ir cita pasaule. Jābrīnas, par ko saņem algu viņējie eksperti. Diemžēl ,šajā politkorektajā cirkā piedalās arī mūsu puikas, noliek galvas par kāroto, jācer arī reālo " atbalstu"
dzeris - Opss
d
Nu, par nodevību es to, tomēr, nasauktu, Amerikai savas intereses un savas prioritātes, ne tikai Austrumeiropa. Kaut arī, Krievija, dabīgi, to iztulko, kā savu uzvaru, un, visdrīzāk, kļūs vēl nekaunigāka. Nodrevība no ES un ASV puses ir neaizstāvēt pret Krieviju Gruziju, ko Krievija reāli apdraud, Havels, Kučinskis u.c. jau parakstīja atklātu vēstuli, ka tas ir otrais Minhenes līgums un Molotova - Rībentropa pakts.
Opss
O
Ja, abos gadijumos zaudējums, tad jāizšķiras par skaistu zaudējumu - 1. solis: Austrumeiropa sāk izvest savu kontingentu, atbildē par Obamas nodevību; 2. solis: ASV paziņo, ka viena pati tur necīnīsies.
Dārznieks
D
Varam būt droši, ka Afganistāna " tukša " nepaliks. Krievija jau vienmēr gatava sākt " miera" misiju.
dzeris
d
Muļķības, militāru uzvaru Afganistanā panākt nav iespējams, un to saprot lielākā daļa ekspertu. Ja Afganistanā vispār ko var panākt, tad ar smalku diplomātiju - sarunām ar puštunu ciltīm, kas kontrolē pierobežu rajonus ar Pakistānu, kurām ir liels spēks un ietekme. Sarunām un lielai naudai, kas domāta vajadzīgo cilvēku uzpirkšanai. Tas ir vienīgais realais ceļš, bet, tur iniciatīvu jāpārņem britiem, kam ir lielāka pieredze un lielākas zināšanas par reģiona specifiku. Amerikāņi brīžiem parāda sevi par totāliem analfabētiem un neprašām, kad iet runa par Austrumu politiku.
Andris
A
Afganijā dzīvo vairākas etniskās grupas. Būtu loģiski sadalīt Afganiju vairākās nācionālās valstīs. Tad katrai tautai būtu arī lielāka tieksme nostiprināt savu valsti, ieviest tajā kārtību utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas