Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš: Mafijas tiesiskums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A
A
Šķiet, skaistuma konkursā Loskutovam ir lielākas izredzes nekā citiem.
Mafija pret mafiju
M
Sorosa mafija pret vietējiem. Ozolinš sevi ierindojis starp sorosiešiem.
bez komentāriem
b
Ja TP vēl būs atbalsts no vēlētāju puses, tad mēs būsim pelnījuši savas valsts bankrotu.
Santīms
S
Loskutov, turies. Mēs tev ticam. Jāiet uz referendumu.
lasītāja
l
Cik latvisks ir zvirbulēns? Latviešu valodā titulim un uzvārdam jābūt tai pašā locījumā--piekta klase.
sxs
s
Ozoliņ, ej labāk iedzer, jo izskatās ,ka pēc ēlertes tu būsi nākamais.... jaunās politiskās partijas biedrs.
Valdo
V
Lūdzu, paskaidro, kas "runā, ka 1/3 deputātu ir Lemberga stipendiāti" Vai tu arī esi no šiem "runātājiem"?
zvirbulēns
z
Ja Ozoliņam ir taisnība, tad jābrīnās, kādēļ "Diena" aizstāv Latvijas ģenerālprokuroru J.Maizītis.
istaba
i
Laikam sapņos kādam visu laiku rādās murgi!
Zigurds
Z
12:06 scenarijs ir ļoti ticams. Kāds amerikāņu žurnālists nupat definēja, ka Krievija tagad esot čekas gūstā, tad Latvija analoģiski ir mafijas okupācijā, kuru pavadā tur krievu mafija ar čekistu atbalstu. 'Šīsdienas Latvijas Avīze atreferēts ko par to domā rietumu preses lietpratējs. Latvija ir bīstami tūvu saimnieciskajam un politiskajam bankrotam. Korupcijas tārpi saēduši visu un visur.
mērglis
m
peec zonas izveidošanas bijušais deputaats Grīgs varees atsaakt degvielas zagšanu no naftasvada ...
Dismīgais
D
• Man šai sakarā, saistībā TP pēdējā laika aktivitātēm, iezīmējas šāds scenārijs (kurš protams var tāds nebūt) - TP, kā politiskais biznesa projekts, ir nolemta iznīcībai. Viņu pēdējais uzdevums, šīs Saeimas laikā, ir izdarīt maksimālu kaitējumu vēl sekmīgi strādājošām iestādēm - saliekot tur sev lojālus, vai ar kompromatu īsā pavadā turamus, cilvēkus, izdzīt cauri, maigi sakot, dīvainus likumus utt. utm. Kad darbiņš būs padarīts, bet mūsu Valsts stratēģiskie partneri sāks par to celt trauksmi, tad jau būs par vēlu, bet, areče nu, būs pienākušas kārtējās Saeimas vēlēšanas (ja vien nenotiks brīnums un nācija to neatlaidīs pirms termiņa), tad viņiem vairs nebūs nekādu cerību tikt par jaunu ievēlētiem, bet tas nekas, šī veidojuma īpašniekam-īpašniekiem tas vairs nebūs interesants un būs lemts dabiskai politiskai nāvei. Jo, raugi, uz balta zirga un labas kampaņas pavadīts Saeimā iejās jaunais Štokenberga veidojums, kas būs tie paši vēzīši, tikai citā kulītē. Kas man liek tā domāt? - Man tā liek domāt, nu kaut vai, viena cilvēka piedalīšanās šajā jaunajā projektā - Štelmahera kungs - kurš ir bijis un, ja atmiņa neviļ, vēl joprojām ir Šķēles gana ciešs biznesa partneris. Jūs varbūt teiksiet - tie suņa murgi, šā veidojuma īpašniekam-īpašniekiem cilvēki pa zemi nemētājas! Protams, ka nemētājas, domāju, ka vērtīgākie kadri pēkšņi sapratīs savas dzīves lielāko kļūdu - esamību TP un skaļi lamājoties paziņos, ka nu to ir aptvēruši un aukstu paceltām galvām soļos uz jauno veidojumu. Nācija, protams jūsmā uzgavilēs par šo drosmīgo soli, piedos un ievēlēs (nācija mums laba, humāna, bet, piedodiet, nedaudz slima). Bet pārējie vecā veidojuma cilvēki tiks izmesti no aprites, kā nolietota prece - statisti.
Lavīze
L
Kā vārds, tā taisnība! Labs raksts.
Observer
O
Uz kāda pamata tu apgalvo, ka valdība ir opozīcijā tautai? Nevajag sevi par tautu dēvēt. Tauta esmu arī es un man opozīcijā ir Ozoliņš un viņam līdzīgie ar dzīvi neapmierinātie.
DD1
D
Tagad saprotama šī pēkšņā Saeimas gatavība "strādāt" ilgāk kā parasti,- vajag steidzami izrēķināties ar Loskutovu un KNAB, kamēr vēl nav nākuši klajā visi naudas pazušanas apstākļi, t. sk., iespējama plānota provokācija. Kā viņi tur augšā jūtas būdami opozīcijā savai tautai??? Nav brīnums, ka runā, ka 1/3 deputātu ir Lemberga stipendiāti. Tomēr dzīve nebeigsies ar šo Saeimu. Un pat, ja nav vairs paša sirdsapziņas, var nākties atbildēt savu pēcnācēju priekšā par visu to šmuci, kas tagad sataisīta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas