Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Neizdarītāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Noviikjis
N
Ar Latvijas vadosjaam partijaam ir kaa ar impeerijaam - taas dziivo tik ilgi, kameer speej plesties, speej implanteeties, ceru, ka sjii ir tautas partijas afganistaana.
kabaks
k
Iespējams, ka TP sapratusi, ka tās pašreizējā nepopularitāte līdz vēlēšanām kļūs katastrofāla, tāpēc vēlētos riskēt. _________________ TP jāriskē vien būs ! Kamēr tās iebarotais ( jebšu iezombētais) elektrolāts vēl nav atģidies un kamēr kādi vecie taču spraunie vēži vēl nejūtas gana pārliecinoši jaunajās kulītēs :)
nu nu
n
TP nav palisis ne švakāks,ne stulbāks.Daļa žurnālistu, jaunlaicēnu,ļoti vēlas ,lai tā būtu un tā arī apraksta( ne)notikumus.Tāpēc jau viņi ir TIKAI žurnaļgas(ozoliņš ,streips,sloga...),ka prot savirknēt vārdus teikumos,bet paši lāgā nesaprot par ,ko runa.
cālis
c
nu nu. kā sacīt jasaka - cāļus skaita rudenī. nu neredzu nevienu iemeslu, lai nākošajas pašvaldību vēlēšanas nebalsotu par pie varas esošajie. TP dotajā gadījumā. pilsētā miers, kārtība, tīriba, būvējamies , remotējamies. prieks, vārdu sakot. cik zinu ir jau vēl daža laba pašvaldība , kur vairāk vai mazāk lietas notiek. tā kā pašvaldību vēlēšanās viņiem var veikties tīri neko. un ja Saeimas listēs saliks pa kādam normālam pašvaldibu kadram, tiks arī tur. jūs tur rīgā variet fantazēt un sapņot , kas būtu , ja būtu. vienmēr tik tā šķībi jums ar tām fantāzijām sanāk.
Negližē
N
Tas par to skanīgo runas mucu bija feini ! Protams, nav gudri nenovērtēt pretinieku, bet neredzu kur te ir tā gudrā tp stratēģija un scenārijs? Prasts, bezkaunīgs uzbrauciens, nekas vairāk. Tipiski oranžo gaumē.
Kaspers
K
Mēs redzam Latvijas hameleonu rotaļas. Protams, ka ar Zatlera rokām nāk atriebība par izrunāšanos. Iespējams, ka pamazām kļūst redzama lielā Zatlera atkarība no Tautas partijas. Zatleram jāpilda šindera darbs.
I
I
"Riekstiņš apskādējis savu efektīva un korekta diplomāta tēlu." Viņš jau to apskādēja ar cirku par prezidenta vēlēšanām.
CRC
C
Soreiz nepiekritu A.O. - viss izskatas pec jauka scenarija, lai ieriebtu Paeglei par nepaklausibu (TP kongres u.c. lietinas), tacu ta, lai: 1. Paegle neparietu uz SCP 2. Paraditu tautai, ka Zooprez man radit zobus saviem saimniekiem. Neliels, bet jauks teateris.
lno
l
Viss salikts pa plauktiniem, naf kur piesieties:)
Santa
S
dažreiz pārvilina ( pārpērk ) deputātu (-us) no citām frakcijām , un atkal viss notiek........
Ansis
A
KĀPĒC DEPUTĀTUS NEVAR ATSAUKT NO SAEIMAS ??? !!! JEBKURAM SPONSORAM (kukuļdevējam ) ir vajadzīgas stabilas 30 vai 35 balstiņas kuras paklausīgi cilā rociņas , bet kādu deputātu atsaucot , vairs nebūs vajadzīgās balstiņas, un kukuļdevējs prasīs atpakaļ savu naudiņu........... Nelaime ir tieši šeit : parasti tā naudiņa ir sadalīta un notrallināta, bet vietā atdot savējo negribas, nu ļoti negribas....................
AINA
A
Boldāns - izcilākais no deputātiem turpina saņemt algu .... nodokļu maksātāju sūri , grūti sapelnīto naudiņu. Smieklīgi maksāt nodokļus , redzot kur tie paliek....................
ANSIS
A
DEPUTĀTU SKAITU STEIDZAMI VAJAG SAMAZINĀT UZ PUSI , TAS BŪTU LABS PIEMĒRS NODOKĻU MAKSĀTĀJIEM !!!! Tāpat puse guļ , lasa avīzes, runā pa mobilo , citi vispār neierodas..... Daudzi slavē Latvijas okupāciju, svin sarkanā fašisma dienas !!! ??? DAUDZI VISPĀR NEVAR NOSĒDĒT VISU DIENU , NAV SPĒKA , VECUMA MARASMS.... TAS TIKAI BŪTU GODĪGI , JO KAS TAD TOS SŪDUS VALSTĪ SATAISĪJA !!!!
Andris K.
A
"tautas posts" tikai vel un velreiz pierada,ka lielakie un stulbakie kretini ir tiesi vinu rindas. Ar,ko ari "apsveicam"
d'Andris
d
Vadāmu "kretīnu" stratēģija ir buksējusi jau iepriekš, jo pārāk lielas cerības ir liktas uz "vadāmību". Kaut vai Loskutovu atceroties :) Nē, nepietika, to pašu ar Valdi mēģina izrullēt! Ir jābūt patiešām lielam "kretīnam", lai domātu, ka "kretīni" ir vadāmi principā. Jautru nedēļu, politkonstruktori!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas