Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Neķītrs piedāvājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Tas ir nepieciešams tāpēc, lai kādas personas pirms gadiem izdarīts likumpārkāpums nevarētu tikt izmantots, kārtojot personīgus rēķinus, pārdalot biznesa sfēras vai mēģinot šo personu izstumt no aktīvās politikas. ________________________________ Šīs persona/s iespējami ātrāk jāizstumj no aktīvās politikas, tās Latvijas valsti uzskata par savun dzimtmuižu un ieviesušas īsti feodālas attiecības un Ventspils tam ir spilgts piemērs. Ja pārkāpums būtu izdarīts pirms gadiem, bet tie notiek katru līdz šim brīdim un ir ievilkuši valsti purvā, kas draud ar valsts bankrotu.
ripo
r
Par " 5 politiskie pašnāvnieki" ,cien. Aivars acīmredzami aizrāvies :) It kā pie mums būtu politiskās partijas kā tādas,un ir politiķi kas rūpējas par, pat neērti teikt, savu reputāciju :) Reku viens ,pēc skata cienījams advokātu priekšnieks jau demonstrējās kas notiek saldā piķa iespaidā.Tā sakot, ne gadi ne reputācija nav šķērslis. :)Saeimā kāliem atradīsies tautieši ,ne tikai 5 gab ,kas piecieītīs to kaunu par treknu nākotni.Ja būs komanda, protams. ;)
Senais>lno ,T.T.
S
Jūs nedaudz "sabojājāt"manu priekšstatu par Jums, ne jau tāpēc , ka netieši piekrītat . Bet par "grēku atlaidi", par ko raksta T.T. ir jāpadomā atceroties kādreiz jau pasaules praksē notikušo., kad faktiski amnestēja mežonīgā kapitālisma piekopējus un rezultātā iestājās normāla ekonomiska situācija.
imants
i
pērkami preses pārstāvji apkaro pērkamus advokātus lai izkalpotos pērkamu politiķu priekšā... Stāsta ka Putinam esot problēmas ar vēdera izeju. Glaimotāji visu anālo atveri esot, pakaļu laizot, aizlaizījuši. Arī prese, juristi un politiķi strādājuši... Kam te Latvijā slikti ar veselību ?
T.T.
T
Tam, ka ir pienācis laiks pavilkt svītru pagātnes notikumiem, nevar nepiekrist. Un ne jau tāpēc, lai kādam palīdzētu izvairīties no taisnīga soda par izdarītu noziegumu. Tas ir nepieciešams tāpēc, lai kādas personas pirms gadiem izdarīts likumpārkāpums nevarētu tikt izmantots, kārtojot personīgus rēķinus, pārdalot biznesa sfēras vai mēģinot šo personu izstumt no aktīvās politikas. Lai cik paradoksāli tas nebūtu, tieši Lemberga lieta ir šāds gadījums. Tā teikt - trīs vienā, jo ar cīņu par taisnīgumu šeit nav nekāda sakara. Mēģinājums pārdalīt biznesu, izstumt no aktīvās politikas un pie viena nokārtot personīgos rēķinus - tas gan. Šīs ir tās lietas, kuras nedrīkstētu pieļaut nākotnē.
ņura
ņ
Ozoli''nš šajā rakstā jauc faktus ar viedokļiem - tomēr.
lno
l
Šoreiz nepiekrītu. Man bija ļoti labi saprotams, par ko runāja""vražeskije golosa". Būtībā tas arī bija vienīgais informācijas avots, un tādi cilvēki kā Saharovs, Solžeņicins, Astra, Marčenko, Ginsburgs u.c. man piemēram apliecināja, ka domāju daudz maz pareizi.
anonīmiķi!
a
Nejauc, kā saka krievi, to tur ar šito te :D Darbam dzīvē ir vieta, ko nekas cits nevar ieņemt. Un man ir alerģija pret idejām, ka tagad man būs no kaut kā jāatsakās. Ja kāds tic tādai idejai, lai vispirms parāda priekšzīmi un pats atsakās no visa, bet ja nav gatavs, tad lai neliekuļo un nemāca citiem to, ko pats nedara.
Fredij!
F
Dzīvē ir kaut kas svarīgāks par biznesu.
Fredijs Krīgers
F
Kādu monopolu un vispār kāda vakardiena? Šī ir cita tēma un cits raksts. Mani maz uztrauc, ko kurš darīja tajā laikā, visi mēs dzīvojam zem tā režīma un neviens nekādus padomju garnizonus nav sagrāvis. PRETOŠANĀS kā tāda beidzās līdz ar nacionālajiem partizāniem. Mani uztrauc, kas mēs esam šodien. Tajā laikā saņemts vēstījums varētu radīt labākajā gadījumā neizpratni. "Amerikas Balss" diktors var runāt par iespēju katram amerikānim uzskat privāto biznesu, kamēr mute sausa. Ko tas izteiks man, toreizējam padomju jaunietim? Nekādu privāto biznesu es nekad neesmu sācis, nekad neesmu tajā strādājis un vispār nestādos priekšā, kas tas privātais bizness ir un ko viņš pa ziemu ēd. Sliktākajā gadījumā - stādos priekšā, kā to redz padomju propaganda.
Senais>Fredijam K.
S
Man vakar nācās pārtraukt, no manis neatkarīgu iemeslu dēļ, tāpēc priecājos, ka Jūs cenšaties saglabāt pēdējā vārda monopolu, dodot man iespēju pateikt ko svarīgu, jo Jūs skeptiski izteicāties par niecīgo pretošanās pasākumu jēgu. Tas labi, ka varu Jums pateikt manuprāt svarīgo. Proti, mēs ļoti labi sapratām, ka nav mūsu spēkos to monstru iznīcināt. Pat jūtami ievainot nē, bet mēs vismaz kādam varējām viest cerības, ka nāks laiks un , ka visi nemaz nav pagalam. Man ir bijusi tā laime parunāties ar dažiem tā laika mūsu adresātiem un tie ir apliecinājuši, ka tie vēstījumi ko saņēma, ir sagādājuši neviltotu prieku. Tas mazināja daudziem bezcerīgo vientiulību. Cilvēki nejutās tik ļoti pamesti. Pie kam tas tika arī citiem pastāstīts. Nu gan pietiks.
Fredijs Krīgers
F
Kāpēc? Uz barikādēm gāja par tādu iekārtu, kurā cilvēkam ir iespējas pašam nopelnīt tā vietā lai lūgtu dāvanas no valsts.
DL
D
Varbūt varētu ieteikt advokātam Grīnbergam likumdošanas iniciatīvas vārdē izstrādāt likumu par veselības aprūpes uzlabošanu un pensiju palielināšanu tiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri atradās uz barikādēm 1991. gadā. Tie taču visi vēl nav izmiruši un Latvijas (nevis valdības) nākotnes dēļ izdarīja ne mazāk, kā tie, kuri balsoja par neatkarību (es viņus patiesi cienu) , jo bez tautas atbalsta neviens deputāts neko nevar panākt. Lielākā daļa no barikāžu dalībniekiem arī ir GODĪGI cilvēki. Bez tam, zagļiem, aizdomās turētajiem un citiem blēžiem Trīszvaigžņu ordeni jāanulē, nevis jāļauj to apkaunot. DL
dore
d
Arī advokāta Grīnberga likumprojektā pie dažiem pantiem trūkst tikai Lemberga pirkstu nospiedumu >>> Spoži uzrakstīts!
lno
l
Sorry, vainīgs! Laboju uz ērkšķu kroni:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas