Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Omerta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
MAFIJAS CIENIGS SIZETS.. prasta tauta nedrikst zinat cik maksa algu valsts amatpersonai, un kas megina ko uzzinat par to tiek draudets ar kriminalpoliciju.. LOTI ZEL KA TAUTA CIENIJAMA DZEJNIEKA DELS ARI IESAISTITS VISA SAJA NETIRAJA SKANDALA..
Politiska atbildiba
P
In the United States the top people in all private companies have their salaries or wages shown in the annual reports. This is public informationso that anybody can find this out. The wages of government employees is also known by the public. Fliks un daudzi tadi kaa vins ir sekmejusi valsts bankrotu slepjot ienakumus! Ta nedara citas valstis! Algas nav komercnoslepums! No tam tiem maksati nodokli. Tikai seit korupcijas valsti taa notiek.
neitro
n
TP mēģinās iestāstīt, ka pašvaldību tautpartieši ir pavisam citi cilvēki un tiem nav nekāda sakara ar Saeimu. Tikai mēs jau nezinām, kas notiek pašvaldībās. Reģionu prese praktiski ar analītisko žurnālistiku nenodarbojas, jo vietējie žurnālisti negrib sakasīties ar vietējo varu. Oranžā krāsa visur izskatās vienāda, vai tā būtu Rīga vai mazpilsēta.
lasItāja
l
Nav nekāda iemesla, kāpēc valdības darbinieku algas nedrīkstētu publicēt. Taisnība, ka ASV prezidentam nav augstākā alga valstī. CEOs parasti saņem daudz vairāk. Bet toties viņam visas ērtības par brīvu.
KIrbis
K
Komiskākais būs, ja Godmanis prasītās konkrātās info vietā būs saņēmis ar teisību aktiem "pamatotus" skaidrojumus par to, kāpēc nevar tikt publiski izpausts Flika kga atalgojuma apmērs...
Politiska atbildiba
P
Jaa, tagad nav brinums kaa valdiba ir nolaidusi valsti. Slepj Parexa rebes.....Flika algas lieta norada cik viss Latvijaa korumpets. Vins slepjot algu nav maksajis ne latu nodoklos!!!! Bet tautai skele nost 20 % no 200 ls algas! Absurds kretinisms!!!!!!!!!!!!! Vai dzejnieks Peters var mierigi gulet domajot par vina izcilo delinu! Glumu mantkarigu meli!
no malas
n
Tiem trakajiem arābiem vismaz ir viena laba lieta - ja noķer zagli, tad uzreiz roka nost. Ja otro reizi zog, tad otru roku arī nost. Parasti vairāk neviens vairāk nezog. Lidz ar to pie viņiem kriminālisti praktiski nav. Mums atkal ir gan parastie ugolovņiki, kas laupa uz ielām, un ir kabineta bandīti, kas laupa ar lielāku tvērienu, nozogot no valsts, jo valsts jau pati nevar sevi aizstāvēt. Līdz ar to rodas vēlme sazagties cik vien var, un tad jau nu vairs nevar apstāties. Vieni meli rada citus, un viens noziegums seko citam, lai noslēptu iepriekšējos. Dominē taktika -bet paskaties uz sevi, tu tāds pats! Ja cilvēks nezog, tad vismaz uzliesim viņam dubļus, lai nu nomazgājās. Tāpēc varbūt mums arī savā zemē vajadzētu pārņemt dažus arābu likumus? Teiksim nocirst Šleseram vienu roku, lai vairs tā nedara, un arī citiem par brīdinājumu?
Lurike
L
Mums veicas ar gudriem ārvalstu konsultantiem, kuri visu nolaiž uz grunti un par to saņem žilbinošas summas. Lai lido un brauc un brīvosta laikam arī kādā biogrāfijā kaut ko nozīmē - bet premjeru diskusijā Šķēle pirmoreiz pamodās, kad bija runa par brīvostu- tad jau tur arī gaida revidentus. Man nav žēl, ka cilvēki kaut ko labi dara un par to nopelna, bet es varu darīt cik labi spēju un mana alga nav salīdzināma ne ar vienas Eiropas valsts atbilstošās profesijas algu. Tas nav tiesiski. Korupcija ir korozija, kas absolūti saēd morāli.
chechens
c
ir laikam pienacis laiks paprasit prokuraturai ,kad tas vis beigsies . Ozolina kgs vai nevajadzetu rakstit iesniegumu prok. par parkapumiem SM tai skaita Air Baltik ,lai izmekle uz iesnieguma pamata ,jo acim redzot neviens nepakustinas ne pirkstu kamer nebus iesniegums. Katra zina pacietibas mers ir pilns un revolucija briest pret so baru( Sleseru , Skeli ,Kalviti ,tagad pienacis vel viens impozants virietis Fliks).
t/sk
t
Bez pilnīga Dāldera un Demakovas konflikta publiska iztirzājuma ir augstākā mēra amorāli un pretvalstiski likt Dālderi par ministru. Dāldera un Demakovas konflikts un mīklainā "salabšana" ir iemesls, lai noskaidrotu detaļas - vai šis gadījums nesatur korupcijas motīvus vai pat faktus. Turklāt publiskai iztirzāšanai ir jābūt arī par Dāldera un Koncertu Ķirša attiecībām (darba attiecībām), tālāk - Ķirša un Demakovas saistība.
Zilā govs
Z
Es neticu vairs nevienam. Esiet nolādēti, nelieši!
ramtai
r
Kur vien sūdi, tur iekšā Krastiņš. Edmunds Krastiņš kā (darba)rūķītis un kā Demakovas draugs, un liels "mākslas" draugs :))).
Dihlofoss
D
Šlesers vēl pat nav pilnībā ārā no sava sm krēsla, bet sadarītās štelles jau sāk nākt ārā. Liela jautrībā mēs vēl sagaida, kungi un dāmas!
anabella
a
laikam īsti nevar salīdzināt to, ko pelna komercuzņēmuma vadītajs un valsts ierēdnis (lai arī augsts), jebkurā valstī.
Horacio
H
Kurš tad no šiem dod peļņu? Vismaz AirBaltic un dzelzceļš ne

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas