Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Plāns Z

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspers
K
Izskatās, ka publikai ir redzama tikai aisberga virsa. Aisberga apakšdaļā slēpjas būtiskais, bet to Zatlers nevar atļauties parādīt. Tāpēc sanāk tāda idiotiska aina. Ļoti iespējams, ka Godmanis ir pastrādājis kautko tādu, ko Zatlers nevar piedot, arī Tautas partijai tas bijis par daudz, bet šos darbus valdošie nevēlas darīt zināmus sabiedrībai.
Šampēteris
Š
Manī vairāk lepnuma radītu apzīmējums KVAUKŠĶPINGVĪNS.
Here
H
Faktiski, pa šiem gadiem šiem viss tā saaudzis, sapiņkeŗējies.. kur radi, draugi, čomi..kur padomju loc, kur deputāti,partijas, prezidenti, ministri..Pa lielam tak nav atškirības, visi viena branža - Savējie, kas izkrāpusi, korumpējusi varu šai valstī.Jo nav taču nedz ideju, nedz partiju ar savu nostāju.Faktiski arī politikas nav.Un nu, grūtā brīdī izkurtējušais milzis sāk pīties pats savās kājās- kur iet , ko darīt? Kaut ko pārkārtot? Bet kā , ja tur radiņš, tur tam čomaks, tur dāma ar ko mēs sestdien uz pirti.. nu kā lai te ko izdara, kāds tur plāns? Apjukums un slikta smaka.
Dārznieks
D
Neapšaubāmi, ka kaut kur PAREX `"mežā" guļ nomedīts , nesadalīts briedis , un kamēr neatradīs uzticamu miesnieku , Godmanis plātīsies , ka ir vislabākais profesionālis.
TanteSidra
T
ta vinji var nepartraukti viens otram vienkarshi mainitus un diametrali mainitus viedokljus smeret acis.
degvins
d
Zini, gudrais Aivar, gribētu būt Tavā vai viena otra no NRA komentētāja vietā. Aplej konkrēta izdevuma nemīlētos ar vircu un saņem labu naudu. Ja Tu atceries, kur Tev deva iesauku gudrais Aivars, tad zini, ka es Tevi pazīstu sen. Un jau tolaik es teicu, ka Tu esi nevis šāds tāds Aiivars, bet sūdabrālis. Nu ko vecums nāk neatvairāmi, par ko liecina Tavs purns internetā un mans paskatoties spogulī. Škiet, ka tikai Tarvīds ir vairāk novecojis. Tev novēlu beigt muldēt, jo Elerte bija draņķe ( ņemot vērā viņas biogrāfiju, ko kāds Grūtups gan jau uzraks), bet Nellija joprojām iedomājas, ka jau ir izaugusi. Eh, jaunība, jaunība...
mis Mārpla
m
Zombiji patoiešām ir grūti vadāmi!
Janka
J
Līdzībās : Knuts Hamsuns - rakstnieks bijis ģēnijs, bet politikā -idiots.
no malas
n
Ozoliņam par vārdu kombināciju "pingvīnkvaukšķi" - liels, apaļš žetons!!! :D
Aprēķins
A
Skatoties cik izmisīgi visi iekrampējušies krēslos, liek domāt, ka šie tikai gaida aizdevumu naudas. Pie tik lielem aizdevumiem gaidāms liels juceklis, tātad atbirums. Versija tāda - prezis sapratis, ka viņam aiz muguras jau viss gaidāmais taukums būs nosmelts, nolēma parādīt Godmanim ka viņš visu saprot un zin. Taukums jau kuluāros bija sadalīts pa daļām, tāpēc vajadzēja 4 st., lai izkaukulētu, kur vēl iespējams nosmelt lai tas nenāktu gaismā un atkal pingvīni nesāktu bļaut. Tikai tā var saprast teikumu - es viņam pierādīju, ka man ir taisnība.
Zilā govs
Z
Gan jau, ka abi "uzņēma" ar pakādam konjaciņam. Ne jau nu četras stundas nopļāpāja sausām mutēm.
dzeris
d
dzeris, nevis dzers, laboju.
dzers
d
Vismaz mūsu prezidents jau nu noteikti nevis "izskatās pēc jampampiņa", bet izskatās daudz sliktāk tas nu fakts, vēl varētu daudz ko par viņu pateikt, bet pateikšu tikai vienu - nekādu saeimu viņš neastlaidīs un īstā vieta viņam būtu blakus Lilitiņai tai jaunmodīgajā virtuvē tai ligzdiņā , kas uzcelta, naudu ne;žēlojot,kartupeļus mizot vai putekļus slaucīt, bet, nu par šo prezidenta parodiju mums arī , tāpat kā par visu, jāpateicas šai brīņišķīgajai koalīcijai. Par Godmani - nezinu, kas viņam liek tik izmisīgi turēties pie tā krēsla un visas galvenās pūles līdzekļus novirzīt parexam? Bet varbūt bailes? Varbūt, nopietni cilvēki no Krievijas, kas zaudējuši naudu pareksā K- K spekulāciju dēļ elementāri piedfraudējuši - ja neglābsi to banku, būs slikti tev un arī tuvākajiem? Tas izskaidrotu gan tik steidzamu un slepenu aizņēmumu, gan Godmaņa izmisīgu turēšanos pie varas, gan parexa pārņemšanu pat bez audita, gan pastiprināto apsardzi? Bet, varbūt pat piedraud;ēts nevis Godmanim, bet draugam Vaļeram, un Godmanis vienkārši glābj drauga dzīvību?
Viedais > Zvirbulēns
V
Ja kāds te nodarbojas ar prātu jaukšanu, tad tas ir Zvirbulēns. Tas, ka TP visus Godmaņa priekšlikumus koalīcijā vienkārši izsvilpj ir acīmredzams. Un vienīgais mērķis ir veidot jaunu valdību ar TP priekšgalā. Tikai nesaprotu kāpēc politiskie spēki atļauj vienai mērkaķu partijai visus spārdīt.
xxy
x
Latvija nav prezidentāla republika! Arī prezidentam jāievēro savi noteiktie uzdevumi, pienākumi un konstitūcija, jādomā kā stradat krizes laika! Vai to remontu nevarēja atlikt līdz labākiem laikiem.? vai pirms dot mājienu valdībai- arī pašam ko jēdzīgu ierosināt? Kāpēc musu mazās valsts valdība un prezidenti nemāk kopā ar tautu grimt likstās, lai kopā tāpat celtos pretim labākai dzīvei. ? manuprāt, šādi visas amatpersonas būtu tikai ieguvējas un tauta arī!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas