Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Pravieša atgriešanās

Tautas partija vēl nav gluži tik ļoti nekāda kā Zaļo un Zemnieku savienība, kas savu biedru rindās vairs nespēj sagrabināt kandidātus pat ministru amatiem, bet pašvaldību vēlēšanās Rīgā saraksta galvgalī likšot Ingmāru Līdaku, kurš pats vēl neesot izlēmis, vai vispār kandidēs. Nav arī gluži kā LPP/LC, kurai sarakstā ir viens vienīgs Šlesers Pirmais, bet pārējos varētu savākt kaut vai no netīšiem pasta apmeklētājiem vai viņu dēliem.

Tomēr "oranžie darītāji" izskatās piekusuši. Šlāgerdziedātājs Normunds Rutulis kandidātu sarakstā nav gluži Raimonds Pauls, un, kaut arī Gunārs Binde ir labāks fotogrāfs nekā bijušais zemkopības ministrs Mārtiņš Roze (ZZS), pat kopā ar vēl kādiem sportistiem, kurus partija piesola vēlētājiem, sanāk labi ja knapas drezīnas, nevis lokomotīves.

Paziņojis par savu lēmumu "aiziet no politikas", trekno gadu garants Aigars Kalvītis marta beigās pauda, ka "ir ļoti svarīgi dot ceļu politikā jauniem cilvēkiem, kuri ar jaunu enerģiju, ar jaunu spēku un ar jaunu degsmi varētu risināt tās problēmas, kas Latvijas valstij visvairāk ir vajadzīgas". Vai tā ir vai nav valstij visvajadzīgākā problēma, taču otrdien uzzinājām, ka šāda "jauna seja" Rīgas domes kandidātu sarakstā būs TP vecbiedra titula valkātājs un vienkārši gaišreģis Gundars Bērziņš no Jēkabpils pagasta Variešu pagasta zemnieku saimniecības, kas mēdz satricināt Latviju ar pareģojumiem, kuri nepiepildās. (Piemēram: "Jānis Birks nebūs Rīgas mērs un Tēvzeme nebūs Rīgas vadībā" (pērnvasar), bet prezidents Valdis Zatlers šopavasar atlaidīšot Saeimu "personīgu ambīciju dēļ" - tas pērnruden.) Tātad partijai, kas bija pareģojusi septiņus treknus gadus, Bērziņš ir "pietiekami pieredzējusi persona", kā viņa iekļaušanu sarakstā pamato partijas priekšsēdis Mareks Segliņš, turklāt "viņš ir bijis publiskajā telpā un nav aizmirsts", kā viņu atgriežamies sveicina Saeimas deputāts Jānis Lagzdiņš, kura citi sveicieni arī nav aizmirsti. Nezin kā būs ar enerģiju, degsmi un spēku, taču drīz varbūt dzirdēsim piensaimnieka pravietojumus, ka Rīga jau gatava, toties Tautas partija dzīvos Saules mūžu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas