Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Rīgas sepuku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Leiputrija
L
Ai, labs!
dzeris - Jautājums
d
Nedomāju, ka man turpmāk būtu jāpiedalās kādās diskusijās ar cilvēku, kuram pats svar;igākais jautājums ir mana nacionalā piederība, tā ka atvainojiet - neatbildēšu uz jūsu repliku.
aivars
a
es lasu latvijas faktu aptauju, ka ridzinieki balsos par sleseru un nevaru saprast kur tie cirvji ir? Manu draugu un radu rindas tadus nevar atrast. vienīgais veselais cilvēks rīgā?
Senais > I.B.
S
Paskat, Jums arī skaidrs. Ak šis nabadziņš, kas diez vai noturēsies neiededzies pret riebīgajiem meļiem, kas tik vien kā pauž savu viedokli.
jautājums
j
Nu jā... Un kādus tad vēl vajag pierādījumus... Ak, tad ne krievi ir apdraudējums ? Un tikai SC ?
I.B.
I
Tu zaudē, viegli sakot, dzerim. Tev NEKAS NENĀK ATKLĀTI! Nav grūti Tevi atšifrēt.
Lasītājs
L
Ķoti žēl, ka mums neveidojas diskusija. Es pieminēju konkrētu faktu - Dombura aicinājumu uz laupi salaupīto. To tu nosauci par murgošanu un sāki kaut ko abstrakti runāt par neuzticību politiķiem, vērtību devalvāciju utt. Tu runā konkrēti kā diskusijā pienākas nevis ar pieņemumiem, kurus vari likt galdā savējo vidū. Man tie tavi pieņemumi bez neviena fakta ir tikai tukšas skaņas. Turklāt, ja politiķiem arī nav nekādas uzticības, tad tā nav partiju vaina, bet gan sistēmas vaina. Un cilvēku, tas ir, tautas vaina. Izlasi V. Matīsu. Tas bija par tevi teikts, dzerīt! Par tevi!
dzeris - Lasītājs
d
Ko tu tur murgo par Buharinu, kādus tev vēl vajag pierādījumus, nepietiek ar situāciju, kādā Latvija atrodas šo te partiju darbības rezultātā, totālo neuzticību politiķiem, visu vērtību devalvaciju, utt.? Kurš te taisās kādam ko atņemt un sadalīt?
Lasītājs
L
Viņu skolotājs!:))
meitene jautātāja
m
Interesanti. Kas Jūs, kungs, būtu? Zīle, Kehris, Osis, Grūtups, viņu māceklis vai vēl kas cits?
Pipo
P
Rīgas domes vēlēšanās uzvarētājs būs tas,kurš autora dēvēto sepuku izmantos savu ambīciju īstenošanai.Cīņas risinās dramatiskas, ambīcijas sit augstu vilni. Jautajums ir tikai par kādu cenu, un vai uzvarētāja eiforija būs salda krīzes laikā. Miglainas ilūzijas un tautas dusmas nav viens un tas pats.
Lasītājs
L
Nevis kādus vēl, bet kaut vienu pierādījumu. Toties man ir neskaitāmi pierādījumi, ka tieši pateicoties tādiem kā tu ir apdraudēta Latvijas neatkarība. MInēšu vienu. Vecā Buharina idejas laupi salaupīto aktīva proponēšana, kuru no lumpenproletariāta apziņas dzīlēm izvilka un saprotamā formā formulēja Domburs nav nekas cits kā ceļš uz haosu Latvijā un pilnīgas neatkarības zaudēšanu. Ja Latvijā sāksies reāls haoss, tad nekāds NATO 5. pants vairs nepalīdzēs. Pleskavas divīzija kārtību ieviesies pusstundā un iegansts būs krievvalodīgo aiztāvība
Hugo
H
Neizmet savu balsi miskastē, kārtējo reizi nobalsojot par "mazāko ļaunumu" - vecajiem blēžiem. Pēc pēdējām aptaujām nacionālpatriotiskās partijas "Visu Latvijai!" reitings Rīgā šobrīd ir pieaudzis līdz 3,4%. Tas nozīmē, ka tieši tava balss var būt izšķirošā, lai šie 3,4% pieaugtu līdz 5% un Rīgas domē beidzot pēc ilga pārtraukuma atgriestos patiesi godīgi un nacionāli noskaņoti cilvēki.
dzeris
d
Ja JL jāizvēlas - opozīcija vai koalīcija ar SC, nešaubīgi jāizvēlas pēdējais, patreiz nav īstais laiks demonstrēt principu tīrību, jādarbojas racionāli. Un arī vēlētājam beidzot jāsaprot, ka ne jau krievi, bet šās te TB, LPP, TP, ZZS, - tas ir īstais apdraudējums Latvijas neatkarībai. Kādus vēl vajag pierādījumus?
ZBL
Z
Nē, nu lietu kārtība ir nemainīga - solījumi šodien, bet to nepildīšana nākamos četrus gadus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas