Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Runas spēks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspers
K
Zatlers laikam tomēr grib kautko reālu panākt Latvijas labā. Pirmais, ko viņš varētu darīt, ir valdības pasargāšana no saeimas tirānijas. Saeima pati ir septiņgalvīgs pūķis un šīs septiņas galvas ļoti lēni nonāk pie jēdzīga lēmuma, ja vispār nonāk, bet valdība pa to laiku raustās neziņas krampjos, vajadzīgie lēmumi netiek pieņemti, soļi nokavēti. Izpildvara nevar gaidīt mēnešiem, kamēr Saeima sanummurē kājas un galvas. Tādu darbošanos paciest spēj vienīgi Godmanis. Laikam jau viņam ir slēpta humora izjūta, viņš spēj daudz ko uztvert ar melno humoru. Vispār jau mūsu vara ir ar vāji slēptu melnā humora piegaršu.
Kuka
K
Aivar, ziepes ir citā. Ārstu profesija izslēdz riskus, vai arī - katram riskam ir jābūt aprēķinātam. No tā atkarīga cilvēka dzīvība. Tas ir dakteru asinīs. Tam māca sešus gadus un iepotē. Politiķim nē, bet valstsvīram ir jāuzņemās daudz lielāki riski, daudz lielāka uzdrīkstēšanās. Tāpēc tie divi puiši ir stīvi un neinteresanti. Bet tas ir objektīvi. AS.
smoker
s
Pirms pāris gadiem nosolijos ka aploksnē algu vairs neņemšu un nodokļus maksāt ir prātīgi. Tagad man par to smieties gribās. Es labāk tos nodokļus nomaksāju kredītprocentos un atlikumu nolieku Godmaņ solītajam Baigajam Pavasarim. Un ne jau krīze vainīga - kamēr Vaškevics būs vidā, kamēr treknie drasēs pa skatuvi un kamēr meibahus un vilas vienkārši "pazūdīs" - manus nodokļus jums neredzēt....
Z govs
Z
Daudzes samāksloti pareizā runa bija smieklīgi nožēlojama.
anglosaxis
a
Abas runas bija lieliskas. Nu ļoti nepatīk mums pašiem uzņemties kaut jel kādu atbildību. Vieglāk ir kliegt: "Viņi pie visa vainīgi!".
Niknā
N
Man nekas nebūtu pretī kārtīgi maksāt nodokļus, ja vien es redzētu, ka tā nauda tiek izmantota taupīgi un taisnīgi. Man nav ne vismazākā vēlēšanās apmaksāt komandējumus-ekskursijas, vadības līgumus un prēmijas, dažādus locekļus un uzraugus, nesamērīgi lielas algas un dažnedažādas kompensācijas. Gribu savu naudu novirzīt izglītībai, veselības aprūpei un drošībai - šobrīd valsts nauda šajās jomās tiek ieguldīta maz. Tad kāpēc man apmaksāt liekēžu izpriecas!? Valsts novesta līdz kliņķim, bet man par to vēl jāmaksā...
d'Andris
d
Nevaru piekrist Zigurdam, ka galīgi nebija vērts - pēdējais laiks gatavoties vēlēšanām! Nu vairs nevajag lietussargus, nu vajag kopā salikt dusmas, prātu, gribu un drosmi pakaļu no dīvāna pacelt. Tiem 600.000 pašiem tagad jārada piedāvājums PAR KO pārējiem balsot. Sāksim no savām mājām! Šo partiju spices (visas) Saeimā jau ir apliecinājušas savu "patieso" vēlmi dot varu tautai. Kāds ar pretdarbību, kāds ar bezdarbību, kāds ar muļķīgu sīkumainību.
Zigurds
Z
Nav mums valstsvīru/sievu. Ir tikai varas turētāji. Ozoliņa kungs, par velti jūs pūlējāties rakstīt par šim niecībām. Nebija vērts.
???
?
arvien vairaak liekas ka muusu varas paarstaavjiem pietruukst piecgades plaans , pie taa bija pierasts un tagad bijušie biedri. boļševiki partijnieki komjaunieši vienkaarši nemaak straadaat , plaans bija nepieciešams lai tauta nenospraagtu badaa, kur viņi bez plaana muus ieveduši???
dzeris
d
Daudze pats par sevi primitīvs, viss viņam vienmēr skaidrs, visur vainīgi citi, utt., plus vēl tai runā jāizgrozās tā, lai i to, kas viņu tai amatā ielika (Lembi) atmazgātu, un tai pat laikā visus pārējos ar dubļiem nolietu, lai uz tā fona saimnieks tik netīrs neizskatās. Nu, melošana un iebaudīšana viņam padodas, to jau arī tās histēriskās uzstāšanās pirms referenduma parādīja, bet tomēr, ilgstoši tāda situācija var izraisīt neirozi, un tas var novest pie liktenīgām kļūdām( ka tas notika ar iepriekšējo saeimas spīkeri un to naudas portfeli). Zatlers uz viņa fona vienkārši savs čomaks, galīgi nekaitīgs.
I.B.
I
Līdz ar DEFORMĒTĀ Lemberga atgriešanos, kas parāda valsts FAKTISKO , pirmkārt politisko, stāvokli-atkarību, esam novirzīti uz ceļu, kas, nešaubīgi ved uz ELLI. Kopā ar cilvēku, visvairāk nicinātajiem.
kukainis
k
Runa jau nav par runām..., bet sirdsapziņām. Un nav šiem mūsu dakterīšiem pat to četru balto kreklu vairs.
CR
C
I am looking for Obama in Latvia.
zvirbulēns
z
Ozoliņ, noformulēt Latslāviju, tās uzdevumus, misiju utt. nav viegls darbs. P.S. LR Satversmē nav jāgroza nekas, tur jau viss ir, ta i referenduma rezultāti neļauj tur neko grozīt.
@
@
Divi ārsti satikās varas gaiteņos un brīnījās. Viens par visu, kas apkārt skaists, otrs par to, ka vēl kāds tā uzdrīkstas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas