Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Sistēmas bagāža

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vau vau vau
v
nodeveeji, nodeveeji, man kauns, man kauns, es par JL nebalsoshu, es par JL nebalsoshu, JL zaudeejis tautas uzticiibu, JL zaudeejis tautas uzticiibu, padomju bastioni staav, PADOMJU BASTIONI STAAV!
Pipo
P
Tu dzirdi mani? Jautāja mēmais kurlajam. Mainās valdības, bet PADOMJU bastioni pastāv.
Zilā govs
Z
Jaunais laiks ir nodevis mūsu intereses. Līdz ar to vairs nav nevienas interešu grupiņas kam parastajam kaut nedaudz uzticēties. Trekni "okladi" arī Jaunlaicēniem izrādījas svarīgāki par valsti un ideju! Jaunais laiks - jūs sūkājat!
Resni$
R
"pēc profesionālās kompetences" - neviens profesionaalis, kas ir godiigs un nav luzeris sen vairs netraadaa Latvijaa un lidz ar to nav dabuujams. Lidz ar to JL dabu bazt tadus pasus savus comus kaa visi pareejie ceriibaa, ka savi comi varbuut nelauc citiem comiem mahineet uz nebeedu. A, varbuut laus....
Ilmārs
I
Arī padomju laikā, ja biji uzkāpis pa nomenklatūras kāpnēm pietiekami augstu, nokrist daudz zemāk vairs nevarēji. Protams, ja nemainījās partijas ģenerālā līnija. :)
karo
k
Jl, beidziet piekāpties oranžajiem un batķām tā jūs ātri zaudēsiet tautas uzticību. Šiem tautas mantas izsaimniekotājiem Straumem un Kalvītim ir jādod vilka pase, lai beidzot paši sāk domāt kā nauda jāpelna ar darbu nevis sēžot padomēs un saņemot naudu. Nesaprotu par kādu sarakstu varēšu balsot ,tagad tā ir problēma.
d'Andris
d
Nevaru piekrist Aivara cerīgumam par Jauno laiku. Es tos pašus faktus mazliet savādāk interpretēju. Tomēr ir labi, ka šī tēma ir pacelta - lai nedomā, ka mēs par siles treknuma kārotājiem esam aizmirsuši pēc siles saīsināšanas.
dzeris
d
Nu ar tomPulku tas nu bija viens no JL impulsīviem un nepārdomātiem gājieniem, kas, nebūt, necēla JL reputāciju, vai tad, vismaz pieklājības pēc, nevarēja atrast kādu ar kaut cik atbilstošu izglītību. Bet Batjkas, Kaulīši utt., tā, protams, ir problēma, bet lielāka problēma ir tā, ka absolūti nekas reāls nenotiek lieko ministrijas darboņu, aģentūru, biroju utt. likvidācijā, kas mierīgi turpina funkcionēt un aprīt naudu, bez kādām izmaiņām, uzticēt Valsts kancelejai ierēdņu reformu - lielāku muļķību grūti izdomāt. Kāpēc te netiek ņemts vērā SVF ietrikums par lielāku politisku kontroli un spiedienu uz reformu, kāpēc netiek ieviesta rekomendācija par ierēdņu materiālu un tiesisku atbildību par valsts līdzekļu izlietošanu? Šī ir izredzēto suga, uz tiem nekādas rekomendācijas neattiecas? Ja jau JL neko nespēj, izņemot, pagaidām, ne visai nozīmīgas lietas, vai ir vērts stutēt darītājus? Izskatās, darītājus nesatrauc nekas, tie gatavi arī to valsti nobankrotēt, nu tad lai arī to dara, bet bez JL, tā būtu pareiza stratēģija, nevis nemitīga piekāpšanās. Kā saka, labāk jau vienreiz šausmīgas beigas, nekā...
mērglis
m
labi noeedusies smagsvara bagaaža , negribaas nolieseet ne par gramu... ko ieguusim naakošajaas veeleešanaas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas