Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš: Spoguļtiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hy
h
Nez vai kādreiz Ozoliņš spēs apjēgt, ka viņa iemīļotais uz plaši lietotais termins "kriminālnoziegums" NAV PAREIZS!!! Tiešām ir kaut kādas milzīgas problēmas rakstīt vārdu "noziegums", bez tās parazīt daļas "krimināl". Iesaku tuvāk iepazīties ar latīņu valodu, varbūt zvīņas beidzot no acīm nokritīs...
mērglis
m
Lembergs vienkaarši ir naaviigi sliipeets un tagad stumj publiski pupaiķi cilveekiem ausii , a tad kad smuki gaaja naudiņa pec saraksta stipendiaatiem , kura tiek leesta uz 5 miljoniem tad par tiesiibaam nemaz nebreeca , pats ar savaam kaajaam miidiija satversmi , tgad kad jaaiet čohā nu saaks birdinaat krokodiļa asaras nav viņam vairs tiesiibu , un nebuus ar taadiem karaatavu putniem taadas nepienaakas , pateicoties taadiem Lembergiem mees esam šodien pie sasistaas siles, attopieties beidzot ļaudis un izbeidziet šii ļaunuma iemiesojuma heroizēšanu , viņam vieta ir cietumaa , un ne tikai viņam...
Leiputrija
L
Nauda taisa naudu. Liela nauda taisa ļoti lielu naudu. Jo biezāks maks, jo biezākas tiesības. Jo biezāks maks, jo vairāk varas. Starta iespējas ne tuvu nav līdzvērtīgas. Tas ir apburtais loks. Tā ir mūsu realitāte. Šī sistēma pati sevi atražo. Tā ir Latvijas "demokrātija". Ja to neierobežos, tas novedīs pie katastrofas.
durnis
d
... blin ,kur tās apsūdzības ir ja tiesai nav vēl neviena nodota... Ir iesākti krimināprocesi , bet kur apsūdzības.... nevaru atrast...
Zigurds
Z
Rīgā vairs nav cirka. Priekšlikums - uzcelt jaunu cirka māju Jēkaba ielā. Iebildums - tur jau viens cirks ir. Galvenais klauns Lembergino.
AD
A
Ja ar to Šmita komisija cerēja celt savu reitingu, tad ... ir panākusi GLUŽI PRETĒJO.
Uldis
U
Vai tagad saeimā tiks uzklausīta arī atlikusī tauta? Vai pārējiem būs jāstāv rindā, vai tiks uzklausīti tikai izredzētie?
Ieva
I
Principā jau komisija svinīgi apsolījās turpmāj uzklausīt ne tikai Lembergu. Jautājums ir tikai, vai tiešām mūsu cilvēktiesībās viss ir tik sakārtots, ka ir laiks klausīties elementāras pretenzijas. Manuprāt nav, jo citādi šādas pretenzijas tiktu uzklausītas un, ja tās ir pamatotas, to iemesls novērsts daudz zemākā līmenī.
Onjons
O
urbis, par Tiesībsarga biroju dzidējis esi? Kādi Tavuprāt jautājumi tajā "izskan"??..
urbis
u
Ne jau Lembim ir citādas tiesības, bet gan šī valsts, kurai demokrātija vēl joprojām ir sveša, ir cilvēkus sašķirojusi baltajos un vēl baltākos. Ja nebūtu šī jezga ar Lembi, tad vispār šādi jautājumi neizskanētu, Ozoliņa kgs! Iemācieties atšķirt desu no striķa, cien. žurnālist! Vēl Jūs redzēsiet cirku, kad Lembis visu šito cels priekšā Eiropas cilvēktiesību tiesā!
pakausis
p
nu gluzhi kaa Orvela "dziivnieku fermaa" - ar laiku dazhi dziivnieki paliek vienliidziigaaki par paareejiem... skumji...bet muuzu mazaa Latvija aizvien vairaak atgaadina tieshi to pashu Orvela aprakstiito fermu...
Arī viņam jāiet!
A
Gribētos, lai uz nākamo komisijas sēdi pieteiktos Edgars Gulbis.
janis
j
absurds... laipni lūdzam Lemberga IU "Saeima"!
dzeris - carlito
d
Varbūt nosauksi kādu pensionāru, košī parodija uz komisiju šī te cīnītāja par cilvēktiesībām - Šmita vadībā bija uzklausījusi? Tad , kad tas būs noticis, tad Lembergs būs "tauta", tagad viņš ir tikai apsūdzētais, kam ir nauda un sava kabatas partija, caur ko viņš arī var šo te cirku spēlēt, nemot vērā, ka ne tikai šī komisija, bet visa saeima ir tikai parodija.
Onjons
O
Tagad katrs kurš zin kādu Satversmes pantu ies uz kādu Saeimas komisijas sēdi, lai palepotos ar savām zināšanām un novērojumiem? Parastā kārtība kundziņu neapmierina kā komunicēt ar deputātiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas