Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš: Standarta Krastiņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Glūņam
G
TP kopā ar pašreizējo koalīciju novedusi Latvijas ekonomiku līdz kliņķim, samazinot budžeta izdevumus šim gadam! Tad par lielāko inflāciju Eiropā vispār nerunājot. TP darbības vai drīzāk bezdarbības dēļ simtiem tūkstošu Latvijas pilsoņu un nepilsoņu izbraukuši uz ārzemēm. Šogad rūpniecība galīgi sarūk, jo paceltas energoresursu cenas. Mūsu valstij tiek uzspiesta gāzes elektrostacijas celtniecība, kur saražotā enerģija būs visdārgākā pasaulē! Kamēr citās eiropas valstīs meklē alternatīvo elektronerģiju( gan saules baterijas, gan koģenerācijas stacijas utt) Pie mums te visu prihvatizē! Ceļ nepamatoti cenas. Pārtika ir pati dārgākā eiropā utt. Vai vēl ko vairāk var nodarīt tā saucamie "" profesionāļu darītāji"! Riebjas, ka to visu var neredzēt un amatos iecelt lielākos kretīnus un kukuļņēmējus!
anglosaxis
a
"Anglo" šoreiz domāts kā cilvēks, kurš prot angļu valodu. "Saxis" - muzikantu žargonā saukts saksofons, pūšams muzikas instruments. Bet pētījums interesants.
hmm
h
Brīnums, ka Krastiņš vēl nesēž cietumā. Štrams un Strancis, salīdzinot ar Krastiņu, ir mazi eņģelīši.
Glūņa
G
Runā konkrēti ko tev Tautas partija ir nodarījusi.Vairs citas problēmas nevar vārdā nosaukt kā tikai--- TPTPTPTPTPTPTPTPTPTPTPTP!Pasaki,lai ''''''''soross nomaina tev galviņā plati.Stulbi un apnicīgi.
cecīlija
c
Pēdējā laikā lasot Dienu rodas iespaids ka steigšus jāstājas Tautas Partijā,jo viņi praktiski,ja ko saka,tad arī pasaka.Bet pārējie pilnīgs bērnu dārzs-Repše pai-pai:;Šķēle-ka-ka,fui!;Sorosiņš-pa-pā.Vieni murgi,pat loģiski savus murgus pamatot nevar.Aizrijušies ar Jūdasa grašiem.
laimīte
l
Vienīgais labais latviešu politiķis ir Soross,protams,ja tic Dienai.Un tas mūs aizvedīs uz saulaino tāli.
deadxz
d
njā....raksta jau grudri,salasījies gudras grāmatas un gudri sprediķē,būtu A.Ozoliņa kungs uz kādu baznīcu aizgājis, varbūt tur kādam svētajam interesētu ,...ko pastāstītu,man jau liekas, ka politikā tādu nav !!! pat ''svēto '' partijai ,kas piekopj ģimenes vērtības..... ...tas viss atgādina seriālu ''Hameleonu rotaļas'' tikai atšķirība ir tāda ka ''pagaidām'' politikā viens ar otru nepārguļ..;)
salu tilts
s
dienai nekad nebūs labi, neatkāpjas slikti, atkāpjas arī slikti, no sērijas "kad man nav naudas, tad es nevaru dzert, kad man ir nauda, es nedrīkstu dzert..." Ozoliņam tā teikt vajag vienreiz "apreģeļitsa"
gatis
g
stūlbs raksts-kā tā rakstītājs!
antons
a
Sax(itkā Maķedonijas Alexandra atvestie kara vergi)- pretinieku zirgu vēnu griezējs romiešu kara draņģēs. Angel sax(sakšu sūtņi no Saksijas, kur viņi iekarojās no Romas drupu laikiem)- ielūgtie kara vedēji Anglijā(ielūdza britu varturi cīņai pret savu tautu). Angel sax vispirms izkāva britu varturus,pēcāk nostiprinājās, izkaujot īrus,piktus, skotus uc. baltus zaļajā salā. Sūdu būšana! Tāpēc anglosaxis aizstāv Šķēles sūdu rebes! Tas viņam asinīs! anglosaxis! brrrrrr!
Ray
R
Ozoliņa komentārs, kā parasti - loģisks, precīzs un argumentēts. --------------------------------------------- ------------------------------------------------- P.S. [maybe off topic - tomēr šoreiz beidzot atļaušos sekojošo piebildi, ko sen jau vēlējos "publicēt" - varbūt arī pat autors izlasa, who knows?!:D] Komentārus ar augst. minētajām kvalitātēm uzrakstīt tā kā būtu spējīgi varbūt vēl kādi pāris (teikt "daži", manuprāt, jau būtu par daudz:D) Latvijas žurnālistu, bet Ozoliņa (adekvāti) ironiskais/sarkastiskais stils un elegantā/ekvilibristiskā valodas pārvaldīšana (kas šajā komentārā atkal jo spilgti izpaužas:)) Latvijas žurnālistikā, šķiet, ir ārpus konkurences. Respect, Aivar, un, lūdzu, nesekojiet S Ēlertes pēdās!:)
anglosaxis
a
Dziesma jau nebija par Šķēli, varbūt jums taisnība, bet par Ozoliņu.
Uldis
U
Škēle pats nekad neko nav apsaimniekojis. Viss tika "prihvatizēts" un pārdots ārzemniekiem. Arī šim biznesam ir jau pircējs.
dzeris - anglosaxis
d
Šķēle varētu gan apsaimniekot atkritumu biznesu, slikti tikai tas, ka konkursa noteikumi tiek veidoti tādi, ka tikai un vienīgi Šķēle to var darīt. Baidos, ka godīgas konkurences apstākļos šis kungs būtu bankrots, pagaidām viņš visu savu biznesu bīdījis tikai ar nopirkto "politiķu" palīdzību, radot sev īpašus apstākļus, likvidējot konkurenci iedīglī.
Ojārs
O
Patiešām, Loskutovam, būtu daudz ko vēl mācīties no E.Krastiņa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas