Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Aivars Ozoliņš: Tiešā runa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jolanta
j
Nu tad pastudējiet vēsturi,( dažādus avotus!!!) un varbūt tiksiet nedaudz tuvāk izpratnei par to, kāpēc tā ir. Kā arī par ASV kā valsts tapšanu, par to, kā dzīvo šodien ASV pamatiedzīvotāji un kāpēc, kā ASV gadījušies nēģeri, kā arī par daudz ko citu. Pasaulē nekas nav tik vienkārši un viennozīmīgi, kā šķiet pirmajā brīdī. Es jau neapgalvoju, ka Krievija būtu kāda Paradīze zemes virsū un visi tās bijušie un tagadējie valdnieki savā rīcībā vadītos pēc nesavtības un augsta godīguma principiem. Es runāju par konkrēto gadījumu, kad ASV pārmet Krievijai būtībā burtiski to, ar ko paši nodarbojas. Es runāju par to, ka pārējiem, tajā skaitā latviešiem, vajadzētu to spēt ieraudzīt un neattiekties pret tādiem gājieniem naivi labticīgi. Es runāju par to, ka neredzu pamatu tam, lai to ko ASV aci pret aci saka Austrumeiropas reģionam pieņemtu kā lielāku patiesība par to, dažkārt pilnīgi pretējo, ko viņi aci pret aci saka citiem, tajā skaitā Krievijai.
pionieris
p
"jolanta: osetīni un abhāzi nekad sevi nav uzskatījuši par gruzīniem..." Vai čečeni sevi uzskata par krieviem? Un citas Ziemeļkaukāza tautas? Un tatāri? Un Urālu tautas - baškīri, morvieši u.c.? Un jakuti, čukči? Un karēļi? Un burjati? Kā tur krievi viņu zemēs gadījās?
jolanta
j
Bet Jūs laikam tikai šādus rakstus lasāt un neesat dzirdējis par ASV pastrādāto Irākā un Afganistānā jaunākajos laikos, nemaz nerunājot par Dienvidslāviju, Vjetnamu utt. Runa ir par to, ka nu tieši ASV jau nu nav tie, kam būtu tiesības kādam aizrādīt par imperiālismu.Tāpat kā nezināt vai negribat zināt, ka osetīni un abhāzi nekad sevi nav uzskatījuši par gruzīniem un viņu savstarpējais naids nav nekādā sakarā ar Krieviju. Tam ir gadsimtiem sena vēsture.
lno
l
Jolantai varētu piedot, sieviete pie tam droši vien lasa tikai krievu presi, ja nav dzirdējusi par agresiju pret Grūziju, Čečenijas bombardēšanu, politiskajām slepkavībām gan savās mājās, gan aiz robežām, bet Kents manuprāt ir ar veselības problēmām.
jolanta
j
Nu ziniet, patiešām!. ASV pārstāvis kaut ko pārmet kādam par impēriskajām ambīcijām vai norāda uz problēmām ekonomikā. Lai nu kam, bet ASV šajā vietā vajadzētu kautrīgi paklusēt. Ja Krievijas visi daudz maz nopietnie agresīvie pasākumi patiešām palikuši pagājušajā gadsimtā, tad ASV vēl pavisam nesen atzīmējās un turpina to darīt ar pilnvērtīgiem un ilgstošiem militāriem pasākumiem svešu valstu teritorijās. Cik gan naivam jābūt vai ar kādu vēlmi neredzēt acīmredzamo, lai nepamanītu klaju ASV divkosību. Prieks, ka vismaz beidzot ir pamanīts, ka dažādām auditorijām tiek teikti dažādi un pat radikāli pretēji teksti. Vēl tikai būtu jāsaprot, ka ja jau kādai auditorijai(Austrumeiropai) uzskata par nepieciešamību pamainīt tekstu, tātad šo auditoriju neuztver pārāk nopietni un uzskata, ka tai pilnīgi pietikst ar to, ka pateiks to, ko viņi grib dzirdēt. Vai tad neviens nejūt, ka šādi gājieni no ASV ir vienkārši labticīgo ķeršana "uz muļķi"? Vai tad tiešām neko nav mācījusi vēsture, kurā jau ne vienreiz vien piedzīvots, ka "labo onkuļu" atbalsta un palīdzības vārdi bija vien tukša skaņa? VAI TAD NU BEIDZOT NEVARĒTU SĀKT PAŠI AR SAVU GALVU DOMĀT UN PRĀTU STRĀDĀT?
jauki
j
Varbūt vari īsumā, vienkāršā tautas valodā uzrakstīt, ko vēlējies pateikt ar aizrautīgu interneta informācijas kopēšanu 2 stundu garumā? :) Lai nav ar cigaretēm, bet Tev vienalga piestāvētu labāk nekā kents.
kents
k
ja pats stulbs un nemāk ar informāciju darboties (vien iegaumēt skaitāmpantiņus), tad citi uzreiz 'strādā'?? mans niks nav sakarā ar cigaretēm, bet par prīmu un belomoru pats vari padomāt kas attiecas uz 'mēs' un 'piedošanu/nepiedošanu' , tad iesaku nesapņot, puņķainais
Šampēteris
Š
Būtu humāni palīdzēt Krievijai, lai ar saražotajiem ieročiem tā nenodara sev gauži - kā "Kurskas" gadījumā.
Šampēteris
Š
Kents cīnas par atjaunošanu darbā ?
jauki
j
kentam laikam visi teksti jau iepriekš sagatavoti, vien jāiekopē. Tāds darbs. Redzi, Kent :), draugiem mēs parasti piedodam viņu trūkumus, ienaidniekam nekad. p.s. Starp citu, iesaku nomainīt niku - piemēram, Belomor-kanal vai Prima.
Onkulis
O
Krievi pasaulē sagrābuši vislielākās teritorijas un pakļāvusi visvairāk tautas, kā neviena cita tauta pasaulē. Mums mazai tautai ļoti jāuzmanās no lielās krievu tautas, jo krieviem ir tendence izplesties uz mazo tautu rēķina, un viņi nerespektē citu tautu tradīcijas (tikai savējās). Gandrīz visus svētkus un pasākumus veic pavisam citos laikos nekā Eiropā. Ir teiciens: sargi sevi un dievs tevi sargās!
vilis
v
Piekrītu Judeische Allgemeine viedoklim.Raksts manuprāt labā līmenī.Par lielo politiku latviesu presē tik labi neesmu lasijis.
okupants
o
...no krieva nav ko bities... ------------------------------------------------- --------- Tikai visiem bail no krieviem...
Zemgalietis
Z
Iepriekšējos komentāros tukša muldēšana. Putins tā ir aizvakardiena, nevis skats uz 21. gadsimtu. Ož pēc pelējuma. Nākotne ir demokrātijā, sadarbībā, spēja vienoties, nevis ietekmju sfēru sadalīšana (Staļinisms), citām valstīm teritoriju atņemšana(Staļinisms), konglomerātu veidošana pret kaut ko(Staļinisms), draudzība ar tām valstīm, kuras pazemīgi pakļaujas(t.i. neizsaka nekādus iebildumus) u.t.t.
Judeische Allgemeine
J
prezidents Reigans uzsaaka akciju par krievijas ( PSRS) likvidaaciju , un ;keedes reakcija veel nav beigusies , tik bagaata valsts ja pa turpat 20 gadien nevar atkopties , tad nav ko briiniities par citaam post komoonisma valstiim , visas vienaadi izzagtas ( nozagtas) , krievi ar mokaam uztur savu kara mašiinu , taa viņus novilks zem uudens , bez neviena šaaviena , pareizi to sapratis Baidena k-gs, no krieva nav ko biities , viņš jau stuurii...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas