Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Tiltu terapija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā, lūk!
T
Paldies par objektīvu un trāpīgu komentāru! Pilnīgi piekrītu.
Lietussargs
L
Jāsaka, ne visam zvirbulēna čirkstētajam vienmēr piekrītu, tomēr ir lietas, ko viņš nočirikā pareizi. Arī pēdējo domu, ka t.s. īnteliģence, man gan labāk tīktos teikt - intelektuālā elite (kāda nu mums viņa vispār ir) ir tik saaugusi ar varu, ka nav skaidrs, hū iz hū. Te viņš ir revolucionārs virtuves sludinātājs (skāļāk gan nē, ka nesanāk sūd.i), te kulturālas aģentūras valdes pr-tājs vai čļens. Ar cerībām raugos, ka pie lietas ķersies jaunie "niknie", kas varētu pretendēt uz kaut vai nihilistiska intelektuāļa statusu, kam nav pietātes pret nekādu varu, kas var iziet tilta vidū un pateikt, ko domā, ko vēlas/nevēlas. Un pazemīgi pirms tam netaujā nevienam atļauju. Jā, biedri Ozoliņ, izmantojot jaunās komunikācijas, sapulcinor ap sevi domumubiedrus. Tev tas nepatiktu? Tavi čomaki/čomenes iz t.s. "progresistiem" (jaunlaicēni/kristovskieši/štokijieši) nav šajā kustībā līderi, bet peramie? Nekas, nesatraucies. viņi lieliski parādījuši, ka tādi paši, kā iepriekš lanmātie "no varas bandas", vien ir. Ar tām pašām vājībām tikt pie trknās putras siles.
zvirbulēns
z
Žetons! Kā naglai uz galvas! Pirmkārt, Ozoliņš ir tas komunisma rēgs, kas klīst pa Latviju, otrkārt, viņš tiešām dzen varas demagoģiju, kalpo varai, ir varas daļa. Un , kas te tās interesantākais - cilvēks neredz sevi, Ozoliņš ta domā, ka viņš ir progresīvs, ka vēršas pret varu, ka ir labs sargsuns, ka viņš virza sabiedrisko (tautas) domu, ka ir progresīvs, kaut īstenībā ir vecs, stagnāts, kas būtu vedams uz mežu un sienāms pie koka. Un šādi ozoliņi ir teju visi Latvijas PSR inteliģences pārstāvji, lielākā daļa lietussargu revulūcionāri, sākot ar Ēlerti un beidzot ar Strautmani, Domburu, utt.. Mums nav izveidojusies jauna inteliģence, kas spētu šos vecos nostumt malā, un tādēļ mēs te kuļamies, faktiski, trīs priedēs.
Lietussargs
L
OK, bija doma uzbraukt biedram Ozoliņam (tieši tā - biedram) par to, ka viņš kā īstens latvju žurnālistikas labāko paraugu pārstāvis pilda savas avīzes uzstādījumu, bet, lai paliek. Vien atgādināšu kādu gana elementāru lietu. Nekad neviena vara labprātīgi nav devusi savai tautai nevienu gramu atlaižu, palīdzības, uzlabojumu tikai tāpēc, ka vara ir tik domājoša par tautas labklājību. Neviena! Vismaz līdzšinējā pasaules vēsture tādu gadījumu nepazīsts. Ja boļševikam, piedodiet, jaunlaicēnam Ozoliņam zināmi citi piemēri, laipni lūgtum darīt tos zināmus. Viss ir izcīnīts vairāk vai mazāk vardarbīgā cīņā. Jā, tieši tā - cīņā. ja demonstrētāji visā pasaulē būtu vienmēr laikus pieteikuši un saskaņojuši protesta akcijas, pulcējušies tikai stadionos/laukumos/klajumos un dziedājuši žēlabu dziesmas, mēs uz tiem sociālajā labklājībā slīkstošajiem kapitālistiskajiem Rietumiem varētu noraudzīties ar sāju un vizdegunīgu smīnu. Tā kā biedri Ozoliņ, beidz te dzīt varas demagoģiju.
Jautājums
J
Man ir neizpratne, kur baušķenieki tagad ārstēsies stacionāros? Vakar TV izskanēja info, ka būšot jābrauc uz Dobeles slimnīcu? Vai tas ir racionāli? Dobele lielāka nekā Bauska? Atrodas lielu, labu ceļu krustpunktā? Lūdzu paskaidrojiet!
dzeris
d
Jā, protestēt drīkst, un, pat vajag, bloķēt starptautiskās nozīmes ceļus gan nedrīkst, jebkurā valstī reakcija uz to būtu līdzīgi, kā Latvijā. Kas to protestu izprovocēja, pat nav ilgi jādomā, protams, ka TP Rozentāles izskatā, kas neieradās un neaprunājās ar cilvēkiem. Cik zināms, TP, ZZs, LPP, TB kopā Bauskā dabūja ap 75% balsu, Jl tikai 18%, tā ka no šā viedokļa arī nav grūti izprast, kas pie teikšanas Bauskā, un, kas visu organizēja. Acīmredzot, TP stāvokļa destabilizācijai turpmāk izvēlēsies šādu taktiku. Bet, protestēt vajag, un, žēl ka te nav Francija vai Grieķija, vai jebkura vecās ES valsts, kur tāda veida "reformas", kad griež tikai tiem, kam tāpat nav, bet biezais galam, augstākā ierēdniecība, bagātie politbiznesmeņi - tiem vispār nekāda krīze nav, uz tiem nekādi nepopulāri lēmumi neattiecas - sen izraisītu simtiem tūkstošu lielus protestus, un valdība būtu spiesta sākt taupīt tur, kur tas sen ir jādara, un kur var sataupīt simtus miļjonus, nevis samazināt 150 ls pensijas unnolikt skolotājous uz minimālo algu, kā arī padarīt ārstēšanios slimnīcā vienkāršam kvaukšķim nereālu. Valsts aparātā , kas mums apēd nesamērīgu daļu no IKP, praktiski nenotiek nekādas reformas, izņemot tīrāko PR no Valsts kancelejas puses un mazo ierēdņu, pārsvarā nepaklausīgo, atlaišanu. Acīmredzot, arī šī valdība nav spējīga iegrožot augstāko ierēdniecību un veikt reālas reformas, un , lai tikai formāli it kā ko darītu, atdeva visu Valsts kancelejai, kaut arī bez poltiska spiediena nevuiens te neko nereformēs, visām augšām jau tāpat labi. Nav līderis, vajadzētu organizēt vislstvijas manifestāciju ar lozungiem - biezais gals, sāc, beidzot, taupīt arī pats! Par reālām strukturalām reformām valsts pārvaldē, nevis Valsts kancelejas un politiķu PR kampaņu un acu aizmālēšanu! Jo, acīmrezot, savādākā veidā šai te valstiņā nekas nenotiks.
zvirbulēns
z
Te nu Tu, Ozoliņ, atklājies visā savā atbaidošā pāķismā. Tā vietā, lai teiktu, re, cik labi, cilvēki skaidri prot definēt savas velmes, vērtības, to, ko viņi grib (grib slimnīcu, tepat - pilsētā), dod nepārprotamu signālu varai un pašvaldībai, ko viņi vēlās, kur jānovirza naudiņa, Ozoliņš kā jēlīšu partijas biedrs, ne brīvs žurnālists, sāk aprādīt, cik tautiņa nezinoša, ka slimnīca nav vajadzīga, ka naudas nav, ka vainīga TP, un tamlīdzīgas muļķības. Ozoliņ, šī akcija viešs cerību, lielu cerību, ka politika varētu beidzot izrietēt no cilvēku diktētām velmē un ne otrādi. Neesi stagnāts, esi ar tautu, vecīt!
mērglis
m
a ko viņa tur dariis , izskatiijaas , ka teepisti šo dumpošanos organizeejuši , kur tas žurnaalists , kurš seedeeja kokaa pie Veldres , varbuut desas cepa par godu šim gaajienam
vilis
v
Ceru ka politiķi no šī notikuma mācīsies uz priekšu ar nepamatotām prognozēm nemētāties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas