Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Aivars Ozoliņš: TP ģimenes ārpolitika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
divas sievas
d
un trīs bērni. M.aucinieki. Parastie.
Ansis
A
KĀPĒC DEPUTĀTUS NEVAR ATSAUKT NO SAEIMAS ??? !!! JEBKURAM SPONSORAM (kukuļdevējam ) ir vajadzīgas stabilas 30 vai 35 balstiņas kuras paklausīgi cilā rociņas , bet kādu deputātu atsaucot , vairs nebūs vajadzīgās balstiņas, un kukuļdevējs prasīs atpakaļ savu naudiņu........... Nelaime ir tieši šeit : parasti tā naudiņa ir sadalīta un notrallināta, bet vietā atdot savējo negribas, nu ļoti negribas............... TAUTAS PARTIJAS LOZUNGS : MILJONS TEV , MILJONS MAN , 5 KATRAM SPONSORAM !
Ansis
A
Boldāns - izcilākais no deputātiem turpina saņemt algu .... nodokļu maksātāju sūri , grūti sapelnīto naudiņu. Smieklīgi maksāt nodokļus , redzot kur tie paliek !!!
Ansis
A
DEPUTĀTU SKAITU STEIDZAMI VAJAG SAMAZINĀT UZ PUSI , TAS BŪTU LABS PIEMĒRS NODOKĻU MAKSĀTĀJIEM !!!! Tāpat puse guļ , lasa avīzes, runā pa mobilo , citi vispār neierodas..... Daudzi slavē Latvijas okupāciju, svin sarkanā fašisma dienas !!! ??? DAUDZI VISPĀR NEVAR NOSĒDĒT VISU DIENU , NAV SPĒKA , VECUMA MARASMS.... TAS TIKAI BŪTU GODĪGI , JO KAS TAD TOS SŪDUS VALSTĪ SATAISĪJA ...............
ono
o
Jā!ozoliņš ir slims ar naidu pret TP
Skaistule
S
Par Paegli nezinu neko, bets fakts, ka viņa ir TP biedre, jau ir kompromitējoši. Šī partija ir zagļu, korumpantu, tautas nozadzējas partija. Skaidrs!!!
JR
J
Tieši tā. Mazā valstī kā Latvijā politizēt vēstnieku amatus ir pat ļoti bīstami. Bet Latvijā šī politizācija ir ļoti izplatīta jau kopš LC pirmsākumiem (arī Levits un Piebalgs iesāka karjera kā Latvijas Ceļa politiķi, un tad kad gan viens gan otrs izrādījas ne pārāk veiksmīgs ministrs, tika nominēti kā vēstnieki). Runa neiet par to, ka viņi nebija kompetenti vēstnieki, bet par to, ka ja viņi nebūtu bijuši LC, vēstnieku postenis viņiem nespidēja. Un nevajag dziedāt dziesmiņu par "mums jau nav citi kvalificēti cilvēki..."'. Ir un bija kompetenti cilvēki, bet viņi saprot un saprata ka bez partiju lobēšanas, viņiem nekas nespīd. Latvija nav Šveice vai Dānija, kur politiskais vēstnieks nav iedomājams. Nav pat ASV vai Francija, kur poltiskie vēstnieki beidz savu karjeru tad, kad valdība krīt.
juju
j
un kāpēc kalnieti nevarēja dabūt prom.
ss
s
kas viņa bija asv pirms ierašanās latvijā??????????
Gruzds
G
Soreiz nepiekritu Ozolinam. Jaskatas objektivi. Vaira Paegle ir viena no retajam politikjeem musu politiskaja elitee, kuru var cienit. Vinja bus ari ljoti piemerota vestniece ANO.
Atbalstu
A
Paegle ir gudra un godiga politikje (retums starp TP biedriem) un grib vel ko darit Latvijas labaa; TP vinja ir mazakumaa un tur neko pozitivi ietekmet nevar. Tadel tas ir pareizais solis gan no Paegles, gan TP puses. Ka vestniece ANO vina butu loti kompetenta un piemerota, un tas butu Latvijas interesees, ka tiesi vina parstavetu Latviju ANO. Cerams, Zatlers neintrigos pret Paegli.
mzgd
m
Ne jau par partejisko piederību un Paegles personu ir runa, bet par to, ka viena politiska partija grib atbrīvoties no Saeimas deputātes caur amata piedāvājumu vissliktākajās padomju tradīcijās. Turklāt, TP neko nezaudē, izņemot neesošo godu: atteiks Zatlers, varēs teikt, ka sīkumaini noraka labu kandidatūru. Piekritīs: jo labāk, mērķis būs izpildīts. Tāpēc jau Paeglei pašai vajadēja būt tik prātīgai un nepiekrist. Vai tad Ņujorku nav redzējusi? vai strādāt Saeimā ir par maz? Vismaz pirms pensijas varētu tā kā godu vēl saglabāt.
Kurbads
K
"jaasuuta Andris Sjkjeele, suutiet kaut Santaklausu, tikai nelieciet to akuzatiivu, jo tad juus esat Sjlesera mentaalajaa klasee." Izskatās, ka Šlesera klasītē liekams būtu tieši jūs. Vai tiešām neatceraties, kā tur bija ar Akuzatīva lietošanu pēc darbības vārdiem ar priedēkli "jā-" ?
Balodis
B
Ozolins seit sauj par pa stripu. Latvija kompetentu cilveku loks, kuri orientetos pasaulespolitika un spetu izdarit adekvatus secinajumus, turklat prastu saja labirinta vel parstavet Latvijas intereses, nav liels. Tam limenim nepietiek ari vairums karjeras diplomatu. Paegle so nedaudzo kompetento vidu ir izcila. Tadel jaraugas, kas ir konkretais cilveks, un nevis jaspriez pec ta, vai vins pieder vai nepieder kadai partijai.
Briseles dip'am taisnība
B
piekrītu diplomātam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas