Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš: TP turpatnāk

Tautas partija pievienojusi vēl vienu neveiksmi savu zaudējumu sarakstam: Rīgas domē viss paliek tāpat, kā bija pirms tam, kad TP kopā ar sabiedrotajiem sociķiem bija sākusi mēra Jāņa Birka (TB/LNNK) gāšanu, lai viņu nomainītu ar savējo Andri Ārgali.

TP lēmēju loka cilvēks Edmunds Krastiņš, kuru ir pakratījis KNAB, atkāpdamies no domes attīstības komitejas amata, bija paziņojis, ka tas pats jādara Birkam, un kopā ar vēl diviem partijas biedriem (un sešiem domes sociķiem) parakstījies zem Jaunā laika prasības par viņa atlaišanu. TP "iekšējā loka" skanīgākā muca Gundars Bērziņš, kurš zina to, ko viņam it kā nevajadzētu zināt (cik naudas nozagts KNAB, pirms tas ir zināms prokuratūrai), taču nezina to, ko viņam vajadzētu zināt, bija pagājušonedēļ bargi pasludinājis: "Jānis Birks nebūs Rīgas mērs un Tēvzeme nebūs Rīgas vadībā."

TP barvedis Aigars Kalvītis nezin kāpēc burkšķēja, ka tieši TB esot ievārījusi šo "politisko putru" un Birkam pašam tā būšot jāizstrebj. Pirmdien Birks piekrita: "Rīgas domē ir savārīta ļoti bieza putra, esmu ieinteresēts to izstrēbt." Pie putras vainīgs izrādījās esam JL, kas viņu nodevis, nevis koalīcijas partneri, kurus pirms tam bija vainojis nodevībā.

Birks paliek amatā, JL — opozīcijā, bet TP zaudējumu pēc divu nedēļu klaunādes rezumē kurvīti dabūjušais Ārgalis: "Mēs atgriežamies pie esošās koalīcijas." Griešanās uz vietas kļūst par šīs zaudētāju partijas kroņa numuru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas