Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Uzmanības novēršana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilburs
v
Jā, situācija ir nepatīkama, jo nav saskatāmas pazīmes koalīcijā, ka varētu kas mainīties uz labo pusi. Joprojām valsts budžets ir nesabalansēts, mazražīgā ierēdņu armija vēljoprojām ir tik pat daudzskaitlīga, kaut gan valsts to jau sen nevar atļauties. Kas traucēja, tāpat kā igauņiem veidot valsts budžetu ar pārpalikumu jau no 2000. gada vai vēl agrāk, kas traucēja reformēt valsts pārvaldi jau sen? Atbilde, manuprāt, ir vienkārša: nepietika politiskās gribas, jo nemitīgi bija jārūpējas un jāveido likumi pēc mūsu oligarhu pasūtījuma. Tikai tagad tā skaidri parādās cik šie oligarhi ir neizdevīgi tautas un valsts attīstībai. Tāpēc vitāli nepieciešams Latvijai ir neatkarīgs KNAB, kas darbojas ar pilnu jaudu.
Sandra R.
S
Pilnigi piekriitu Ozolinja kungam! Kaut atrak pienaktu velesanas, lai TP un parejos koalicijas korupteljus un neprashas varetu aizslauciit veestures meeslainee!
Nekaunas
N
Tagad dazadi nekaunas aizrada prezidentam ka redz japieversot uzmaniba ekonomikai nevis satveresmes grozijumiem. NEKAUNIBAI NAV ROBEZAS! KUR BIJA SIE PASI NEKAUNAS kad Kalvisa laika uzputa vajpratigo budzetu izmantojot ekonomisko stabilitati, ta vieta lai uzaudzetu taukus, valsts rezerves neparedzetiem gadijumiem. UN TAGAD KAD KALVISA DEL un so NEKAUNU DEL KAS TOREIZ KLUSEJA ka KRUPI mute ienemusi BURBULIS PLISA sie NEKAUNAS atlaujas aizradit prezidentam! TAS IR MEGINAJUMS SAVU VAINU UZVELT CITAM!
Lelle
L
Tu ne tikai pats esi sviests, bet tavā stulbajā galvā arī ir totāls sviests un beidz te savus kretīnus cildināt! Ozoliņš pareizi uzskaitīja kretīnu "paveikto" valsts iznīcināšanā. Būs vien kretīniem par visu jāatbild...
Lelle
L
Tas zagļu laiks iztek kā smiltis caur pirkstiem...POŠATIES...
lauķis
l
te jau tādi gudreļi kā sestdienis, džeris un vēl vesela varza no 5.kolonas....,lai tik veido valdību ,varēs kārtīgi izsmieties kā ,kad pie varas nonāca repše ar jaunlaicēniem.
Pikselis
P
No valdošās koalīcijas un izcili nezinošajiem Valsts ekonomikas bīdītājiem (Kalvītis - treknie gadi, Šlesers - pedāli grīdā) tikt vaļā var tikai ar Saeimas patriekšanu. Bet bet pirms tam it kā vēlētājiem derētu zināt, kur ir tie, kas spēs vadīt Valsti. Teorētiski viņiem vajadzētu būt opozīcijas ēnu kabinetā. Kur ir opozīcija un kur ir tās ēnu kabinets?
šai teritorijai nav cerību
š
vēlētājs ir tik stulbs ka jau dzied aiz laimes pie jebkuras izdevības
patre
p
patreizeja saeimas atlaisanas shema ir gana laba un efektiva. pat zalters vinnetu tadu referendumu. bet drosi vien doma, ka pat teoretiski varetu postni zaudet, gan vvf, gan lilitai neder. bet ta ir politika - lai igutu -jabut gatavam ari kaut ko zaudet, jeb risket.
hmm
h
Ozolinu un pat Zatlru gaida sarunas ar viriem pelekos uzvalkos?.... "Prezidents nekavējās ar savu viedokli un to pauda skaidri: ekonomiskā krīze ir tieša TP atbildība. "Pēdējos trīs gadus valdības vadībā un Finanšu ministrijā bija šīs partijas pārstāvji, taču šajā laikā tā arī netika sabalansēts valsts pamatbudžets un izveidots stabilizācijas fonds," paziņoja prezidenta pārstāve. "Līdz ar to Latvija nav pienācīgi labi sagatavojusies pašreizējai finanšu un ekonomikas krīzei."
Jons
J
Vai tev šķiet,ka tie 608 tūkstoši,kuri nobalsoja par Satversmes grozījumiem ir "apmierinātie" ar valdības un saeimas darbu?Ja tā,tad "vecīt",tev kaut kur,kaut kas nav kārtībā.
Šampēteris
Š
Par velti Ozoliņš ironizē. Tikai paviršam vērotājam var likties, ka Brigmanis nav lasījis Satversmi. Patiesībā visas zīmes rāda, ka Latvija tiek gatavota prezidentālai pārvaldei.
Ak neitro!
A
Tu gan esi vienkārši dumš. Pietiek ar vienu balsi vairāk, lai pieņemtu lēmumu vairākuma labā. Vai spēj to saprast? Ja nē, uzruna pareiza.
Ai,ai>neitro>
A
Lūdzu precizē no kurienes 600000 neapmierināto skaits. Ar tavu ticību ir par maz. Tu atgādini zaudētāju, kas pēc spēles klaigā par sliktajiem noteikumiem. Ignorējot , ka noteikumi visiem vienādi, kas jāievēro, kaut nepatīk.
neitro
n
600 000 ir nenormāli liels neapmierināto skaits, un tikai visbezkaunīgākie demagogi te var muldēt par mazākumu. Diemžēl, mūsu vēlēšanu sistēma ir tik kropla, ka nekādi nav iespējams ietekmēt bezkaunīgu, mēra sajūtu zaudējušu politiķu, rīcību. Atsauce uz to, ka konstitūcijas tēvi visu jau paredzējuši, ir mazākais, naivi, jo pasaule gandrīz gadsimta laikā ir ļoti izmainījusies, pateicoties globalizācijai un komunikāciju iespējām. Politiķu nevēlēšanās mainīt Satversmi parāda viņu īsto dabu (pilnīgi nekādas intereses par valsts likteni), satraukums tikai par savu krēslu. Vispareizākais būtu šo Saeimu triekt prom. Cinisms ir sasniedzis augstāko robežu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas