Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Uzticība un traktori

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Pēc pēdējā "nekā personīga" patiesi likās,ka "nav lāga karaļvalstī"un Maizītim jādomā,ko darīt. Es saprotu,ka prokurors pēc definīcijas tāpat kā tiesnesis ir neatkarīgs procesa virzītājs,bet kaut kādai iekšējai uzraudzības struktūrai bez disciplinārkomisijas vajadzētu būt un tas ka Spalvēna(fui, kauns ka meiča met ēnu uz savu Alma Mater,dēls mans arī tā teica) un tā prokurorīte dzerstās un braukājās pa Jūrmalu ar personu,kuras lieta ir bijusi viņu apritē, tas jau nu prasās ne tikai pēc ētikas kodeksa panta, bet iespējams pēc kaut kā vairāk.
Lāpītāja.
L
Hm, ja atļauts teikt,nezinu gan ar ko beidzās NDP sēdē,bet pēc neoficiālām ziņām netiks virzīts neviens no abiem kungiem un Domburšova laikā tā varēja just arī no Godmaņa.Tātad izskatās ka notiks līdzīgi kā tas bija KNABja izveides laikā,toreiz arī bija vismaz 3 konkursi,kamēr beidzot Rutki=0, vienkārši ielika uz laiku,jo tāpat bija skaidrs,ka tūlīt būs jauna Saeima un tad tā arīlems. Juta ir laba operatīvā darbiniece,tur jāpiekrīt Godmanim(šī ir pirmā reize mūžā,kad viņam piekrītu,ceru arī pēdējā)bet uz vadītājas amatu viņa nevelk,to pierādīja tas pirmais viņas v.i. periods,kad viņa nošāva buku attiecībā uz Loskutovu,vēl ir citi mazāki iekšēji fēlerīši, bet lielākais viņas fēleris ir Veipa un Imša. Ipaši jau Veipas gadījums.Viņas abas ar Jutu nāk no DP un turpināja tur draudzību,tapēc Juta ir pilnīgi nekritiski piegājusi Veipas personības novertējumam, to ka dāmīte stingri met un tādos brīžos ar prātu nedraudzējas jau var redzēt ar neapbruņotu aci,bet Jutai tas nešķita pietiekams iemesls,lai vairāk pakontrolētu sev padoto nodaļu. Lai Juta strādā,ko prot,man viņa patīk,bet vadītāja no viņas nav nekāda.
Berta
B
Dies" un Segliņš vien zina, kā rīcībnespējīga valdība var izveidot rīcībspējīgu. ___ Pareizi, Ozoliņ! Bet bandai nav pat elementārākās loģikas līdz tam aizdomāties, jo tajā paurī nekā cita kā naudaskāres nav.
Zgurds
Z
Juta Strīke bija tā, kura atklēja "kaolicijas"aģentus KNABā. Kuri kā mīnas tur jau bija noenkuroti, ja kas. Ar to rokām, kuriem KNABs varētu izrādīties nāvējošs. Ja Godmanim ir kāda kripatiņa saprāta un, kas galvenais, atbildība, tad Jutai Strīķei, lai klīdinātu tuatas bažas, jābūt par priekšnieci.
jā jā_CRC
j
Vai einārs atrada vai kāds piespēlēja,bet einārs to iecēla amatā vienpersoniski ,pat ar savu valdību nesaskaņojot.Un tieši tāpat vajadzēja rīkoties arī Godmanim,bez visa šā atlases farsa. Starp citu,KNABja naudas zagļi,bija strīķes tiešā padotībā.Tā kā nevajag sprēgāt. Vēl nav skaidrs vai šī ir vienīgā pazudusī summa.Vai nav stipri vien lielāka ?
lauķis
l
Redzi,Jāni,daļēji jau var tev piekrist,BET !par latvijas rādio ,Godmanim taisnība gan būs.LR savas darba neprasmes dēļ sataisa finansu ziepes,bet visu vainu uzveļ valdībai.Kad valdība meklē iespēju kā palīdzēt ,kolāts taisa šantāžu,pirms lēmuma pieņemšanas, uztaisa klusēšanu.Jebkurā citā laikā tas būtu normāli,bet tagad apmēram kā suns iekož rokā ,kad tam dod ēst. 100. pantu tagad iespējams klausīties,jo uzaicinātajam atļauj atbildēt uz uzdoto jautājumu.100. PANTS NAV ČEKA ,KUR JĀATBILD PĒC NOTEIKTA JAUNLAICĒNU ŠABLONA. Arī jaunā nedēļa ir sakarīgs raidījums,kas dod man informāciju,bet neuzspiež kaut kāda viena politiska spēka spiedienu. Nepatīkami klausīties ,,nekā personīga,,.kur raidījuma veidotāji klaji ņirgājas par sev(kādam politiskam spēkam)netīkamiem cilvēkiem.
AD
A
Abus "kandidātus" dabūjām jau dzirdēt otrdien radio "Krustpunktā". Kroni visam uzlika viena no tiem (neatceros kura un nav jau arī svarīgi kura) atbilde uz jautājumu, vai viņi nebūtu ar mieru atkāpties Strīķes priekšā, ka viņam esot jāņemot vērā Godmaņa kunga domas, kurš uzskatot, ka no KNAB iekšienes nedrīkst izvēlēties vadītāju.
dzeris - aha
d
Jurašu neviens par vadītāju nevirza.
CRC
C
Juta - nebija nejausa, to Einars pats bija atradis. Loskutovs gan tika izvelets pec principa tiek meklets lielakais kretins.
aha
a
Jā, KNAB ir arī pārbaudīti cilvēki - Jurašs, piemēram.
dzeris - Mg
d
Tad KNAB tikai veidoja, nejauši cilvēki bija praktiski visi, bet kāpēc tagad jāmeklē nejauši cilvēki, ja ir zināmi un pārbaudīti? Tāpēc, ka tie, kas stāv aiz Godmaņa, tā nolēmuši? Personiski es to saprotu kā kārtējo spļāvienu sabiedrībai sejā.
Mg
M
Gribu atgādināt, ka savulaik gan Strīķe, gan Loskutovs bija "divi nejauši cilvēki, kuri uzskata, ka var vadīt šo iestādi". Un redz, izauga par tādiem, ka tos no iestādes pat atraut nedrīkst.
I
I
runājot par Rozes vakardienas izteikumiem... Liekas "100.pantā" (t.i. vakarā) viņš stāsta, ka Godmani par savu demisiju informējis mutiski jau valdības sēdē... Tad sākas Panorāma, kurā rāda Rozi uzreiz pēc valdības sēdes un viņš zurnālistiem stāsta, ka netaisās demisionēt... Tīrie brīnumi...
auers
a
No Aivara puses skatoties tā tas varētu būt, bet skatoties no sabiedrības puses KNAB un prokuratūra ar Maizīti priekšgalā strādā labi. Vajadzētu KNAB vadītāja amatā ielikt stingra mugurkaula cilvēku, lai tādus aivarus, andrus un ainārus tā nopietni pieskata.
dzeris
d
Jā, pilnībā sapuvusi sistēma, un turpina pūt un smirdēt tālāk vēsā mierā. Un zemnieku akcija parādīja, ka ko mainīt un ko panākt var tikai parādot šai te sistēmai dūri, uz sarunām tā nereaģē, un koalīcijas partiju (TP, ZZS) rīcība jau nekā jauna neatnesa, vai tad arī līdz tam bija daudz tādi, kas ticēja visai tai viņu histēriskai un demagoģiskai muldēšanai? Izskatās, ja nesekos kaut kas līdzīgs zemnieku akcijām, strādās viņi mierīgi līdz vēlēšanām un klusībā pasmiesies par kvaukšķiem, kas noticēja kārtējam teātrim, pasmiesies kopā ar savu ielikteni - Zatleri, arī par to pasmiesies, ka daudzi savā absolūtā naivumā un atrautībā no realitātes noticēja, ka nu tik Zatlers "uzstādīja ultimātu" un nu tik laidīs to saeimu vaļā! Nu bet tur tiešām ir par ko smieties, tādu tautu vēl vajag pameklēt - 2006 g. noticēja taisni tiem, kuri bija iejaukti Jūrmalgeitā un atklāti meloja, un tos arī ievēlēja, tie turpināja tādā pašā garā, bet pirms tā referenduma vairākums atkal tiem noticēja un gļēvi atdeva savas tiesības. Tagad - valsts bankrots, parex afēra, utt., utt. un ko - daudzi vēl arvien turpina ticēt Godmanim(t.i. Šleserim) un uzskatīt viņu un pārējos par vienīgajiem glābējiem! Paveicas gan mūsu polimafijai ar to tautu, citur viņi jau sen ne tikai neb;ūtu pie varas, bet liela daļa pasauli jau vērotu caur rūtiņām. Nu ko, turpināsim ticēt, nevis domāt, tā taču vienkāršāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas