Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Ventspilsburbulis.lv

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja būtu . . . .
J
"Kritiķis 23.05.2008 10:25 Bet ko Ozoliņš ar to visu grib pateikt?" Ja būtu Ozoliņam ko teikt, tad būt viņš to pateicis.
e
e
rūgdams zvirbulēna vēderiņš tikai nelabas skaņas var izlaist
zvirbulēns
z
Būtu interesanti uzzināt, par kādu partiju ir balsojis Ozoliņš! Visi viņam slikti, visi:))) P.S. Ja Lembergs būtu ministru prezidents, Latvija ietu uz augšu rūgdama.
Kantainīts
K
vai arī - uz vīriešiem
Apalītis
A
... vai uz sievietēm (kārs)...
Apalītis
A
Es jums pateikšu tā - nav vēsturē zināms neviens labs Valstsvīrs, kas būtu kārs uz mantu. Tas ir nonsenss.
pcu
p
Ventspilsburbulis.lv tada majas lapa nepastāv mānīties nav labi
Trusteper
T
"domāju, ka Lembergs neko nav nozadzis. Cita lieta, ka viņš izmantoja iespējas, kuras viņam pavērās esot par pilsētas mēru". Par Venspils naudiņu sakārtoja pilsētu. Šķietami viss kārtībā, bet tas ka visa pasākumam veltītā naudiņa ieripo paša ķešā, jo gudrinieks ir pamanījies vienlaicīgi būt gan pasūtītājs, gan izpildītājs nav nekas traks, jo viņš taču tikai "izmantoja iespējas". Morāle ha ha.
Observer
O
Nekad neesmu teicis, ka Lembergs zaga, bet dalījās ar citiem. Domāju, ka Lembergs neko nav nozadzis. Cita lieta, ka viņš izmantoja iespējas, kuras viņam pavērās esot par pisētas mēru, bet nez vai Ventspilij būtu nācis par labu, ja viņš paliktu pliks un nabags (salīdzinot ar citiem) kā piemēram Godmanis.
juriic
j
es domaat, ka ta kak ar hut no ventspils jau ir zem gald... bet ka sak sakamvard`s kak peld pa virs... paskat ko atrad www.lembergs.info gan hut gan tas janson ir vien drausmig padarishan...
101
1
Kāpēc man kādam būtu kaut kas jāpierāda.Es vienkārši tā domāju.Un vēl- mani tracina uzskats,ka "cilvēks jau zaga,bet deva citiem arī".Šajā gadījumā it kā attaisojums ir Tevis pieminētā sakārtotā Ventspils. Man pat liekas,ka šajā pilsētā tās dīvainās mākslinieciskās govis ir ar zemtekstu- "tā mēs slaucam valsti".
pacifists
p
Cik man zināms, Ventspilī daudzi diezgan normāli cilvēki Lembi par izcilu saimniekotāju neuzsata, un laimīgi, ka viņš projām.
Sestdienis
S
Šitā partija ir riktīgi "savējie". Ierosinājums - apvienoties visām četrām valdības partijām, paņemt klāt šitos jaunos tīmekļa fanus, nosaukt grupējumu par politiskapornografija.lv un uztaisīt kādu divdesmitmiljonu vērtu pozitīvisma kampaņu.
Observer
O
Varbūt vari pierādīt, ka Lembergs rīkojas pretēji valsts attīstības, iedzīvotāju labklājības interesēm? Parādi vēl kādu Latvijas pilsētu, kura ir tik mērķtiecīgi virzīta tieši uz attīstību. Neaizmirsti, ka Ventspilī vispir tika izveidota mūsdienīga ostas infrastruktūra nevis kā citur nauda izplakarēta dažadiem pašvaldību remontiem, reprezentācijas telpām, dārgai biroju tehnikai utt. Var jau Lenbi apvainot dažādos grēkos, bet reti kurš ņemsies teikt, ka viņš ir slikts saimnieks.
101
1
Es domāju,ka O.grib pateikt,ka L.atkal veido partiju,kurai UZDOTS uzvarēt attiecīgās pašvaldībās,kā arī pēc tam Saeimā,lai vēlētājs ir uzmanīgs pret šādu vadāmu politisko spēku dažu personu interesēs,ka šīs partijas darbība un uzdevumi nav saistīti ar valsts attīstību,iedzīvotāju labklājību,tiesiskumu.Lai gan tas jau gan bija skaidrs uzreiz,ka tā ir L. partija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas