Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Vergturis Segliņš?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fredijs Krīgers
F
Ja visas pasaules problēmas sāktos un beigtos ar vienu noziedznieku, tad biedrs Hamurapi nemaz netiktu pie likumu rakstīšanas - ar noziedzību būtu tikuši galā jau pirms viņa.
Saule
S
"Neesi nekad dzirdējis, ka nāvessoda ieviešana nevienu problēmu ar noziedzību neatrisina?" ----- Un kā vēl atrisina - tā ir vienīgā 100 % garantija, ka konkrētais slepkava, izvarotājs vai pedofīls nevienam vairs neko nenodarīs.
vispaar jau
v
kuraa autobusaa var taa atteikties no biljetes? Taalajos vispaar ieksaa netiksi, un vispaar uz tiem bileti peerk ieprieks, nevis iekaapjot. Pilseetas? Un ja nu kontrole? Ziepes gan pasham, gan "labajam soferiitim". Tas taa, vispaariigajai attiistiibai. Par mazajaam pensijaam - taas sanjem cilveeki, kas savu darba muuzu jau nodziivojusi un neko vairs mainiit nevar (un rietumos ne tikai protesti, bet pat liela meeroga streiki notiek pie pirmaas izdeviibas, taa tikai Latvijaa viss saakas un beidzas ar komentaariem ). Bet Ozolins arii neejot politikaa dara vairaak nekaa viens otrs partijas biedrs vai pat liideris.
dzeris - anglosaksis
d
Par Mariju tikai varētu piekrist, un par visiem 100%, par ņaudētājiem arī. Marija man izraisa cieņu.
JEZUPS
J
...Nekļūdās tie, kas neko nedara...(anglosaxis 15:59) šito teicienu padomju laikā lietoja neveiksmīgs brigadieris taisnojoties priekšniekam bet patiesībā neko nedarīt - tā taču vislielākā kļūda !
Zigurds
Z
Ozoliņa kungs precīzi noteicis diagnozi - kretinisms. Bet... teiktu Godmanis no tā zāles nav. Vinīgi trako krekls. Bet šādas mantas arī nav. Paliek šis valdības atzīšana par darba nespējīgu un atlaišana. Par spīti tam, ka kretīni tēlo visziņus, kuriem jūra līdz ceļiem. Taču prasta peļķe ir līdz acīm. Ozoliņa kungs, jums paliek vēl vien iespēja - pastāstīt kapēc Latvijā ir ačgārna nodokļu sistema, kapēc godīgums tiek uzskatīs par naivumu, bet zagšana - par nesamaksātās algas sastāvdaļu.
anglosaxis
a
Pilnīgi piekrītu, Dzeri. Tikai (tas gan neattiecas uz Jums) ciest nevaru čīkstētājus un raudātājus. Pirms kāda laika bija raksts par Mariju, kura dejo uz ielas. Cik daudz naidīgu uzbraucienu saņēma nabaga sieviete, kura gan nevienu no tiem neizlasīja. bet es viņas priekšā noņemu cepuri, jo viņa STRĀDĀ. Bet čīkstētājiem (ne kritizētājiem) iesaku sākt ar sevi. Cik bieži paši paņemam algas aploksnīti, autobusā atsakāmies no biļetes, lai paliek "labajam šoferītim" un tad drāžam uz referendumu, lai gāztu Saimu un prasītu lielāku pensiju. Un blakus kritikai gribu dzirdēt ieteikumus, ko darīt. Gudrus ieteikumus, nevis "Saimu nost un tad nu gan nāks leiputrija".
dzeris - anglosaxis
d
Cien. anglosaxi, bet, vai tad nav tā, ka, jo vairāk kritikas, jo labāk? Valdībai jāstrādā kritikas krustugunīs, ja tai ļaus atslābst, tā nodarbosies ar pašas vēlmju apmierināšanu, vienkārši cilvēks tā iekārtots. Kas attiecas uz politisko darbību - nu bet ne visiem tam ir laiks un arī vēlme, domāju, Latvijā pieytiek tādu, kas grib to darīt, un, lai viņi dara, bet tas nenozīmē, ka tos nedrīkst krituzēt. Tā ir iekārtota demokrātija, ar visiem tās daudzajiem trūkumiem, un labi, ka tā, kā saka zvirbulēns( kur viņš ir)
anglosaxis
a
Cien. Dzeri, esat kaut ko sajaucis. Palasiet manus komentārus saistībā ar nāvessodu. Esmu pārliecināts, ka navessods tiešām problēmu neatrisina. Par Segliņu nepiekrītu, Segliņam nav ne vainas. Nekļūdās tie, kas neko nedara. Jautājumu Ozoliņam uzdevu tāpēc, ka saradies pārāk daudz kritizētāju, kuri tad nu varētu organizēties partijās (arī Jūs, Dzeri) un sākt tos labos darbus. Un žurnālista pienākums ir ne tikai kritizēt bet arī ierosināt, kā veicināt pārmaiņas. Citādi brīžiem šī kritika izvēršas par paštīksmināšanos - oh, kā es viņam sadevu. Nu nāciet taču, saulveži!
Lielākie kretīni
L
Vakar Latvijas TV parādīja īsu interviju ar Vinetu Veldri (Tautas partija). Šis cilvēks ieņem Latvijas valsts Aizsardzības ministra vietu. Cik sapratu no šīs intervijas, tad, lūk, Aizsardzības ministrija bija izdevusi rīkojumus, kas skar valsts aizsardzību jau šī gada jūlijā, kad kļuva zināms par Krievijas karaspēka manevriem Kaukāzā. Tas tika uzsvērts. Tā izklausījās kā taisnošanās, jo tika uzsvērts. ka reaģēšana notikusi pirms augusta notikumiem (Krievijas uzbrukums Gruzijai - 8.augusts)., kad pat portālos tiek analizēti riski. Tika uzsvērts arī nopietnākais risks atceroties Igaunijas notikumus (pieminekļa Aļoša pārvietošana un krievu izraisītās masveida nekārtības Igaunijā šai sakarā). Kāpēc tad tikai 2008.gada JŪLIJĀ tiek kaut kas pārvērtēts? Vai NEPIETIKA Igaunijas notikumu, kas risinājušies PIRMS GADA? Saprotu, ka veterinārārstus laikam kopā ar zootehniķiem apmāca, kā teiksim mākslīgi apsēklot govis un cūkas. Darbs ir vajadzīgs lopkopībā. Darbs kā darbs. Vainas nav. Bet likt vetārstu par Aizsardzības ministru nevajadzētu. Kāds var iebilst, ka, lūk, Veldre ir Aizsardzības ministrs no 2007.gada decembra. Kas tad, šai ministrijai aizmirsās Igaunijas notikumi?! Starp citu pirms Veldres Aizsardzības ministrs gandrīz divus gadus bija Atis Slakteris. Arī no Tautas partijas. Kas TAS IR?
K-K
K
addendum: ... ari biznismeni ... !
K-K
K
... 'Mulki' paliek 'mulki', vai tie ir politika vai - neurogenetika jau pierada, ka vienigais veids ka uzlabot sabiedribas attistibu cilveciga virziena ir kontrolet 'slikto' genu izplatisanos ! Secinajumus nav gruti iedomaties, bet neiespejami panakt uzlabojumu bez .... ! ... Selektivais GENOCIDS pret baltu civilizetam genam ir novedis mus kaiminu mentala limeni, ka tiesi agresivakie un neetiskie, nemoralie unparanoiskie un savtigie komunisma produkti ir, paralleli un konsekventi, tie krutakie, bezapzinas politiki ... ! ... Secinajumus nav gruti iedomaties, bet gruti panakt uzlabojumu bez ... !
>jankam
&
Pareizi, lasi turpmāk NRA, TĀ NU REIZ IR VIENA RIKTĪGA AVĪZE, VAI NE???
Mārtiņš
M
Pievienojos ! Stratēģija nav mainīta - amatos atrodas lielākie kretīni, kuri paši neapzinās ka reālie bīdītāji arī viņus uzskata par reāliem kretīniem.
d'Andris
d
Runas par nāves soda atjaunošanu, lietojot Einara terminu, ir nejēdzīgas. Piekrītu Ozoliņa tēzei, ka notiek "acu aizmālēšana". Es gan apšaubu, ka pasākums ir rūpīgi plānots. Vienam paspruka muļķība, citi ar to tagad spēlējās. Tas gan būtu labākais scenārijs ... Nepatīkamāks ir fakts, ka muļķība paspruka tieši tieslietu ministram. Autobraucējiem skolā iemāca, ka uz sarkano braukt nedrīkst. Apstāšanās ir kaut kur dziļi matricā ierakstīta, tādēļ labs autobraucējs arī kā kājāmgājējs parasti uz sarkano ielu nešķērso. Šis tīram gājējam ikdienišķais solis no auto-gājēja prasa piespiešanos, rada pat nelielu stresu. Mūsu tieslietu ministrs acīmredzot nav apguvis savas nozares pamatnoteikumus, ja reiz tādas muļķības runā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas