Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Vidus tukšs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bg
b
kašķu ākstam - esi caurcaurēm bankrotējis
elzza
e
Nav labu vai sliktu cilvēku. Ir tikai viņu darbi, pēc kuriem vērtēt viņu lojalitāti un patriotismu. Ja atceras prihvatizāciju, visādus dubultos tarifus, likumus par labu kādam vienam utt., tad izskatās, ka Latvija un tauta nav bijusi un nav trekno gadu politiķu prioritāšu listes augšgalā. Ja tādi šķēles vai grūtupi grib atpakaļ "saulītē", ir jāizpērk grēki tiešā un pārnestā nozīmē. Jāpārvērtē vērtības, kungi, jāmācās kaunu just!
dzeris - mazepa
d
Ja viņi abi tik gudri, kas liedz viņiem mainīt slikto sistēmu? Viņi taču stāv ierarhijas kāpņu pašā augšā? Tātad, sistēma, kas liek viņiem izskatīties slikti, viņus apmierina kaut kāda iemesla pēc? Starp citu, vai tad es esmu teicis, ka es esmu gudrs, un ka Segliņš un Slakteris ir muļķi?
mazepa
m
esmu jau ievērojis, ka par gudriem atzīsti tos, kas tev piekrīt....lūk - "dzeris" saka, ka Slakteris ir stulbenis - o jāā !...gudri džeks runā ! ... - o jē - malacis ! gudra galva!....bet viss jau nav tik vienkārši...Slakteris nav stulbenis....viņam sanāca neveiksmīga intervija, kura nostrādāja kā zibens novedējs....enerģija izlādējās sabiedrībā - un tagad visi lumpeņi var zviegt - Slakteris ir stulbenis !....un katrs tanī brīdī iedomājās - oi, cik es ir gudrs - es noteikti esmu gudrāks par finansu ministru.....tas viss ir muļķības.... ...nu ja tu "Ino" sevi un "dzeri" uzskati par gudru - domā tā tik tālāk....ne jau es iešu un te mēģināšu pārliecināt par pretējo.... p.s. ...un lai zini - neslēpju - pēdējās vēlēšanās balsoju par JL un PS...tas tā - lai mani nesāc lamāt par oranžo cūku , kurmi utt...:D
lno
l
nav sliktu cilvēku - ir nepareiza sistēma, kas viņiem liek rīkoties nepareizi....un nevajag "dzeri" smieties ne par Slakteri, ne par Segliņu ....viņi noteikti ir gudrāki par mums abiem kopā.... ___________________________________ Tādā veidā var attaisnot jebkuru banditu. Starp citu paņēmiens nav jauns, to kau izmantojis, piemēram Berijas dēls. Nepazīstu tevi, bet Dzeris gan ir gudrāks par Segliņu un Slakteri kopā:))
mazepa
m
..es runāju nopietni...šķiet nenopietni runā šeit cits....es ieteiktu skatīties plašāk un saprast problēmas būtību....akls naids pret TP cilvēkiem tikai parāda jūsu politisko tuvredzību....nav sliktu cilvēku - ir nepareiza sistēma, kas viņiem liek rīkoties nepareizi....un nevajag "dzeri" smieties ne par Slakteri, ne par Segliņu ....viņi noteikti ir gudrāki par mums abiem kopā.... p.s. un bez papiņa un stingrās rokas tiešām neiztikt....to jau vēsture pierādīja 1934.gadā....Latvija ekonomiski uzplauka, kad viss tas Saeimas bardaks tika patriekts un valsti vadīja atbildīgs cilvēks...
dzeris - mazepa
d
Grūtups ir gudrs, un ir Latvijas patriots??? Cerams, tu to nerunā nopietni? Tad jau Slakteris ir labākais finanšu ministrs, kas mums bijis, un Segliņš ir spožs intelektuālis. Un kādā veidā, ja ne ar Šķēles svētību, viņi tika savos amatos? Un kā, ja ne Šķēles rīkojumus, tagad pilda TP? Varu iedomāties, kas būtu, ja Šķēle būtu prezidents. Vai taad tiešām mēs bez papiņa un "stingrās rokas" nevaram iztikt?
mazepa
m
....kā saka izlejot ūdeni no vannas - nevajag izliet arī bērnu....aklā naidā pret Grūtupu , redzot tikai viņa sliktos darbus, vajadzētu saprast ,ka viņš tomēr pirmkārt - ir gudrs un otrkārt ir Latvijas patriots....un tevis nosauktās demokrātiskās parlamentārās valstis ir ar pārtikušiem pilsoņiem....parlamentāra demokrātija pie nabagiem ir viena liela nepārtraukta zagšana....to saprata jau K.Ulmanis 1934.gadā....manuprāt šodien to saprot ikviens....es tomēr ticu viena cilvēka atbildībai valsts un vēstures priekšā.....Ulmanis nezaga, jo tas būtu apkaunojums viņam un tas paliktu rakstīts vēstures grāmatās.....kā var raksturot Latviju 1991.- 2009. ?...es nosauktu to par Partiju laikiem....kurš atbildīgs ? - neviens !...vai precīzāk - MĒS !....es piemēram domāju, ka ja Latvija šajos gados būtu prezidentāla republika un teiksim par prezidentu būtu ievēlēts Šķēle - viņš būtu atbildīgs par šķēleslaikiem - viņš uzvestos tomēr savādāk.....viņam droši vien nepatiktu, ka vēstures grāmatās šķēleslaikus nosauktu par zagļa laikiem....un ja negribi lai tā nosauc - ir savādāk jāuzvedas un jārīkojas....
pzd
p
dirka ot bubļika..., pareizi Ozoliņ!
dzeris - mazepa
d
Bet kāda garantija, ka ievēlēs īsto prezidentu? Bez tam, prezidents, lai cik viņš būs godīgs, viens pats visu izkontrolēt nevar, tāpat būs birokrātija, būs izpildvara, būs viet'ējās pašvaldības, kur, kā zināms, arī notiek lieli brīnumi. Bez tam, tagad, tomēr, nav trīsdesmitie gadi. Un ja tā paskatās, kur tad ir visaugstākais dzīves līmenis, vislabākā socialā aizsardzība, medicīna, vismazākā sabiedrības noslāņošanās, viszemākā korupcija, utt. - taisni parlamentarās valstīs - Zviedrija, Dānija, Norvēģija, Somija, Lielbritānija, Kanāda. Tā ka pie vainas nav partiju sistēma, bet tas, ka Latvijā partijas ir, faktiski, divas - trīs, pārējiās pseidopartijas ir vienkārši atsevišķu oligarhu un sponsoru finansētas grupas, kas šo oligarhu interese arī pārstāv. Domāju, pēc nākamām vēlēšanām liela daļa no tiem no politiskās skatuves pazudīs, un pamazām viss ieies normālās slidēs, protams, vajadzīgs arī pašas sabiedrības lielāks politisks briedums, nevis "visi ir slikti, tāpēc nebalsošu vispār". Kas attiecas uz Grūtupu - viss, ko viņš saka, ir tīrais PR, Grūtups jau bija tas, kā vadībā tika radīta visa likumdošana, kas ļāva likumīgi nozagt valsti, Grūtups bija viens no valsts nozagšanas shēmu radītājiem, ja atceraties Podnieka filmu "Vai viegli būt jaunam", taisni Grūtups bija tas advokāts, kas tos puikas burtiski nodeva un nostājās komunistu varas pusē. Tā ka Grūtups ir glumiķis, kas prata pielāgoties jebkurai varai, un tam, ko viņš saka, nulles vērtība un ticamība, viņš vienkārši mēģina taisīt sev reklāmu , un atkal kļut populārs.
patriots
p
Liels paldies par situaacijas apskaidroshanu par to, kas notiek ministrijaas. Ljoti zjeel ir dzirdeet shaadu patiesiibu, tachu ticu, ka ar visiem speekiem ministrijas ir jaattiira – jaatbriivojas ministriju izzagshanas par labu partiju sponsoriem un jaatlaiz iereednji, kam ruup tikai savs pashlabums. Kameer mes to neatrisinaasim nekaads SVF un EK aizdevums muus neglaabs!
mazepa
m
..lai sakārtotu ierēdniecību - pirmkārt būtu jāmaina Satversme....lai piespiestu ierēdņus strādāt valsts labā ir jābūt vienai varai....patreiz ir vairākas - tas ir partijas....un rezultāts ir tāds kā nu viņš ir - slikts....atbalstu Grūtupa domu par prezidentālu republiku.....paskaidrošu - kas mums ir šodien ! ....mainās ministri saskaņā ar politisko līdzsvaru...ministrus interesē izpildīt politisko partiju sponsoru vēlmes...un ministrus absolūti neinteresē ,kas notiek ar viņu ierēdņiem un viņu ministrijās....ierēdņi būtībā ir nokļuvuši situācijā, kad viņi paši sev ir noteicēji....netraucē ministra sponsoram nozagt miljonus un tev netraucēs algu pacelt n-tajos tūkstošos....patreiz ir panākta šāda vienošanās starp ierēdniecību un politiskajiem ministriem - tas ir strupceļš, jo nav neviena atbildīgā par valsti...ministri par sevi, ierēdņi par sevi....kā to lauzt ? vajag tautas vēlētu prezidentu ar izpildvaras funkcijām ! ....uz 4 gadiem atbild tautas priekšā - ja ir kas jādara valsts labā - tad dara, bet neskrien saskaņot ar koalīcijas partneriem utt... Tā ir indivīda atbildība vēstures priekšā....ko par konkrēto prezidentu rakstīs vēstures grāmatās....K.Ulmanis izdarīja to ar apvērsumu un valsts uzplauka....šodien laikam vajadzētu mainīt Satversmi...
dzeris - patriots
d
Nu, skaidrs, tas būtu jādara pirmām kārtām. Pagaidām vienīgais, ko TP ļoti centās reformēt, bija KNAB, ko tā sekmīgi attīrījusi no Loskutova, ak jā, vēl prezidenta institūcija, līdz šim prezidenti - kukuļņēmēji nav bijuši, nu, vēl tādi - šādi visiem zināmi sīkumi.
elzza
e
Ierēdnim ir vara. Vara ir no valsts. Tātad jāstrādā valsts labā, ne savām ērtībām. Ja ierēdnis negrib strādāt par labu valstij, lai lasās pupās!
patriots
p
Ja TP nopietni gribeetu ko reformeet, tad vinjiem buutu jaasaak ar VID attiiriishanu no korumpeetiem iereednjiem, kas saviem draugiem atlaizh nodoklju paraadus un no uznjeemeejiem izspiezh kukuljus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas