Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Virsbūves remontam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bibliotēka
b
NELASA, papiņ, tikai tie, kas DOMĀ, ka ir domājošie. principā - domā 2 lietas, 1] ka ir domājošie 2] ka tādu 'domājošo' ir daudz. Kļūda, tēvoc EsNavLasītājsEsIrRakstītājs, jūs, paldies dievam, esat stingri komiskais mazākums.
absolūti ģeniālais S.
a
virsbūve vairs nav remontējama. gan jau es neesmu vienīgais, kas to saskata. virsbūve ir jāmaina. iespējams, ar visu pamatbūvi - valsts pārvaldes uzbūvi. Ar Remontu Sen Ir Nokavēts. Jau Kādas Divas - Dienas Inspirētas - Vēlēšanas Nokavēts. kaut kur mājās man vēl ir numurs, kurā Ēlerte vēlēšanu dienā 'uzskatīja, ka jābalso par Tautas Partiju un Jauno Laiku'. Vismaz ATVAINOJIES šodien, Diena!
Matemātiķis
M
Latvijā tā ir ikdiena,ka avīze cītīgi un ilgstoši stutē konkrētu ekonomisku grupu.Taču kaut kādu mēra sajūtu tomēr vajadzētu ievērot.Ja apgalvo,ka nabaga "Tautas" partijai,atšķirībā no LPP/LC nav neviena "monstroza staigājoša naudasmaisa" - tā tomēr ir kliedzoša necieņa pret lasītāju.
Zilā govs
Z
Ozoliņš rullē!
Dakteris
D
Domājošie nelasa. Arī es jau sen nelasu. Dažkārt pārskrienu pa diagonāli, lai uzzinātu kādu putriņu tad savā propagandas šmorēšanas darbnīcā uzvārījis ozo. Starp maniem paziņām arī nav neviens kas lasītu, bet nenoliegšu, ka ozo ir populārs kā arhetips. Viņa proponēto ideju adepti, visticamāk viņa sacerējumus izlasa kāri kā kaķis pienu. Viņi gūst baudu tāpat kā Rukšānes lasītājas. Tieši tāpat kā dzīvē, viņas sevi identificē ar attēloto varoni. Diemžēl Rukšānes romāni ir balstīti reālajā dzīvē kamēr Ozo sacerējumi ir domāti lasītājiem kuri dzīvo paša Ozo un viņa līdzgaitnieku sagudrotā virtuālā pasaulē, kurai ar reālo ir ļoti attāla līdzība. Personīgi nepazīstu nevienu aktīvā politikā esošu, kurš pret ozo sacerējumiem izturētos bez ironijas. Gluži kā pret Dobeļa runām no tribīnes, kuras viņš kā visiem labi zināms runā noteiktam vēlētāju tipam. Tāpat arī Ozo dara savu darbu noteiktasm lasītājam un iespaidojamai elektorāta daļai. Tu taču Dobeļa, Buzajeva runas neuztver nopietni. tad kāpēc tu Kristovska vai Štokenberga runas uztver citādāk. Tu taču neatzīsti Krautmani, kāpēc Ozo tev liekas citādāks? Domājoši cilvēki šo tipāžu mutiskās tirādes vispār nedzird. Tu tikai katru dienu par viņiem cepies. Padomā. Ej politikā, ja vēl tur neesi un ātri tev acis atvērsies.
Šampēteris
Š
Ir aizdomas, ka runājot par likumdošanas izmaiņām autors domā likumu izmaiņas. Precizējums ļautu noskaidrot apskatāmo objektu.
dzeris- dakteris
d
Tad kāpēc tādi "domājoši cilvēki" tos Ozoliņa rakstus vispār lasa? Pētam "sociālo fenomenu", vai kā?
Dakteris
D
Vai esi kādreiz dzirdējis ka akadēmiķis Stradiņš vai Imants Ziedonis būtu apspriedis Rukšānes romānus? Tāpat arī domājoši cilvēki, kuri sevi ciena neapspriež Ozoliņa rakstus pēc būtības. Tos var apspriest vienīgi kā sociālu fenomenu. Kā Karla Radeka tipa propagandists spēj sagrozīt lielai daļai citādi visnotaļ sakarīgu cilvēku domāšanu. Žēl, ka esi nonācis šajā tvana ietekmē. Bet tur nu neko nevar palīdzēt.
ZBL
Z
Tā kā daudzas bankas, pēc finanšu neveiksmēm maina nosaukumus, tad mūsu partijas remontējot savas virsbūves varētu rīkoties līdzīgi. Piemēram, LPP/LC - Mežāzis - 1, TP - Treknie gadi, ZZS - Aivaram un cietumam u.t.t.
dzeris - dakteris
d
Nu tad nekā apspriest manu necilo personu, tu, varbūt, labāk varētu pastāstīt, ko par šo te Ozoliņa rakstu spriež "domājoši cilvēki", būtu interesanti dzirdēt arī kaut ko par tēmu.
Dakteris
D
Pilnīgi smieklīgi, ka cilvēks, kurš ir acīmredzami sazombēts citus apvaino par viegli zombējamiem. Pilnīgs paškritikas trūkums, kas raksturīgs zombēšanai pakļautajiem. Ņemot vērā šeit pavadīto laiku, iesaku tomēr aiziet uz psihoterapijas seansu. Varbūt kā pēc jādiem pieciem seansiem atkodēsies. Vismaz sāksi kā domājošs cilvēks spriest.
izbijis valsts patriots
i
Nu ko, CIRKS IR KLĀT----pareizāk būtu teikt BALAGĀNS. Izklaides laikā gribētos redzēt vairāk jaunu žonglieru ,nekā vecu klaunu. Vecie klauni gan essot sagatavojuši jaunus priekšnesumus,redzēsim kuram būs smieklīgāks. Kurš būs šīs klaunādes laureāts ,to redzēsim pēc pārdoto biļešu skaita apkopošanas katram numuram. vai tiešam visvairāk biļešu atkal tiks lielākajam klaunam---tas atkarīgs no mums pašiem.
dzeris
d
Skaidrs, ka pārkāps tēriņu griestus tāpat, kā līdz šijm, atradīs veidu, ne jau velti vienmēr tiek atrasti "caurumi" likumdošanā. Būtu man teikšana, vispār aizliegtu reklāmu klipus televīzijā, atļautu tikai diskusijas, jo viegli bzombējamo procents jau sabiedrībā nemainās. Un atļautu partiju finansēšanu tikai no valsts. Bet tāpat jau - galvenais faktors, no kura būs atkarīgs vēlēšanu iznākums, paliek vēlētājs, cik tas būs aktīvs, vai spējīgs vispār domāt un spriest, cik tam īsa atmiņa, cik viegli iespaidojams. Ja tā atmiņa un domāšana būs tikpat īsas, kā iepr. saeimas vēlēšanās, tad arī rezultāts būs atbilstošs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas