Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aivars Ozoliņš: Zaudētā mandāta pārkāpēji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A
A
Lauķi, kas, kā tu pats apgalvo esi palicis par "sūdu vabolēm". Kā tad tā? Vainīgo starpā, kas ar tevi izdarījuši tādu pārvērtību, tu uzskaitīji JL un masu mēdijus, bet kur palika sorosieši? Vai, vai, lauķi! Šitādu aizmāršību!
Meksis
M
Es arī nesaprotu kāpēc tāda liela pretestība, ka saeima pati sevi atlaiž, kas ir normāli, ja vairākums saeimas deputātu par to vienojas, jo neredz sastrādāsanās iespējas. Kas tur krimināls? Ozoliņš cenšas atrast visstulbākos argumentus, lai tikai to nepieļauuo. Redziet, tauta nav devusi šai saeimai tādu mandātu(!!!). Tādā gadijumā, ziniet, tauta nebija devusi savu mandātu PVN un akcīzes paaugstināšanai, aizņēmumu ņemšanai, jaunu partiju veidošanai, kas pašlaik darbojas saeimā, bet ir veidotas no saeimā no citām partijām ievēlēto ,un no tām aizbēgušo deputātu vidus utt. Man liekas, ievēlot saeimu, tauta ir devusi pietiekoši lielu un spēcīgu mandātu dažādu jautājumu risināšanai, citos gadījumos Satversmē ir noteikts rīkot referendumus.
lauķis
l
Bardaku valstī organizē tie ,kas Latvijai un tās tautai vēl sliktu.Neredzu nevienu opozīciju,kura varētu uzņemties atbildību.Domāju nevienam nav šaubu ,ka šī saeima un valdība ir jāatlaiž.Bet ,kur ir tie gudrie ,labie, godīgie ...?KUR ?! Mums ir pārāk daudz visādu jaunlaicēnu tipa vāvuļotāju,visādu pārgudru vervelējumu izteicēju,bet nav mums pieteikušies potenciālie valdības, saeimas iespējamie kandidāti. Vai jums neliekas ,ka papildus mazspējīgajām valdībām un saeimām,ļoti liela vaina jāuzņemas masu mēdijiem,kas nepārtraukti ļoti intensīvi vairo negatīvismu par visu,ko vien iespējams .Mēs esam kļuvuši par sūdu vabolēm,kas pārtiek tikai no negatīvām ziņām,masu mēdiji tās dāsni piegādā uzaicinot savos ēteros tikai tos,kas lamā valdību un tautas partiju,vai slavē kretīnus ,kas neprot strādāt.Varbūt vajadzēja redzēt un dzirdēt tos ,kas varētu nākt vietā .Kur viņi ir ar konkrētiem priekšlikumiem ?Dodiet tautai tos redzēt !
Dana1
D
Šajā depresīvajā laikā, pie tam, neredzot reālu alternatīvu , referendumam visdrīzāk netiktu savākts nepieciešamais kvorums. Būtu tikai velti izšķiesti līdzekļi.
jautājums
j
Ja maina Saeimu, var nomainīt Cimdaru. Vai likt klāt novērotājus Tai nu nevajadzētu būt problēmai Cimdars nav persona, ko es mēģinātu aizstāvēt
janis
j
Loti labs raksts
jautājums
j
Ak , tad principā ticat.. Es negāju uz iepriekšējo referendumu, jo tad neredzēju ko likt vietā un tagad neredzu.. Laiks ir pagājis un nekas nav mainījies... Tāpēc neredzu iemeslu vēl šo lietu atlikt, jo problēmas ir jārisinā tūlīt, jo ar katru brīdi krīze padziļinās. Ja potenciālie saulveži nevar saorganizēties vai arī astroloģiskais horoskops viņiem ir ieteicis citu laiku, lai piedod ,bet ticības, ka viņi tiks ar Valsti galā, ja pat nodibināties un amatus sadalīt nevar, man nav. Arī uz nākamo referendumu es neiešu, jo manā ieskatā tas jau visu padara par farsu. Un iet vai neiet ir manas brīva pilsoņa tiesības, kuras garantē Satversme. Pat, ja Jūs būtu ar mieru visu izlemt manā vietā...
Šampēteris
Š
TP+ saskņas centrs ir pēdējā iespējamā koalīcija, lai pašpārvēlētos līdz 32. martam. Tāpēc neprātīgā steiga un neadekvātie līdzekļi.
jautājums
j
13. janvārī vēlētāji pieprasīja Saeimas atkāpšanos. Pirmo reizi Latvijas vēsturē šķīda Parlamenta stikli. Saeima piekrīt atkāpties, ja jau vēlētāji tā grib. Brīvprātīgi un par velti... Bet nē! Nav labi! Lepni padzīsim! Par pāris miljoniem latu no aizņemtas naudas, lai gan ielas ir pilnas ar bezdarbniekiem, onkoloģijas slimniekiem palielina maksājumus un mirstošiem bērniem tiek atteiktas zāles Manā ģimenē iepriekšējās vēlēšanās bija 4 vēlētāji un nākamajās būs 6 . Mēs vienmēr visi esam pildijuši savu pilsoņa pienākumu. Tāpat kā visi mani radi un paziņas.. Kāds pamats apgalvojumam, ka tie kas vēlēja iepriekšējās vēlēšanās nav tauta?
dzeris - Ērglis
d
Galīgi neesmu pārliecunāts, ka Zatlers atlaidīs saeimu, un visa tā muļļāšanās tāpēc var ieilgt vēl daudz ilgāk par trim mēnešiem, bez kādiem rezultātiem, un kam no tā labums?
OK
O
Lai ieraksta likumdošanā, ka partija, kas iniciējusi Saeimas pašatlaišanu, nākamajās vēlēšanās startēt nevar.
Leiputrija
L
Nevienam nav aizliegts nolikt mandātu! Atbrīvojiet valsti no savas uzbāzīgās nelietības. Lai to izdarītu, pietiek ar esošajiem likumiem!
Vija
V
Saiemas pašatlaišanās = Saiemas pašaizlaišanās.
drakons
d
Ozoliņa raksts ir murgains pretrunā ar to visu, ko Diena bazūnēja iepriekš. TP risinājums Dienai nav izdevīgs, jo tas ļauj Saeimas ārkārtas vēlēšanas sarīkot uzreiz - bez bezmaksas referenduma kampaņas, kurā kā varoņi uz balta zirga izbrauks tautas potenciālie glābēji - SaCiPo, JēeL, PiS un tos pavadošie sorosīdi. Kāpēc tāda nostājas maiņa? Kāpēc neatlaist Saeimu uzreiz? Diena visu laiku kopš šīs Saeimas ievēlēšanas dienas ir runājusi par tās prettiesiskumu un tā tālāk. Laikam īstais iemesls ir neīsto politiķu nākšana pie varas un bailes par izgāšanos ārkārtas vēlēšanās. Skaisti savērptie teikumi šajā rakstā ir tikai forma, lai saturētu kopā to bezjēgas šļuru, ko Diena patiesībā ir iecerējusi.
TangoArgentino
T
Un varbūt kļūdos, bet ja atmiņa neviļ, arī Lielbritānijā premjerministrs nosaka savai partijai izdevīgo vēlēšanu laiku. Tātad, ja nebrīnamies par mūsu dīvaino demokrātijas modeli, kurā tie paši spēki visu laiku figurē dažādās kombinācijās, tad kādēļ brīnīties par šo vienkāršo likumprojektu- vadošais Saeimas vairākums pats sevi atlaiž ???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas