Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Aiz svītras palikusī ZRP kandidāte vērsusies Ģenerālprokuratūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jans
J
Ai, ai. Un bļoda tik tuvu.........
blins
b
Vai zināt kas Skaburskas māte?
dieana
d
Skaburskas politisko nākotni esot izšķīris viens pluss izšķīris viņas iekļūšanu Saeimā. Nu i teikumiņš lol
Cimdaram laiks iet
C
Neko nevaru teikt par konkrēto situāciju, bet CVK ar veco piepi Cimdaru priekšgalā savu darbu veic pavirši /lai neteiktu noziedzīgi/. Ir jāsaprot, ka vēlēšanas ir pietiekami rets pasākums, lai vecie cilvēki aizmirstu, kas tajos biļetenos īsti jāsvītro vai jāpluso. Pirms vēlēšanām vajadzēja gan pa radio, gan TV izskaidrot, ka minusi netiks skaitīti - ka jāizsvītro deputāta uzvārds. Arī krustiņa ievilkšana bija jāparāda. Teiksiet, ka to jau pat bērns izdarītu, bet, mīļie, vecs cilvēks jau bieži vien ir bērna prātā, tikai tā atmiņa viņam klibo. Bet apzinība kā krievu laikos, kad balsot bija jāiet gandrīz vai obligāti - tā nu rodas tie neprecīzi aizpildītie biļeteni. Cimdara piezīme par slikti nokoplektētām vēlēšanu komisijām arī ir CVK neizdarība - ko tad darāt vēlēšanu starplaikos? Gatavojiet sīkas /SĪKAS!!!/ instrukcijas, kas ietilpst vēlēšanu komisiju pienākumos, lai jebkurš pēc tām spētu rīkoties. Nevajag iedomāties, ka cilvēks no malas uzreiz spēj saprast visas nianses - jāsniedz iepriekš pieļauto kļūdu analīze. Es jau nemaz nerunāju par nepietiekamo vēlēšanu iecirkņu skaitu tajās zemēs, kur ir daudz no Latvijas izbraukušo, un elektronisko balsošanu - CVK savos beņķos guļ un vēlēšanu objektīvu rezultātu nenodrošina.
Loretai
L
Labāk būtu paklusējusi, ļoti neētiska sieviete, pati ar "krustiņiem" māca vēlētājus balsot tikai par viņu. Tas vien jau ir rādītājs par šo personu, tādu tālāk no Saeimas
starpcitu
s
šitā Skaburska, tak iepriekšējās vēlēšanās startēja no Vienotības un arī netika! un šoreiz pārbēga pie Volža, droši vien ar baigo cerību, ka nu gan beidzot tiks! bet še tev!!! ...varbūt ja tā neiet, tad arī pietiek vienreiz pie tās siles līst? ja tiešām ir tik nepārvarama vēlme strādāt sabiedrības labā, tad deputāta krēsls jau nav vienīgais veids kā izpausties!
F...
F
gan jau kāds aizskries spēlēties ar krievu valdībā...un kāda pusdeputāta vieta parādīsies, bet nav garantijas, ka varēs pie siles stabili urkšķēt visus 3 gadus.....ko kukulsieva, tai arī taču gribās, būs ministre????
mjaa
m
nu ļoti, nu ļooooooooti, nu ĻOOOOOOOOTI gribējās to vietu pie siles! :D
hi
h
Ir nu gan iekšas tai vecā KGBšņika meitai. Audzināšana, poņjemaješ.
nasca
n
Kā jau daudziem jauniešiem - tikko no augstskolas sola, bet iedomājas sevi par nezkādiem neaizstājamiem profiņiem. Apvainojas, ja nedabū kāroto mantiņu.
eseses
e
vai kā raujas dumiķīte pie varas. :D kāds apvainojums, ka pie siles netika. vai viņa tik pat sparīgi iestāsies par mūsu tiesībām vai bīdīs savas rebes? cik zemiski, bet tas jau netraucē'cīnīties par vietu pie siles. kuce.
Roze
R
Es arī viņai pieliku krustu. Balsoju Tvaika ielas iecirknī.
es
e
Vai tas, ka, dezinformācijas vai CVK neefektīvas skaidrošanas dēļ, iespējams, 18'000 svītrojumu vietā vēlētāji ir ievilkuši vienkāršus mīnusiņus, kuri netika ņemti vērā, nosakot kandidātu secību, neapdraud vēlēšanu rezultātu leģitimitāti?
Goris
G
Sita baba ir vajpratiga pec deputata kresla, jo laikam bija sadomajusies, ka vares klut bagata uz tautas un valsts rekina.
klauns
k
nu kā var tā pazemoties dēļ viena sēžamkrēsla? iesaku rīkot jaunas Saeimas vēlēšanas. diez vai ZRP tajās dabūtu vairāk par kādām 10 sēžamvietām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas