Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Aizdevējiem sola nemazināt nodokļus un dot startu pensiju reformai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Latvieši, tomēr, ir viensētnieki. Nav tā, ka viensēta ir labāka vai sliktāka par kopienu (kolhozu). Lieta ir viensētnieku psiholoģijas nesatājos .Viņi ir pieraduši saimniekot patstāvīgi. Sadarbībā viņiem nav vajadzīga un pret citiem izturās ar aizdomām. Par savu viensētu gatavi rīkli pargrauzt , un strādāt to labā līdz neprātam - jo tas nav darbs, bet dzīvesveids. Kas šeit ir slikts? Ja šāds cilvēks strādā uz zemes, tikai plusi. Bet, ja kāds ar šādu psiholoģiju aiziet no zemes, sākas problēmas. Cilvēki, kas dzīvoja kopienē, kolhozā ir pierādīs kooperācijai un pilsētā viņš arī to uzskatīs par pierasto. Viensētnieku psiholoģijas nesātājs visur cels savu viensētu, tas ir, izmantojot jebkurus līdzekļus, meklēs iespēju ierobežot sevi un savu atbildību kopienē, sveša viņam lietās. Paskatāties mūsu elites deklarācijās, lielākai daļai ir viensētas un bieži vien netuvu Rīgai, un tas ir pie dzīvokļa esamības. Pārliecināta, ka, ja paskatās, kā viņi tur kārto darīšanas, tad mēs varēsim tikai brīnīties ar viņu enerģiju šajā darbā. Bet kāds joks ir, tiklīdz runa ir par kopējam, valsts darīšanam, viņi izrāda letarģiju, apātiju un cenšas slēpties aiz formālās viņu darišanu izpildes. Jūs taču nenoliegsiet cietas krīzes esamību Latvijā? Ko tad valdošie piedāvā to pārvarēšanai? Vispār neko. Mēs formāli sekosim PVF pavēlem (lai gan tas nav pavēles, bet ieteikumi). Formālas robežas ir izveidotas. Viss var atslabināties un uz savam viensētam, bet kas notiks ar valsti, tad lai šājā jautājumā galva sāp grāmatvežiem no PVF.
Anna
A
Nodokļus var divus gadus nemazināt,ja ieviests tiek starptautisko aizdevēju piedāvātais iedzīvotāju progresīvais ienākuma nodoklis ar neapliekamo minimumu iztikas minimuma līmenī un noteikts neapliekamais kvadratūras minimums mājokļa nodoklim.
..
.
šodien klausījos top 10 , ka latvija, kā nabaga valsts, nevar atļauties tādu soc. budžetu, kāds tas ir pašreiz. man šķiet, ka latvija kā nabaga un nabagu valsts nevar atļauties tādu dārgu parlamentu, kāds tas ir pašreiz, turklāt, kurā esošie deputāti pat nav spiesti domāt, bet balso tikai kā dresēti cirka lāči- pēc norādēm. vai nebūtu laiks samazināt izdevumus, ko rada saeima- atcelt piemaksas, samazināt algas utt.
simulaks
s
Starts dots emigrācijai.
Kaspars Gasūns
K
Grūtups jau nu gvelž tukšu. Tāpat visa tā spēlēšanās ar Satversmi - nu nav Saeima vienīgā lēmējinstitūcija, tādēļ jau ir dažādi varas atzari, kuri veic noteiktas funkcijas. Ja šo noved līdz absurdam (un vektors ir tieši tāds), tad katrs starpvalstu līgums būs jāparaksta visiem 100 Saeimas deputātiem, jo vienīgi Saeimu mums ievēl tieši. Pat tīri tehniski nav iespējams noturēt sapulci starp 100 deputātiem un, piemēram, SVF misiju. Un nevar šādas sarunas būt publiskas, teiksim, translētas dzīvajā pa nacionālo televīziju un radio.
Kaspars Gasūns
K
Histērija pret bezdarbu nepalīdz, un neviena valdība darbu nedala... ja nu vienīgi savā kancelejā. Situācijā, kādā pašlaik ir valsts, patīkamu lēmumu nebūs vēl ilgi. Un nevar būt. Bet citādi, protams, izsaku līdzjūtību par bezdarbu. Un novēlu darbu atrast!
Bezdarbniece
B
Necilvēki.Kā var bezdarba laikā paaugstināt pensionēšanās vecumu?!Nolādu jūs visus tur valdībā....Dodiet darbu tautai????????!!!!!!!Bezdarbs pieaug,tauta badā dzīvo,bet šie audzē vēderus un vaigus......................
Vientulais vilks
V
Pensijas reformai ir jabut .Nevar but tada situacija ka vieni pensiju sanem tukstosus ,bet tie kas godigi stradajusi 40 ..50 gadus sarupejusi tos OBJEKTUS kurus PRIHVAKIZETAJI izzaga sanemknapi simts latus.Tatas vienkarsi nedrigst but .
Sviests
S
Man kaut kā iesēdās atmiņā Grūtupa teiktais vienā raidījumā, ".....vai tik nav noslēgts Ribentropa-Molotova pakts 2...". 1939.gadā viens no šī pakta tēviem bija Berija, tagad JL ar Sorosa atbalstu... izskatās, ka vēsture atkārtojas....:(
Mjaa
M
Kas devis premjēram tiesības parakstīt starptautiskos līgumus ar tik valstij neizdevīgiem nosacījumiem bez Saeimas akcepta?
Niks
N
Maksā jau, maksā - ar septiņiem trekniem gadiem, savukārt Šlesers - ar 50 000 jaunām darba vietām Īrijā, par kreisajiem pat nerunājot - tie maksā piedāvā Kremli - ne gabaldarbu,bet uz mūžu ! Vienīgi TP nemaksā - nav naudas, par šmugulēšanos vēlēšanās valstij maksās miļjonu.....
Redz kā!
R
...Nekādas nodokļu samazināšanas turpmākos divus gadus, pat ja ekonomiskā stāvokļa uzlabošanās to ļautu. Jebkādu publiskās un privātās partnerības projektu (PPP) pārtraukšana, tā izslēdzot šo ekonomikas sildīšanas līdzekli. Tāpat arī pensionēšanās vecuma paaugstināšana jau ātrāk nekā no 2016. gada, kā to bija cerējusi Latvija. Šie ir trīs galvenie nepatīkamie jaunumi, ko, pēc neoficiālas informācijas, paredz papildinātais sadarbības memorands ar starptautiskajiem aizdevējiem. Pirmdien ar to slepenībā iepazīstināja koalīciju. Valdībā esošo partiju līderu paraksti zem šīs vienošanās nebūs jāliek, un tas, kā izteicās kādas koalīcijas partijas redzams politiķis, skaidrojams ar to, ka "viņi ļoti labi apzinās, ka zem šādas vienošanās mūsu parakstus nedabūtu". "Nekā īpaša Saeimai lemjama nākošajā nodomu protokolā nav, tāpēc Starptautiskais valūtas fonds neuzstāj uz koalīcijas parakstiem. 2011. gada budžetu pieņems nākošā Saeima un nākamā koalīcija," Neatkarīgajai skaidroja premjers Valdis Dombrovskis (JL). Savukārt koalīcijas politiķi nav apmierināti, ka atkal nostādīti fakta priekšā, – reāli viņi nav piedalījušies vienošanās apspriešanā, tās projekts viņiem uz desmit minūtēm iedots, lai iepazītos, un tad, bažījoties par informācijas noplūdināšanu, atprasīts. Vairāku koalīcijas partiju līderi pirmdien neoficiāli pauda apmierinātību, ka šo dokumentu parakstīs tikai premjers, kā arī finanšu ministrs Einars Repše (JL), Latvijas Bankas un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas vadība. Iebildes par PPP pārtraukšanu neoficiāli bija dzirdamas no Tautas partijas politiķiem, Zaļo un zemnieku savienība koalīcijas sēdē iebildusi. ka reāls nav nodomu vēstulē noteiktais termiņš, ka jau 2010. gada jūnijā jābūt izstrādātam pensiju reformas plānam.
...
.
Jā, līdzība ar mēri ir trāpīga ;)
...
.
Uh kā JL skribenti plosās un viens otram zvaigznītes liek :D Diez, šiem maksā par gabaldarbu?
Paklau!
P
Kad Parlaments ratificēja līgumu ar SVF un EK? Vai šīs vienošanās ir vispār likumīgas, ja to tekstus pat deputāti visi nezin?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas