Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aizdomas, ka kāds Rīgas uzņēmējs seksuāli izmantojis 12-14 gadu vecas meitenes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sems
S
Tragiski, ari zurnalistikas stils tragisks, loti savarstits teksts, neprofesionali.
Ponts
P
Skaidrs, ka kaut kas ar to meitenes ģimeni arī nav kārtībā, taču - pievērs uzmanību, rakstīts, ka meitene garīgi atpalikusi. Slepkava vienkārši izmanto bērnu bērna prātā...un sazin, kas tur tai meitenei sastāstīts vai draudēts, bet jebkurā gadījumā, 14 gadīgs ir nepilngadīgs, un 45 gadīgs izmantotājs lops.
Tiešām jocīgi izklausās. Ja dēla slepkavības laikā meitenei bija tikai 13 gadu, tad lai tagad kā par nepilngadīgu rakstītu, tad 5 gadus nemaz par slepkavību nav dabūjis?
Dite
D
Izklausās pēc "literatūras." Vai Nac. teātrī nebija tāda ludziņa?
.......
.
Ja viņš ir pedofils, kam jau ir 45 gadi, tad taču saprotams, ka viņš ar to jau nodarbojies gadiem ilgi un NEKAS viņu nemainīs, jo tas ir neārstējams. Bet mātei ar konkrētās meitenes audzināšanu arī kaut kas nav kārtībā. Filmēja jau kailu ne jau ar varu, pati bija ar mieru un arī seksuālajām attiecībām piekrita, ne jau par velti tagad viņai raksta...
Tuksis
T
Un par dēla slepkavību vai tad nebūtu jāsēž viss mūžs cietumā?? Būtu priecīga, ja visus noziedzniekus, slepakvas sūtītu uz Antrktīdu tupēt ķurmjos, un lai iztiek kā māk. Lai nesēž te uz nodokļu maksātāja rēķina.
ieva
i
.. es starp citu nebriiniitos ,ja vinnss arii Ussakovu buutu izmantojis... vinns tiessi taads izskataas ... nu iedomaajaties -staav pie priedes vienaa kaklautaa ar peerllu krelleem...
K
K
Redz kāda atsķirība - uz Mūrnieces izdomātajām sūdzībām policija reaģē uzreiz, ja sūdzās kāda māte par reālu darbību pret viņas bērnu - policija nereaģē. Lai sūdz tiesā Latvijas valsti par to, ka reaģē tikai uz ministru un deputātu sūdzībām. Reāli Latvijai nāksies maksāt!
LP
L
Paldies "Diena.lv" par informāciju. Mums jau prokuratūra sāk strādāt tikai ja ziņas nonāk publiskajā telpā.
Pilsonis Bērziņš
P
cilvēki, vai tiešām nevajadzētu izlasīt rakstu un tad komentēt? :) Notiesāts ir par dēla slepkavību, pedofiliju viņam tagad grib inkriminēt jaunā dāma. svoloč, pilnībā piekrītu ka vajadzētu griezt nost oliņas par šādām izdarībām vārds "uzņēmējs" var būt ari kioska īpašnieks nevis kāda piena/gaļas kombināta dirič :)
uh
u
Jā, vai šajā gadījumā Mūrnieces komentārs nebutu jāuzklausa, jo policija faktiski neko nedara smaga nozieguma gadījumā !
WALA
W
Kaut kādi nepareizi signāli te no mūsu tiesu varas un iekšlietu struktūrām sāk pienākt. garīgi nelīdzsvarotus izvarotājus laiž brīvībā .... Varbūt jāsāk lasīties tautai kopā un jāpieprasa tiesības visiem nēsāt šaujamo pašaizsardzības nolūkiem ???
Juhans
J
Centrālcietums viņu izlabos.
jautājums
j
Nū....man gan par prezidentu īpašu ilūziju nav..... Bet ja prezidents patiešām ir šito apžēlojis....Tad nu tas iet pāri visām robežām !
valdis
v
nesen prezidents apželoja /minēts te ziņās/ari par noziegumiem pret nepilngadīgiem ,vai tas nav viens no viņiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas