Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Aizdomīgais viesis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Kamēr visa pasaule lien bučoties pie Puķina, tikmēr nav ko mācīt demokrātiju ne baltkrieviem, ne azerbaidžāniem, ne citiem. Kāpēc mēs tik glaimīgi un laimīgi devāmies uz Moskoviju? Šito prieka vēsti - Maskava mūs uzņēma! Vismaz paklusēsim.
zebra
z
Vilku barā būs vilku likumi. Mūsu mīkstmieši kārtīgi " atrausies".
Edite Gornova Rasmusena
E
Paldies par viedokli. Ļoti ceru, ka arī Latvijas valdībai pienāks laiki kad tās valdība pratīs izvēlēties draugus.Mēdz teikt, " paskaties kas ir tavi draugi un es pateikšu kas esi tu..." Runājot par ekonomijas un sadarbības partneriem šī joma ir ļoti saistīta ar valdības morāli un dzīves kavalitāti. Lai veicas tiem kam ir labi sakari ar azerbaidžāniem! Ja runā tikai par naudu tad Čavess mūsu veiksmīgajiem biznesa cilvēkiem arī nebūtu smādējams. Lecam kaut vai ar slotaskātu ja nav partneru rietumos. Tie mūsu "saniegumus" negrib. Bagātais sev izvēlas draugus bet nabagais ir pateicīgs ka kāds viņam iedod kādu grasi.
azarbaidžāņu
a
oligarhiņš ieradies aprunāties ar mūsu oligarhiem 3AAA.
Ina
I
Žēl, ka rējēju baram ir pievienojies arī žurnālists, kuru uzskatīju par tādu, kuram ir savs viedoklis. Bet nu jau, cīnījamais, (austrumos visi viens otru uzrunā ar cieņu,kur nu vēl viesus, jums jau to vajadzētu zināt), esat pārkāpis visas robežas. Jūsu rakstiņšizskatās, ne tikai angažēts un apmaksāts, bet arī līdzinās ar iejaukšanos citas suverēnas valsts lietās. Ne nu Jums būs spriest ko un cik ilgi citās valstīs ievēlēt. Azerbaidžanā savu valdību un cilvēkus, kas strādā valsts labā ciena kaut vai par to, ka viņi strādā valsts labā, un ķengāties pēc latviešu modes nu nevajadzētu.
Alise
A
Skaidrs ka šis rakstiņš apmaksāts no armēņu kopienas. Cik dabūji kabatā, Ati?
Alise
A
Aliev ne tikaj baž kabatā milljonus, bet arī attīsta savu valsti. Izaug kā naftas un gāzes iegūve, tā arī ķīmijas, masīnbūves, kūģbuves, apstrādes un citas rūpniecības< ka arī lauksaimniecība. Plaukst arī celtniecība. Pilsoņi tur dzivo jau lābāk nekā pie mums. Krīzes viņem nav un nebija. Bet pie mums - tikaj bāž sev kabatā, ne tautai, ne valstij
rekur
r
Pirms 10 vai 15 gadiem Rīga bija Uzbekijas prez. Karimovs. Kāds no vietējiem politiķiem mēģināja viņam, kaut ko pamācīt par Latvijas demokrātijas priekšrocībām. Karimovs uzsprāga no niknuma, ka "ubagvalstiņa" uzdrošinās pamācīt bagātos kokvilnas un dabasgāzes ražotājus, kā "vajag dzīvot". Šobrīd arī Eiroparlamentā sēdošais Kariņš ik pa brīdim mēģina pamācīt Eiropu ar Latvijas pozitīvo piemēru un labo- lietu zināšanu.
t
t
mums nav izdev;igi piekrist tik idealizētam skatījumam uz dzīvi
Dens Brauns
D
Varbūt tas ir tāpēc, ka Kļimovičs, atšķirībā no jums, ir visai bieži savām acīm redzējis, kas notiek valstīs, kur demokrātijas nav. Bij tāda laba filma par Balkānu karu. Tur arī viens naivs britu žyrnālists aizbrauc uz Bosniju pafilmēt kariņu, bet saņem lodi pierē.
Arnis
A
Azerbaidžāna ir viena no bagatākajām PSRS valstiņām,kura tiešām var ieguldīt lielus līdzeklus ekonomikā.Arī Šķēle ieguva savus miljonus stūrējot Latviju,bet visi ir sajūsmā.Janukovičs tiek saukts par diktatoru,betb gāzes princese un viena no bagātākajām eiropas sievietēm laikam demokrātijas paraugs.
sondors
s
Atkal gribam mācīt demokrātiju citām valstīm? Azerbaidžāna ir mūsu eksporta partneris, tā ir valsts, kuras IKP pirms pāris gadiem pieauga ar 20 % gadā un ir visbagātākā valsts visā Kaukāzā. Frāze, ka tur apēdīs pat pušžāvētu šproti liecina par pilnīgu nekaunību un ņirgāšanaos par azerbaidžāniem. Nezinu, kad raksta autors pēdējo reiz ir bijis AZE, bet Baku ir vieta, kur acis žilbts no bagātības. Izskatās, ka šāds raksts prezidenta vizītes laikā liecina par joprojām nekur nezudušo "patiesības ministrijas" sindromu Dienā.
Gogi
G
Atkal plikadīdas kviec.
* * *
*
vajag apjautāties savam azerbaidžāņu viesim, kur pazudusi reiz Azerbaidžānas parlamentā bijusī opozīcija. ======================================= Ārpolit ikas vienīgais mērķis ir uzlabot Latvijas iedzīvotāju dzīves kvalitāti. Cienījamie ārpolitikas spečoki, ja Jūs nespējat šo mērķi saprast vai sasniegt lūgums Jums vismaz nespasliktiniet iedzīvotāju dzīves kvalitāti, uzdodot stulpus jautājumus. Šāda jautājuma uzdošanas iespējamais ieguvums -nekāds. Zaudējums, iespējams tirdzniecības apjoma samazināšanās vai labakā gadījumā nepalielināšanās tik strauji, kā tas varētu būt (lasi, pāris bezdarbnieku vairāk). Manuprāt, izvēle nav grūta!
XXL
X
Es skatos arī Klimovičam ir dziļi iesēdies vidējā latvieša stulbums. Proti, mums taču neder preces vienkārši saražot un pārdot, mums tas ir jādara tā, lai visa pasaule mūs slavētu un apbrīnotu. Kas attiecas uz demokrātiju -nevajag spļaut akā no kuras dzer. Kāpēc, piemēram, Somija, kas ir viena no demokrātiskākām valstīm pasaulē, nekad nekritizē Krieviju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas