Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aizgādniecību piešķir uz Austrāliju izvestās četrgadīgās meitenes tēvam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smiekls naak
S
Ak jaa ziedumus nesiet shaas maasai aivai aadamsonei-pedchenko, taa ir taa persona, kura te maisiija meeslus pa meedijiem, kameer otra pa Austraaliju.
Smiekls naak
S
es 07.09.2009 09:52 man nebūs žēl viņai ziedot naudu DNS testa veikšanai! Noteikti noteikti vajag paziedot. Shii tur Austraalijaa gadinjus triis paraziteeja uz taa vecha, kursh neesot biologjiskais teevs, tagad varees kaadu briidi padziivot uz lohu ziedojumiem. :D
Smiekls naak
S
>Beibe 07.09.2009 12:12 Tur jau tā lieta, ka tas vīrietis nemaz neesot meitenītes bioloģiskais tēvs Hihi, beibe, ar shito "argumentu" tu to maaminju iztaisi par veel lielaaku palaistuvi kaa shii iisteniibaa ir. :D Shii pat neapjeedza ka ar shitaas basnjas fleiteeshanu pati sev bedri rok. :D Nu, gan jau tiesa njeema veeraa arii shos maaminjas meliigos bazaarinjus. Hint - paternitaates tests ir elementaars un maksaa siiceni (paarsimts latinju) pat ieksh nigeru zemiites Latvijas. Ja vecis nebuutu iistais teevs, maamukjiite tiesu buutu vinneejusi uz uraa un tieshaam par kapeikaam.
Par pilsoniibu
P
Beernam formaali ir Austraalijas un Latvijas dubultpilsoniiba, kas Latvijaa principaa nav legaala, tachu likumu nepilniibu deelj liidz beerna pilngadiibai tas taa arii karaasies gaisaa. Iestaajoties pilngadiibai tam buus jaaizveelas viena no abaam. Voobschem migrante pasaules klaidone maaminja meegjinaaja seedeet uz diviem kjebliishiem reizee.
Viss normaali
V
Ja maaminja veic noziegumus tieshaa veidaa pret beernu (nolaupot to, meegjinot to manipuleet uz nepatiesu apsuudziibu pedofiilijaa izteikshanu utt), tad ir tikai likumsakariigi ka shaas tiesiibas tiks ierobezhotas. Lai priecaajas ka vispaar veel neseezh.
...
.
Tad kur tai dāmai bija prāts, ar mazu bērnu aiziet dzīvot pie sveša vīrieša, kurš agrāk "ļoti bieži sodīts"? Tad jau varēja atrast kādu zeku tepat.
?
?
mamma tā teica?
Beibe
B
Tur jau tā lieta, ka tas vīrietis nemaz neesot meitenītes bioloģiskais tēvs un ir ļoti bieži sodīts un apvainots un vēlas bērnu izmantot, lai kā ģimenes apgādnieks izvairītos no smagām sekām...
homo soveticus
h
Ar likumu nostiprina valodu. Super! ja tikai te to krievu valodu varētu tādā veidā izkaut no Latvijas! Bet te cilvēki par gļēvu, un tāpēc uz ielām, veikalos un pašvaldības iestādēs vēl ilgi vervelēs krieviski. Austrālieši saprot, ka senču izcelsmes valstu valodas var runāt mājās un mācīties sestdienas skoliņās, bet katram iedzīvotājām vispirms jānostiprina valsts valoda.
Hmm
H
Diez vai. Latvijā dubultpilsonība nav atļauta, būsi ko sajaucis.
Dainis
D
Cik atceros bērnam bija Latvijas pilsoņa pase, kas ar to notika?
vispār
v
šajā gadījumā runa ir par Austrālijas, nevis Latvijas pilsoni.
es
e
Atceroties lietas apstākļus, ja tie ir tādi, kā parādijās presē, meitenītes mātei ir tiesības pieprasīt DNS testa veikšanu, lai pierādītu, ka tas vīrietis nemaz nav viņas meitas tēvs un tad viņa varēs savu meitiņu atgūt. Un, ja tas tiešām tā ir, kā mate stāstīja (ka tas vīrietis nav meitenes bioloģiskais tēvs un aizbildniecību nokārtojis jau pēc viņu izbraukšanas uz Latviju), man nebūs žēl viņai ziedot naudu DNS testa veikšanai!
otra puse
o
Secinājums: Austrālijas varas iestādes rūpējas par saviem pilsoņiem, Latvijas varas iestādes nerūpējas.
To Hmm
T
Haha! Ideali "mulku tautas" matriarhala puse varbut saks ari domat...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas