Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aizkrauklē policisti notriec sievieti un pamet avārijas vietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Roks
R
Policijas darbinieki, būdami alkohola reibumā vadot automašīnu Hyundai Getz, Aizkrauklē, Spīdolas ielā, pulksten 16.47 ( un jau MŪLI pielējuši!!!) , uzbrauca 1929.gadā dzimušai sievietei. Negadījuma vietu policisti atstāja ( LOPI gatavie!!! ) un par notikušo nepaziņoja policijai. Un palīdzību pašu notriektai sievietei arī NESNIEDZA!!! Tādus MENTUS vajadzētu pakārt aiz MAZĀ krāna Aizkraukles centrā! par biedinājumu CITIEM ļurbakiem ... Tomēr Aizkraukles iecirkņa Operatīvās vadības nodaļas darbinieks pamanīja bojāto dienesta automašīnu un noskaidrojot apstākļus, abi LOPI tika aizturēti....
progress policijā
p
Policija aicina informēt Valsts policijas Iekšējā drošības biroja darbiniekus par gadījumiem, kad policijas darbinieki nav godprātīgi pildījuši savus dienesta pienākumus vai arī pārkāpuši likumā noteiktās normas, zvanot uz anonīmo tālruni – 67075456 67075456 . 19 gadu laikā 1 x ir iespēja iedzīvotajam zvanīt par nelikumībām un policijas paviršo attieksmi pret savu darbu.
Vai
V
Aizkrauklē policisti notriec sievieti un pamet avārijas vietu... -------------------------------------------------- ------------------ Un šitādi strādā policijā? neticami!
volk tambovskij
v
domaaju ka dzeeraajs nedriikst buut policists, dzeeraajus tagad jau neiens normaals uzņeemeejs ar netur, policijaa izraadaas atrod sev vietu arii dzeeraaji , cik avaarijas nav notikušas ar piedzeerušies policistiem , Liepaajaa veel labaak , tur Kurzemes reģionaalo valsts policiju vada alkoholiķis , kurš bija sakaavies ar savu sievu , kura iebildusi , ka šis braukaa apkaart ar savu dienesta auto allaž cukaa, kavienu gan bija dabuujis policists no sievas.... jo taalaak jo trakaak , normaalam mcilveekam jau bail metaas mentu ar sarkanu muuli ieraugot , vai tiešaam nevar tos dzeeraajus izdziit??? saakot jau augsaakaa ranga diedelniekiem?
prahtweeders
p
Nu,kur tad pazuduši šleserastu komentētāji ka nelamājas par pozitīvas domāšanas trūkumu.Tantuku varēja turpat arī nosist un aprakt mežā,bet tā vismaz dzīva palika.Priecājieties.
Students
S
Nu vienreizēji. Cik zema ir šo "policistu" morāle. Tadiem Latvijas policijā nav vietas!
Liva
L
hmm taisnība - nevajadzētu aizmirst paslavēt kolēģi. Būtu labi, ja mēs visi - sabiedrība, ministrijas, policija - diezgan skaidri pateiktu, ka novērtējam cilvēkus, kuru dara savu darbu, un nepieļaujam attaisnojumus tiem, kuri meklē iespējas pārkāpt likumu. To skaitā arī labi, ka ir tāds telefons (nemaz nezināju). Šajā ziņā drošvien arī mums atgādinājums, ka par pārkāpumiem ir jāziņo - mēs bieži runājam, ka ierēdņi rīkojas neatbilstoši, bet vai mēs tiešām dodam iespēju arī kādam viņus sodīt? Jo bez ziņojumiem par pārkāpumiem to nevar izdarīt.
DD1
D
Jaa, vislielaakais prieks par vinju kolegji/policistu, kas atklaaja lietas apstaakljus. Taapat savulaik Loskutovs "nepaslauciija nesmukumu zem paklaaja", bet nodeva atklaatiibai.
pandija
p
ko jus te kulaties nav ko savas vecas tanres laist tumsa ara un bez atstarotajiem vinas tak staiga kur pagadas tapat ka mazi berni policisti turaties vienigais mazak vajag dzert bet tagad jau visa tauta dzer..//.//././../.
Smaids,bet greizais
S
maitas
hi to ha
h
tā tas ir bijis visu laiku kautvai par 1260,mūsu mazpilsētā neviens cits arī nebraukā šmigā kā tikai menti.un ja pa pilsētu kāds aiznesās uz kāda simtiņa ,tad zini ka ments.un cik mašīnu nav sadauzījuši,tā pa kluso. Likuma sargam pašam likums nav jāievēro.
Leons
L
oho...ļoti atbilst vārda nozīmei "Kārtības sargs" :D psc
kuka
k
Nu ko tur teik. Valst zel un plaikst. TAD JAU JAUZRIKO REITS -POLICISTI DZERUMA. NEBUTU SLIKTI .
ha
h
Taa tas tagad buus par 260ls menesii!
!
!
Vakar priekšnieks nepalaiž vilcienu, šodien divi bandinieki notriec cilvēku. Iestāde, kurā strādā gadījuma cilvēki, kur arodbiedrība ir kā noziedznieki (c) Mūrniece un kur visu mēra cimdos, nepārsteidz. Svešvalodas neprot, smēķē publiskā vietā un formā, palīdzību un atbalstu cilvēkiem sniedz kūtri, ar bosa izgājieniem izmeklē lietas. Notriektu cilvēku aukstumā pamest, tas jau ir dubultsmagi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas