Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra amatam divi kandidāti

Aizsardzības ministrs Vinets Veldre (TP) trešdien vēl nevēlējās atklāt, kuru cilvēku viņš ir uzrunājis Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretāra amatam. V.Veldre _Dienai _norādīja, ka šis cilvēks pagaidām vēl domājot un savu piekrišanu kandidēt augstajam postenim viņš vēl neesot sniedzis.

V.Veldre apstiprināja, ka viens no kandidātiem ir valsts sekretāra vietnieks aizsardzības plānošanas jautājumos Jānis Sārts. Taču ir vēl otrs kandidāts, ko V.Veldre vēlētos redzēt savas ministrijas priekšgalā. Cik noprotams no ministra teiktā, šis cilvēks nav no ministrijas ierēdņu rindām. Taču, pēc V.Veldres vārdiem, viņam esot pieredze gan ar NATO organizāciju, gan ar aizsardzības un valsts drošības jautājumiem. V.Veldre arī piebilda, ka viņa uzrunātais kandidāts ir arī menedžeris.

Ministrs solīja, ka kandidāta vārds kļūšot zināms jau tuvākajā laikā. Pagaidām V.Veldre to neatklāj, jo nevēlas, lai viņa uzrunātais cilvēks kļūst par publiskās apspriešanas un analīzes objektu.

Diena jau rakstīja, ka līdzšinējais AM valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs pēc 11 gadiem šajā amatā piekritis vadīt Valsts prezidenta kanceleju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas