Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aizstāvam jūrmalniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Izglītība...
I
Un izmantosim izglītībai....20 Ls piemaksu noņēma...transporta atlaižu nav....kārtējie samazinājumi skolās Uz WC jāiet AR PRAVDU sagrieztu rokās, ja tā vēl aizķērusies....pat roku dvielīšiem skolās naudas nav Jā cūku gripa ...klāt....
selva
s
Kā vecs jūrmalnieks apgalvoju - man caurlaižu siste`ma nav vajadzīga. Daudziem skolas biedriem vecāki dzīvo Jūrmalā, bet paši Rīgā, lai apciemotu savus vecākus, jāmaksā nesaprotama nodeva. Par ko? Un kas notiek vasarās labās dienās pie tilta? Vispār murgs, pat tiem, kam ir ikgadējās caurlaides, jāstāv sastrēgumā, lai tiktu uz mājām.
jūrmalniece
j
Tie ir meli, palielinot iebraukšanas maksu iedzīvosies ierēdņi, bet bizness cietīs, jau tagad bieži cilvēki neatbrauc uz slimnīcām, pie ārstiem, izklaides vietām tikai dēļ iebraukšanas nodevas, paceļot to Jūrmala būs izolēta pilsēta valstī. Žēl, ka Munkevics ir tik tuvredzīgs. Ar to Jūrmalai tiek iegriezts.
Kurš nākamais?
K
Jūrmalas uradņiki ilgi uz brīvām kājām nav.
bet varbūt
b
vajadzētu samazināt milzīgo ierēdņu baru un mistiskās piemaksas... būs ne viens vien miljons :)))
Tatjana Pūce
T
Neticami, cik sekla un tukša demagoģija lien laukā no visiem stūriem tai rakstā. Vēsturiskā koka arh. pieminekļu glābšana? Satiksmes drošības uzlabojumi? Sabiedrības veselības aprūpe? Uzturēt kārtībā dabu?
drakons
d
Meli, meli, meli - šai nodevai nav nekāda sakara ar tūrismu. Vienkārši kārtējā iedzīvotāju slaukšana, lai aizpildītu tukšo budžetu.
###
#
Ja "rukša" minētās maģistrālas ielas posmu var uzskatīt par labu, tad tas ir spilgts piemērs Jūrmalas domes darboņu kritērijiem. Tas pats arī ar Bulduru "maģistrālajām" ielām...
rijrīga
r
jūrmalnieki saturās! katrs kam nav slinkuma tagad specs par jūrmalu. komentē un lamājas. lai nu kādi šādi tādi, bet pat politiķi ir mūsējie.
inka
i
Un kāpēc neviens neprotestē, kad Rīgā tiek paceltas autostāvvietu maksas? Lai iebrauktu Rīgā pie ārsta un atstātu mašīnu uz stundiņu sanāk vēl dārgāk kā caurlaides cena Jūrmalā, kur vismaz mašīnas var stāvēt bez maksas. Tiesa gan to vietu, kur stāvēt ir pamaz, jāmeklē ar uguni un jāskatās zīmes, bet ir. Katrā ziņā šajā gadalaikā ir noteikti daudz brīvu vietu:)
ruksis
r
kura tad ir tā krutā maģistrālā iela ? Tā no Domes līdz Dubultiem,kur arī pēc remonta ir jāmanevrē starp aku vākiem,par tik kvalitatīvu darbu tos ceļiniekus apšaut vajadzētu ,un par tiem latiem ko met caurlaidēs to maģistrāli ar latiem vien varētu nobruģēt
vy.
v
"miljoniem gadu pieredze liecina" :D - nav sajaucis kaut ko ar dinozauriem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas