Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aizstrauta apsver iespēju veidot reģionālo partiju

No Jaunā laika Jūrmalas domē ievēlētā bijusī pilsētas domes priekšsēdētāja Inese Aizstrauta, kas tagad nav nevienā partijā, apsver iespēju pirms nākamajām pašvaldību vēlēšanām veidot reģionālo partiju. Viņa secinājusi, ka neviena no lielajām varas partijām nav gatavas ieinteresēti darboties vietējā līmenī, jo ir orientētas uz augstāko varu.

I.Aizstrauta pieļauj, ka šī reģionālā partija nākamajās vēlēšanās varētu startēt kopā ar kādu no lielajiem politiskajiem spēkiem, ieskaitot tādu, kas līdz šim vēl nav pieteikts. Uz jautājumu, kas varētu būt politiķes domubiedri partijas veidošanā, viņa atbildēja: «Jūrmalā tomēr vēl ir daudzi strādāt griboši cilvēki, kas nebaidās no grūtībām.»

Bija izskanējis, ka I.Aizstrautas sabiedrotie varētu būt to cilvēku vidū, kas pārstāv Jūrmalas aizsardzības biedrību un ir parakstījuši arī Sandras Kalnietes un Ģirta Valda Kristovska topošās partijas manifestu, piemēram, Anna Žīgure. Taču uz jautājumu, vai I.Aizstrauta varētu pievienoties šai partijai, viņa atbildēja drīzāk noraidoši. Politiķe aicināja nesaistīt viņas vārdu arī ar Tautas partiju, ar kuras domniekiem kopā parakstījusi lēmuma projektu par neuzticības izteikšanu Jūrmalas mēram Raimondam Munkevicam (Jūrmala—mūsu mājas). Šo dokumentu viņa bija atbalstījusi kā pēdējā un tikai izteikusi savu attieksmi pret pilsētas galvu. I.Aizstrauta arī uzskata, ka šī jautājuma izskatīšana bija jāsagatavo, nodrošinot ieceres īstenošanai nepieciešamo vairākumu, un tikai tad oficiāli jāiesniedz domē. I.Aizstrauta uzsvēra, ka situācija pilsētā šobrīd esot ļoti smaga, jo iedzīvotājus nomācot arī lielais nodokļu un nomas maksu slogs, tāpēc vēl jo svarīgāk būtu nodrošināt efektīvu pašvaldības darbu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas