Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Aiztur piecas Latvenergo amatpersonas un divas privātpersonas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvenergo veter
L
Ckk pelnīja Miķelsons sēžot Brieža ielā!
Maxis
M
TIkai dēļ tādiem cilvēkiem kā Jūs, Juta, šo valsti vēl var mīlēt. Paldies!!!
Pelēkais Vilks
P
Haris » Pelēkais Vilks 14:37 Latvijā notiekošais, liek atcerēties Buša-juniora slaveno "kāršu kavu" Irākas sakarā. ====================================== Kas tur tāds bija? Neatceros... Un ko Jūs ar to domājat "Latvenergo" kontekstā? ================== Mums ar' tādu kāršu kavu varētu "uzģenerēt". Nav izslēgts, ka tāda pat ir un pie vajadzības vienkārši izvelk kādu vajadzīgu informāciju par attiecīgu kadru. Tikai mūsu iedomīgie labieši var būt tik stulbi un iedomāties, ka attiecīgo draudzīgo tuvu un ļoti tālu valstu attiecīgajiem dienestiem ir kaut kas par viņu gaitām un piznesiem nezināms..
nju
n
očevidnoe - neverojatnoe :)
filozofs
f
sen jau valsti bija jaatbriivo no uzņeemeejdarbiibas , kur tad veel var zagt , ja ne tajos , taadeeļ jau arii liidz šim veel neprivatizeeti lielie uzņeemumi , ja noprivatizees no kaa tad zags???
Jūras mandarīns
J
JēLīšu premjers Dombrovskis kopā ar galveno JL slimnieku taču pagājšnedēļ padeva tautai ziņu, ka SVF-am apsolīta atlikušo neprivatizēto valsts uzņēmumu privatizācija. Ne jau TP to darīja vai kāds Štokijs.
bingo
b
Kaarli Mikjelson, shausmas paarnjem kad iedomaajos tevi sezham ar urlaam, vinji jau var tevi nolikt pie parashas guleet, saproti ko tas noziimee?
rolis
r
Urāāā,vēl tikai jāparakņājas LG,jo kur ir žīds pie ruļļiem tur 1000% notiek tas pats kas Latvenergo un tad jau tarifiņi nokritīs līdz faktiskai cenai.
filozofs
f
ko tad mazie teepisteeni klusee kaa uudeni paardzeerušies ??? juusu elki kaarteejo reizi apd***ās , apzaguši valsti ne pa knapo, gaidu erzac Ulmaņa atvainošanos tautai par maldinošo ziņu ka saraiņais esot no mantkaariigaas atkariibas atkopies ... šis jau teepistu naudas pumpis , kuru iedarbinaaja pats saraiņais un sapludinot iekšaa savus kretiinus ... Ulmanim dereetu iegaumeet , ka tie kuri aptiira beernu slimniicas no zagšanas un mantkaariibas nav aarsteejami , kaap tribiinee un pasaki to skaļi , citaadi tevi ierakstiis tautas nodeveeju rindaas ....ja tev ir cik necik goda juutas un sirdsapziņa tiira , kautgan par to jaašaubaas , melojat visi kaa suņi....
Sirmais
S
Tā ir pimā reize kad pilnībā piekrītu Čelovekam! Viss Tas smagais un atbildīgais darbs, par kuru maksā tik lielu algu, nav nekas cits, kā izdomāt un samudžināt vienkāršas lietas,padarīt visu nepārskatāmu, slepenu. Kad apstākļi radīti, var sākt šķipelēt naudu. Tikai tā ''ragana'',tas ir Strīķes kundze maisās kur viņu nelūz,neļauj cilvēkiem ''strādāt''. Brālēns arī guļ , nevarēja laikus novākt to ''raganu'', nokavēja. Strīķes kundzei gan tagad jāuzmanās,ka neiekož bite!
Haris
H
Latvijā notiekošais, liek atcerēties Buša-juniora slaveno "kāršu kavu" Irākas sakarā. ====================================== Kas tur tāds bija? Neatceros... Un ko Jūs ar to domājat "Latvenergo" kontekstā?
kuš!
k
dīvaini,ka noklusa V.Andrejevas sižeti.
ja kas
j
to KLM Tad tāpēc šamējiem naudiņu vajag,jo laicīgi jāmaksā "glābējiem "?
vai dīvaina reklāma?
v
arī negatīva ir tomēr reklāma tiem "labajiem". šie priecājās ,ka par viņiem vispār runā? kā aktieri saka- vajag tikai lai runā par tevi.
Hei
H
Nu gan Vilnītim lablatvieši olas nogriezīs, ka laikus nav Strīķi novācis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas