Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Akcijā Skolas soma aicina ziedot skolas lietas mazāk turīgajiem

Lai palīdzētu vairākiem tūkstošiem pirmklasnieku no mazturīgām ģimenēm šā gada 1.septembrī sākt skolas gaitas un nodrošinātu viņus ar mācībām nepieciešamajām lietām, otrdien sākusies labdarības akcija Skolas soma.

Skolas lietas varēs ziedot 45 Rimi veikalos visā Latvijā. Akciju kopā ar lielveikalu tīklu organizē labdarības portāls Ziedot.lv, kas šāduakciju rīko jau piekto gadu.

Šogad palīdzība vajadzīga vismaz 2477 bērniem no trūcīgām ģimenēm. Viena skolēna sagatavošanai nepieciešami 25 lati, līdz ar to, lai palīdzētu visiem šiem bērniem, nepieciešami vairāk nekā 60 tūkstoši latu.

Kopš akcijas sākuma 1.jūlijā Rimi veikalos saziedoti jau 11 250 lati, kas ļaus piepildīt 450 pirmklasnieku skolas somas.

Akcijai Skolas soma iespējams ziedot arī labdarības portālā www.ziedot.lv akcijai Skolas soma ar internetbankas starpniecību vai norēķinu karti, zvanot uz ziedojumu tālruni 90006383, kā arī ziedojumu kastītēs Rimi un Supernetto veikalos visā Latvijā.

Četru gadu laikā kopš labdarības akcijas Skolas soma sākuma kopumā ziedojumos savākti vairāk nekā 100 tūkstoši latu, tādējādi nodrošinot iespēju 3041 bērnam no trūcīgām ģimenēm iegādāties skolai nepieciešamās lietas un sākt skolas gaitas.

Labdarības akcija Skolas soma šogad notiek no 1. jūlija līdz 12. septembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas