Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Akcijā Skolas soma saziedo 48 tūkstošus, kas ļaus piepildīt 1917 somu

Labdarības akcijā Skolas soma divu mēnešu laikā saziedoti 47 925 lati, tādējādi ar skolai nepieciešamajām lietām tiks piepildītas 1917 trūcīgo pirmklasnieku skolas somu. Ziedota ne tikai nauda, bet arī burtnīcas, klades un dažādi rakstāmpiederumi. Akcija turpināsies vēl līdz 12.septembrim, lai palīdzētu visiem, kas palīdzību lūguši.

Veikalu tīklā Rimi šogad saziedoti 23 836 lati, portālā Ziedot.lv – 7980 lati, savukārt reģionālie sadarbības partneri ziedojumos piesaistījuši 16 109 latus.

“Viena skolēna sagatavošanai skolai nepieciešami 25 lati, līdz ar to jau tagad varam teikt, ka spēsim palīdzēt un ar skolai nepieciešamajām lietām nodrošināt 1917 pirmklasniekus no trūcīgām ģimenēm visā Latvijā. Katra pirmklasnieka ģimenei tiks piešķirtas īpašas dāvanu kartes 25 latu apmērā, kuras varēs iztērēt tikai skolas lietu iegādei,” stāsta portāla Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Liela bijusi arī iedzīvotāju atsaucība, ziedojot dažādas skolai nepieciešamās lietas. Visaktīvākie ziedotāji šogad bijuši Daugavpilī, Ventspilī un Rīgā. Cilvēki ziedojuši arī šalles, zeķes, cimdus, cepures, rotaļlietas un pat basketbola bumbas.

Ziedot.lv palīdzību lūgušas gandrīz 3000 maznodrošināto ģimenes. Līdz ar to, lai palīdzētu visiem šiem bērniem, nepieciešami vairāk nekā 60 tūkstoši latu.

Lai palīdzētu pirmklasniekiem uzsākt skolas gaitas, iedzīvotāji tiek aicināti ziedot dažādas skolai nepieciešamās lietas, kā arī zvanīt uz ziedojumu tālruni 90006383, veikt ziedojumu labdarības portālā Ziedot.lv vai ziedojumu kastītēs Rimi un Supernetto veikalos visā Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas