Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Akcijas "Mīlestības svētki" laikā sasniedz Baltijas mēroga asinsdonoru skaita rekordu

Studentu Mīlestības svētkos, kuru laikā jaunieši tika aicināti ziedot asinis, izdevies savākt 400 litrus, bet par asinsdonoriem kļuvuši 747 jaunieši, kas, pēc akcijas rīkotāju sniegtās informācijas, ir līdz šim lielākais asinsdonoru skaits Baltijas valstīs vienas akcijas laikā.Mīlestības svētku mērķis bija ziedot asinis, lai palīdzētu nelaimē nonākušajiem. Svētku ietvaros laika posmā no 21.janvāra līdz 9.februārim tika organizētas sešas asinsdonoru dienas, kuru laikā par donoriem vēlējās kļūt vairāk nekā 850 studentu, taču ārstu apskates rezultātā par tādiem kļuva 747.

Mīlestības svētku organizēšanai apvienojās Rīgas Tehniskās universitātes, Biznesa augstskolas Turība, Rīgas Stradiņa universitātes un Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas studenti, tos atbalstīja SEB.

Valsts asinsdonoru centrs atzinīgi vērtē sadarbību ar studentiem, taču aicina viņus būt aktīviem un atsaucīgiem ne tikai šādu svētku akciju laikā, bet arī rast iespējas un laiku ziedot asinis regulāri.

Svētku ietvaros 11. un 12.februārī vairākos Rīgas klubos, kā arī Līvu akvaparkā notika speciāli pasākumi, kuros kopumā iesaistījās 4500 jaunieši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas