Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aklāj būtiskus pārkāpumus vairākās Latvijas slēpošanas trasēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
wala
w
Es jau teicu, ja esi tāds nemākulis ka katrs stabs jāaptin, tad nelien uz kalna, vai vismaz nolīgsti instruktoru un mācies. Citādi sanāks vēl ka katram slēpotājam kas brauc tev līdzās arī apkārt siena ķīpas jāsakrauj. Un ja nebūsi pamanījis tad tieši cilvēku savstarpējā sadursme notiek daudz biežāk nekā ar objektiem trasē (neskaitot protams pašu sniega klājumu ar kuru katrs sastopas vismaz 1 x dzīvē noraujot uz "mutes")!!! P.S. Man ir vienalga kādi ir tie koki trases malās - es tos pārsvarā vispār neievēroju, ja vien mērķis nav starp tiem braukt zigzagā. Man labpatiktos, ka visādi idioti - ierēdnīši - netaisītu trases ciet !!! Citāk trases būs drošas, bet nedomājošu un nemākošu cilvēku pārapdzīvotības dēļ salauztu roku būs daudz vairāk !!!
Juris
J
Es beerniibaa shjabi dzeeru un glaazes uzkodu. Tagad uz vecumu juutu diivainas saapes veederaa.
Juris
J
+10! Perfekti!
Fiksais
F
Tāpēc, ka šis kantoris ir totāla bezjēdzība. Piemēram, kad pie viņiem vērsās vairāk kā 100 jaunu nozagtu Honda īpašnieku, tāpat kādi 50 BMW īpašnieki, jo pazīmes liecināja, ka cilvēkiem pārdots brāķis. Reāli zaudējumi, kas radušies cilvēkiem nopērkot brāķi. Vai PTAC darīja ko šajā lietā? Neko! Pārāk sarežģīti. Vieglāk aizsūtīt kādu pajoliņu ar mapīti uz kalna patraucēt kādam strādāt! PS. Cik šādu pārbaudošo institūciju vispār ir? Man paziņam laukos viesnīcā (visu mājā) braucot kādi 14 dažādu institūciju revidenti. Vai nav laiks atlaist šos liekēžus?
Ministry of Truth
M
Tu vēl pastāsti, kā kādreiz vaļējās ERAZ vai ZIL kravas kastēs visi brauca un neviens ārā nekrita. Kā lietoja azbestu un neviens nemira (uzreiz). Kā dzēra un brauca, un tā nesitās, kā šodien. Ir taču kaut kādas robežas, ne? Tu tās nejuti ne plēšot no kalna kā mērkaķis bez saites ar distancenēm, nedz arī jūti tagad. Vecums.
Slēpotāja
S
Var jau būt fikss, bet domāšana arī vajadzīga. Laikam jau tev tie inspektori kaut kādu slaktūzi aizklapējuši, ka tik fikss.
Juris
J
Bet, tagad, kad Tu brauc ar savaam VISA sleepeem no kalna, Tev traucee 25 metru attaalumaa aptiitie koki?
wala
w
P.S. tie iežogojumi un amortizējošie krāvumi utml. - ir domāti tiem kam acīmredzami nav smadzeņu !!! Un arī tad tādi kadri tos pamanīsies izmantot neatbilstoši to mērķim !!!
wala
w
ja nejēdz braukt tad nav ko līst uz trases - bīstami redz. Dzīvot vispār ir bīstami - nviens sveikā netiek cauri - visi beidz 6 pēdas zem zemes !!! Manā bērnībā kur bija kalns tur bija trase, tas nekas ka trase vispār reizēm gāja zigzagā starp kokiem kur atstatums labi ja 2 metri. Pie troses ķērās paši ar āķi, un visi dzīvi un veseli - tāpēc ka domāja ko paši dara. Un no tādiem kalniem kā te tagad ar dēļiem un slaloma slēpēm Latvijā vālē, es bērnībā vienā mierā ar krievu laiku (laikam saucās VISU) distancenēm vilku lejā un liku škērsām bez problēmām. Tagad redz štrunta koki 25 metru attālumā traucē, ja nav aplikti ar siena ķīpām. Ja dzīvība dārga - tad ar galvu vajag domāt nevis ar "resno galu".
kika
k
Tu laikam brauc no kalna ar plēvi, ja nesaproti.
???
?
Latvijas slēpošanas trases nav lielākas par skudru pūžniem. Kā var būt bīstami?. Laikam vēlās izspiest naudu. Piedzēruši policisti ir veselībai bīstamāki
Ministry of Truth
M
Diemžēl problēma sākas jau tad, kad katru gravas krauju pataisa par trasi. Tā ir īsa, strauja un beidzas tikpat strauji. Cilvēki, labu gribēdami, ir noskatījušies ārzemēs, ka cilvēki pa kalniem slēpo. Jā, slēpo, bet nobrauc ne jau pa īsām trasēm, bet pa kilometriem garām trasēm.
G.A.
G
problēma 08:33 . taadaa gadiijumaa trases ieriikotas uz dukllo bez projektiem , laikam , nu tad jau nav briinums , šaadaam masveidu izklaides vietaam vajadzeetu tikt izbuuveetaam peec apstiprinaatiem projektiem , tas nav taa ka es aizeju uz zaļumballi izdancoties ar meitaam --------------------------------------------------- ---------------------------------------------- Ja jau viss būtu tik vienkārši. Var jau uztaisīt fantastiskos standartus un iegādāties jaunākos pacēlājus, tikai problēma būs vai Jūs "problēma" varēsiet par to visu samaksāt. Šobrīd Jūs maksājat cenu, kas ir zaļumballes līmenī, tad nevajag brīnīties arī par pārējo. Nolaidieties tak vienreiz uz zemes no tā debešķīgā lidojuma. Arī zaļumballē var izmežģīt kāju, kurš tad būs vainīgs? Cik es personīgi esmu lietojis pacēlējus Latvijā, tad tie nav ne par matu sliktāki kā ārvalstīs uz atbilstošas sarežģītības trases. Un ja vēl salīdzina ar 10.gadus vecu vēsturi - progress ir fantastisks. Tas, ka trases nav nožogotas, tur tad gan varētu būt problēma un vēl problēma ir cilvēkos, kuri pārvērtē savas prasmes kalna lietošanā, bet tas jau ir cits stāsts.
who cares
w
1. nav jau gluži tie pacēlāji kosmosa kuģi 2. ja uzskati, ka nu nemaz nav speciālistu (nez, kas pārbauda kaut tos pašus liftus?), tad arī šamējos importēt?
Fiksais
F
Unikāli. Mums ir parādījušies speciālisti šo iekārtu drošības lietās! Izveidota birokrātiskā mašinērija, kas imitē pārbaudi. Klaunu valsts. Varēja pieminēt, ka tai pašā OCS trasē, kur plīsa trose, trosi špleisēt brauca meistars no Somijas, jo Latvijā vairs nav palikuši metāla trošu špleisētāji. Toties ir darba inspekcija, kura visu zin! Cik simtus kompānijas izkūpina gaisā, kad ierodas vīrs ar mapīti un mēģina tēlot gudro, skaļi komentēdams lietas, par kurām maz saprašana? Kā viņi domā pārbaudīt?Kad šos parazītu kantorus likvidēs? Dombrovski, šo uberkontrolieru kantori vari likvidēt tūlīt, pilnīgi bezjēdziga iestāde!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas