Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aktrise Helga Dancberga vēlas piedzīt 1500 latu kompensāciju no "Latvenergo"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aja
a
to ! par to līgumu. vai tad nav teksts - pārējos gadījumos izskata atbilstoši ..... he-he! Novēlu veiksmi tiesā, kur nebūt nav likumu nezinoši darbinieki.
lauku vecis
l
Normālā stāvoklī esošai apkures sistēmai jebkurā variantā pa dažām stundām aizsalt nevajadzētu. Ja nu vienīgi tā nesāk automātiski darboties pēc strāvas atjaunošanas un mājā ilgstoši nebija neviena, kas to ieslēgtu ar roku...
daarta
d
Arī man ir bijusi nepieciešamība sazvanīt Latvenergo, tas nekad nav izdevies. Vienmēr tiek paskaidrots, ka visas līnija saizņemtas... Bet tad, kad elektrības parāds ir četrdesmit četri lati, tad gan Latvenergo ir klāt, jo ir jāatslēdz, lai pēc tam pieprasītu pieslēgšanas naudu... Lai Dancbergai izdodas cīņa ar šo monopola monstru!!!
zebra
z
Ne reizi, nekad neesmu saņēmusi kādu brīdinājumu no Latvenergo, ka viņi atslēgs uz kādu laiku elektrību. Un atslēdz viņi bez jebkādām ceremonijām vai brīvdiena, vai darba diena, 11 dienā un 9 vakarā. Nav jau iespējams arī sazvanīt - nospiediet 1, tad vēl, vēl, beigās - zvaniet atkal un tā tikmēr kamēr apnīk. Ceru, ka cienījamajai aktrisei izdosies no tiem mūžiem attiesāt nodarīto zaudējumu vērtību 5 kārtigi.
bimbam
b
"Ja SMS līgumā nav minēta, tad SMS nav nekāda spēka" --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------- Kada starpiba!? Nekada! Ja ir pareizi, ka kundzite ar Latvenergo pr so lietu runajusi, un Latvenergo to var pieradit, tad kundzite vienkarsi telo mulki! Ar vardu sakot: SMS nav speka, toties ledum speka gana un viss! Nevajag runat mulkibas! Acimredzot kundzite bridinajumu sanemusi un ir reagejusi uz to, un tas ierakstits-> lidz ar to viss ari ir izteikts un nav nekadu juridisku sarezgijumu!
vairovics
v
man ar veccectēvs vecuma galā sviestā sagāja, guļ akls gultā, pabarots aprupēts, bet stāsta visiem ka visu dienu sienu pļāvis un badā esot, ēst nedod. pavisam bija apmaldijies fantāziju pasaulē
sniegs
s
Lai cienījamai aktrisei izdodas tikt galā ar šiem energistiem!
ju
j
bet padomā, ka Tu jau pati samaksāsi tos 15 000 Ls :) līgumā, cik man zināms, par brīdināšanas veidu nav ne vārda.
Krauze
K
Nu nezinu - man pavisam nesen arī bija atslēgums. Latenergo pazvanīja trīs nedēļas iepriekš, bija arī vēstule pa pastu un otrreiz pazvanīja, ka remonts ir pārcelts trīs dienas vēlāk. Viss bija ļoti laipni un precīzi. Esmu LE klients Rīgā.
kornēlija žurciņa šķēlov
k
Mūsu rajonā dzīvo ap 40.000 iedz.,bet avīzei tirāža 5.000 (kādreiz bija 14.000) - lūk, ko nozīmē paziņojums avīzē.Bet no "latvenergo" vajadzēja prasīt vismaz 15.000 ls, jo vai maz nervu maksāja Dancbergas kundzei kontakts ar šo monstru? Un arī šie 15.000 ls priekš "latvenergo" jau vispār nav nauda - tikai smilšu graudiņš jūrmalā.
Grieta
G
Bet jūsu gadījumā kretīnisms ir iedzimts, no papā un mamā, ukūbuņķulīti bē....
!
!
Cik necienīga un kretīniska ir dažu komentētāju valoda, lai dievs nogrābstās. Ja SMS līgumā nav minēta, tad SMS nav nekāda spēka. Tas ir jāsaprot pat cilvēkam, kas juridiskajās lietas neko daudz nejēdz, kā vairums no mums.
shitaa
s
parādiet to īsziņu, ne šo konkrēto, bet formu, kas tur rakstīts, tad varēs novērtēt vai kundzei ir pilns rublis vai jāprasa aizgādība.
juha
j
Izlasi kārtīgi līgumu ar Latvenergo. Tur ir atrunāti visi veidi, kā Tevi brīdinās par elektrības atslēgumiem. Ja ir minēta vietējā avīze, tad pati vainīga, ka to neabonē, jo ar savu parakstu esi piekritusi, ka šādā veidā Tevi brīdinās. Ja avīze tur minēta nav, tad ar savu līgumu ej pa taisno uz PTACu un tur jau tiksi skaidrībā, kā un ko piedzīt par nekvalitatīvu pakalpojumu. Bet es esmu skeptisks par apgalvojumiem par ļauno Latvenergo. Protams, kļūdas un ķibeles gadās arī viņiem, bet lielākoties tur procedūra ir stingri atstrādāta un dzelžaini arī tiek ievērota. Cita lieta ir, vai šī procedūra ir līdz galam loģiska un klientam pretim nākoša, bet tas jau ir cits stāsts. Par procedūru izstrādāšanu nav atbildīgs ne montieris, ne tā nabaga meitene klientu servisā, kurai jāuzklausa klientu žults par vispār sūdīgo dzīvi.
bimbam
b
Uzņēmums esot pārliecinājies, ka kliente par remontdarbiem brīdināta, noklausoties Klientu servisa tālruņa sarunu un īsziņu ierakstus. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------- Ja tas ir ta, ka Latvenergo saka, tad kudzite pati vien vainiga. Vajadzeja steigsus braukt uz objektu un gaidit, kamer stravu atkal pieslegs. Piedevam, ja objekts, piemeram, nav kartigi nosiltinats, tad trubas atri vien var aizsalt! Pasam ir gadijies, ka bija jau ledus izveidojies, bet vel nebija paspejis parspiest trubas un visa lieta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas