Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Alfas komandieris: vienībā nekāda "tīrīšana" nenotiek

Speciālo uzdevumu bataljonā Alfa pēc apšaudes Jēkabpilī veiktas dažas pārbaudes, psiholoģiskie testi, pārskatīti darba rezultāti, analizēts darbinieku veselības stāvoklis un fiziskā sagatavotība, bet tā nav “tīrīšana”, tā LTV raidījumam _De facto _atzina _Alfa _komandieris Juris Grabovskis.

“Jā, darbs tiek pārskatīts. Komanda grib strādāt, viņi ir gatavi strādāt, viņi strādā. Komandai ir jāskatās, ja ir kaut kāds balasts, no balasta ir jātiek vaļā. Bet tā jau nav tīrīšana,” raidījumam atzina  vienības vadītājs.

Vaicāts, vai Alfas darbinieki ir pārslimojuši savulaik viņiem piedēvēto zvaigžņu slimību, J. Grabovskis atbildēja: “Slimību tik ātri pārslimot nevar, bet domāju, ka tālākā darbā šis jautājums tiks atrisināts.”

J.Grabovskis atklāja, ka patlaban nav nekādu īpašu kritēriju pēc kuriem vadīties, lai pieņemtu cilvēku darbā Alfā. Vienīgais esot fiziskās izturības prasības. Algas vienības darbiniekiem ir aptuveni 300-350 latu pēc nodokļu nomaksas. Un tāpēc daļa no vienības cilvēkiem piestrādā arī dažādos papildus darbos.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas