Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Algas pilnā apmērā neizmaksās arī mūzikas un mākslas skolotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
Ja muzikas skolu skolotajiem nesamaksa par PADARITO darbu,par ieprieksejo menesi,kas ir prettiesiski,tad jacer ari,ka LNO dirigentam GLINKAS kungam par NEPADARITO darbu nesamaksas algu(ne par decembri ne visu ieprieksejo gadu), kas butu drosi,ka tiesiska valsti tiesiski?Es pat neiebilstu, ja so Glinkas naudu KM novirzitu skolotaju algam.
Jūrmala- vsk. skolotājs
J
Arī es šovakar saņēmu īsziņu, ka man samaksā 1/3 no algas.....LIZDA rīkojies beidzot...
Fakts
F
Algas par decembri nav saņēmuši arī mūzikas vidusskolu pasniedzēji.
par velu, tautiesi
p
Tagad nu beidzot visi attapusies un dusmigi klaiga! Vajadzeja cinities pret patvalu visus neatkaribas gadus! Tas tacu bija skaidrs, ka tik korumpeta valsts ar blatniku ekonomiku ilgi nepastaves Vel pirms neilga laika dzirdeju no tautiesiem: man jau neskauz, ka citi bagati kas tev trauceja bagatam klut ko kritize, ja pats neej politika zinas neskatos, jo negribu saskarties ar negativo kada krize? vajag tik citigi stradat
Oskars
O
SKOLOTĀJI PIEPRASIET DOMĒM TRANSPORTUS 13.01.09 UZ RĪGU,tikai prasiet priekš EKSKURSIJĀM un KOPĪGI IEPAZĪSIMIES ar SAEIMAS PREZIDENTA PILS TELPĀM.
Dille
D
un kā ar runām par mūzikas skolu slēgšanu? dažās pilsētiņās pedagogi bija satraukti. vai tas attiecas uz KM, IZM vai tomēr pašvaldībām?
fui
f
Tā Demakova ir necilvēks. Kā var stumt politiski cauri gaismas pili, ja nevar samaksāt algu uz Ziemassvētkiem? Nevaru lasīt ziņas, sirds sažņaudzas.
odze
o
Lai gan valdība apsolīja, ka pedagogu algām klāt neķersies, tā - 1) reāli samazina algu , 2) neizmaksā to pašu samazināto algu pilnā apmērā , 3)mācību gada vidū samazina likmes(atņem stundas, apvienojot un likvidējot klases)
pilsonis
p
KĀDAS ALGAS- HELĒNAI TAČU JĀSTUMJ KONCERZĀLE..GAISMAS PILS...
l'avocate
l
13.-ja nostāties Saeimas durvju priekšā un nelaist depuķus iekšā, un tā nedeļu - nenotiks Saeimas sedes un valsts prezidentam nāksies atlaist Saeimu!
jonass
j
Man atkal ''patīk'' šis notikums , jo beidzot tas izdzīs no mājām uz Doma laukumu 13.janvārī arī tos, kuriem līdz šim bija viss vienalga. Jo vairāk cūcību šajās dienās paspēs sastrādāt nožēlojamā kliķe, kas pie varas, jo lielāka cerība, ka izdosies viņus ar masu padzīt tnākamnedēļ.
13. janvaris
1
Kamer par sedesahnu padomes un sedes "locekliem" 4000 Ls menesi!!! Tikmer parejiem 80 % Latvijas iedzivotaju 200 ls menesi! Un tad vel ludz lai pingvini saspiezas ar muguram par kopeju lietu! PAR KADU KOPEEJO??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
kāmis
k
beidziet tač tracināt cilvēkus. pie mums ar visu rītu kauca(arī skola) , ka algas neizmaksās. pēcpusdienā viss ok. maksās un pat mazāk nebūs. ZB ar savām baumu ziņām. atsaukumi ar būs? jampampiņi gatavie. p.s. suns laiza pautus kad nav ko darīt. paruna. sena. latviešu.
jpg
j
un muzeju, arhīvu darbiniekiem arī??? Noraus nabadzīgākajiem pēdējo miesu.
anarhija.
a
Pareizs lēmums- Hitlers arī kaut ko zīmēja un re kas sanāca. Tā katram kretīniskam lēmumam pamatojumu atradīšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas