Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ĀM iesaka dēvēt 16.martu par radikāli pretēju uzskatu grupu akciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Drausmigi
D
Ta ir par zveribam,ko pret latvieshu tautu pastradaja psrs ir janes atbildiba tas mantiniecei krievijai,bet krievijas vestnieciba LV vel apbalvo kononovu,kas dzivus dedzinaja nevainigus latvieshu cilvekus un grutnieci,Sen vajag,pamatojoties uz ANO,pashiem sevi respektet,un pieprasit dekolonizaciju,slegt robezhu ar krieviju un izraidit tai piederigos.
Drausmigi
D
Vai jus varetu iedomaties to ,ka Francijaa okupanti vacieshi kopa ar kolaborantiem liksmotu?Ne bet Latvija okupanti 9. maija katru gadu savacas uz "prazdniku"kura slavina sarkanarmiehsu okupantu arminju-Latvijas valstiskuma iznicinataju,Baiga Gada terora un totalas degradacijas atnesejus.Pirms sarkanarmieshu armijas ieburkuma LV bija Skandinavijas dziveslimenis,tagad tads pats banditiskilopisks bardaks kaa teritorijas no kuram ieradas padomju civilokupantu ordas. ddd
Ilmārs
I
To varētu saukt par Demokrātijas dienu, kad visi brīvi var paust savus uzskatus likumā atļautās robežās.
paskaidrojums
p
Ja PSRS uzvareeja karu, tad ar ko tu tik izmisiigi karo sodien? Personiski komunistu meljiem un neziniisiem skaidroju situaaciju - esesiesi (SS biedri) vareeja buut tikai vaaciesi. Taapeec nevar buut nekaadu "latviesu esesiesu", bija SS pakljautie nevaacu (latviesu, igaunju, norveegju, niiderlandiesu, ukrainju, krievu utt.) formeejumi. Bet taadam naida kurinaataajam kaa tev gfakti nav svariigi - ka tik pabljaut!
Zancis
Z
Pareizi ir...sitīsim tos utainos....arvien...:)) arvien....:)) tikko Ilmārs Dzenis ar uzdziedāja par russian....:)) utainie...:)) he, he....:))
ZG
Z
Es katru sestdien's vakaru Es katru sestdien's vakaru arvien, arvien Pie Trīnes gāju klētiņā arvien, arvien. Bet reiz pie durvīm piegāju arvien, arvien Un iekšā troksni dzirdēju arvien, arvien. Tur Ješka iekšā sēdēja arvien, arvien Un manu Trīni bučoja arvien, arvien. Ak, Trīnīt, manu sirdspuķīt arvien, arvien, Tu solījies reiz mana būt arvien, arvien. Bet nu tu mani pievīli arvien, arvien, Un Ješkam sirdi atdevi arvien, arvien. Es došos prom uz austrumiem arvien, arvien, Tu mūžam manis neredzēs' arvien, arvien. Tur sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien. Lai latvju zobens nesarūs nekad, nekad, Lai latvju saule nenoriet nekad, nekad
plaša viņiem tēvuzeme...??
p
Kāpēc Vācija ebrejiem maksāja kompensācijas par represijām, bet latviešiem par SIBĪRIJU ??? Nav vēl nekādas kompensācijas....par gāzes kamerām....palasiet SIEVIETI DZINTARĀ, kā krievs spīdzināja latviešu meitas...Plaša viņiem tēvu zeme pār visām zemītēm, bet ar savu plašo zemi viņiem nepietiek....krievu urllas....!!!
un
u
Labus darbus dara bez balsošanas.
un
u
Это Тебе, человек без ника, написано. Уважь свою мать, не выступай как клоун.
Krievu suņi rej
K
Te var redzēt, kāds okupācijas varas spiediens vēl valda Latvijā...??? Riktīgi....!!!!
un
u
Будет великая, когда научится павших солдат поминать. И за за выпендрёж за границей человеку по губам надаёт. У нас разрешают: мели, Емеля, твоя неделя.
Pagastvecis
P
Visu cieņu vīriem, kas cēlās Latvijas aizstāvībai!!! Tomēr jāatzīst, ka šodienas Latvija ir tālu no viņu sapņiem - Kampēju izlaupīta valsts, kuru plēš pušu divkopienu situācija un milzīgā Krievija, kas aktīvi kūda savus piloņus uz nelojalitāti. TAČU LATVIJAI IR RADUSIES UNIKĀLA IESPĒJA, KĀDA RODAS VARBŪT TIKAI REIZI VISĀ VĒSTURES PLŪDUMĀ. Skaidrs, ka Japānā process kļuvis nekontrolējams. Mana līdzjūtība Japānai un japāņu tautai! Japāna ir tik maza zeme - tikai piecas Latvijas - ar trim cunami sabojātām atomelektrostacijām var tikt piesārņotas neapdzīvojamams uz dažiem simtiem gadu. Varbūt Latvijai jāpiedāvā viņus izmitināt pie mums? Nu kādus 2-5 miljonus. Ar noteikumiem, ka iemācās Latviešu valodu. Uz 150-200 gadiem, kamēr Japānas zeme attīrās no radiācijas piesārņojuma. Ar striktiem starpvalstu līgumiem. Ir vērts visu vēl rūpīgi apsvērt! Bet pirmajā brīdī tas izskatās labi : - Latvija iegūst čaklus un apzinīgus strādniekus, augsti izglītotu intelektuālo potenciālu, zinātniekus un inženierus - Latvija iegūst nozīmīgas investīcijas un mūsdienīgas tehnoloģijas - Latvijai nelojālie mongoļu-tatāru jaukteņi zaudē savu ietekmi un nonāk nenozīmīgā mazākumā Japāņi īsā laikā pēc pilnīgas sagrāves WW2 uzcēla savu zemi no jauna un 10 gados kļuva par vienu no attīstākajām pasaules valstīm. Bez tam japāņi joprojām nav padevušies Kremlim jautājumā par nozagtajām Kuriļu salām – tātad krampis viņiem ir :) Manā pagastā vieta atradīsies uzreiz 25 000 japāņu (10 000 ģimeņu). Nešaubos, ka viņu uzņemšanai dabūsim Eiropas naudu. Lieku uz balsošanu!
kreņģelis
k
nožēlojamie politiķi. Ne savas domas, ne runas, ne vārda ne brīvības. Iegrožoti kā auni aplokā. Kāsds miegs naktī šitik nebrīviem indivīdiem?
Jonis
J
Vai ĀM uzskata, ka latvieši un latviešu tauta ir galēji radikālu uzskatu gruppa???
Pauls Puķītis
P
Diena būtu varējusi raksta tapšanā piesaistīt redaktoru, lai novērtu gramatikas un stila kļūdas. Laikam jau ņirdzīgam stilam piedienas šāda ziņu kvalitāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas