Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

ĀM: Militāri Latvijas iesaiste NATO misijā netiek plānota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šaitans
š
Angļu valodai nekāds oficiāls statuss Latvijā arī nav vajadzīgs, jo angļu valoda arī bez statusa ir viena no ES oficiālajām valodām un pasaulē visizplatītākā valoda. Audz liels un sāc ātrāk iet skolā, vēl daudz interesantu faktu uzzināsi :P
šaitans
š
Neko tādu neviens nav teicis un šis ir kārtējais krievvalodīgo apspiesto nabadziņu demagoģijas triks, lai novērstu uzmanību no fakta, ka šie nabadziņi intensīvi mēģina uzspiest krievu valodu kā otro.
juris
j
Es domāju, ka Kristovskis nenocietīsies ( tādiem nepazīmēties ir kā zobu sāpes ) un aizsūtīs mūsu jaunāko AN-2 modeli. Vismaz iedzīvotāju iebiedēšanai.
hrens
h
Mūsu kukuruzņiks taču salūza kaisot kūdru uz ledus, to nevajag aizmirst kad atkal skriesim pirms amerikosiem kādam sadot pa mizu.
oyo
o
Tad jau NATO netiks nekādā galā ,bez sava galvenā triecienspēka.
vells
v
vispār tu idiņ vari paskaidrot, kāda vella pēc ŠEIT atkal piepini Lembergu? Nē, es jau redzu, ka tev maksā par to, lai tu visos komentos kā papagailis ķērktu "lembergs,lembergs", bet biju domājis, ka tas ir tikai par lietām, kurās iet runa par tava darba devēja "vienotības" nelietībām. Aizvakar parādījās raksts, kurā jaunā banksteru zvaigzne rumpainis aicināja ieviest angļu valodu par valsts valodu. Ieraudzīju pie raksta klm komentāru, domāju, džeks taču uzdodas par kvēlu latviešu tautas aizstāvi, nu beidzot būs uzcepis kaut ko sakarīgu, latviešu valodu aizstāvošu, bet nē, atkal kaut kāda tupa muldēšana vai par Lembergu vai Kalvīti, neatceros īsti. Bet šeit kāda vella pēc Lembergs????? Kāds viņam sakars ar Lībiju? Ir bildis kaut vārdu? Centība ir laba lieta, bet tu draudziņ esi konkrēti pārcenties. Paliec labāk pie rakstiņiem par dombrovska un Co dižajiem (ne)sasniegumiem ekonomikā. Vienīgi varu pateikt priekšā, ka vēl pāris mēnešu tādas pašas rullēšanas kā patlaban un dombrovska impotento banku pakalpiņu brigādi neglābs vairs nekādi klm pantiņi
bulciņa
b
Visumā bija jautri jūs abus lasīt.
kā jau pie latviešiem
k
Izdarīts viss, lai par Latviju būtu kauns un pat to - bez reālas darbības...
generalis
g
Arlietu ministrijas ieredni, aprobezotais ministris Kristovsksi butu labak rupejie par to, lai sakartotu Latvijasj valsti likumdosanu, kura atbilst kaut cik civilizeto valstu standartiem, un nekavejoties atceltu amoralo, prettiesisko komjauniesa Riekstina unnekaunigas un alkatigas S.Kalnietes(esot ministra amata) izlobeto likumu, likumu "Par diplomatu izdienas pensijam" ar kura palidzibi neliela negodigu cilveku grupa- Latvijas diplomati izlaupa Latvijas valsti un apzoga Latvijas iedzivotajus. Sis amoralais likums ir nekavejosi jatcelun ar ta speka stasanos dienu. Tas ir tragiski un pazemojosi verot to ka Latvijas Minjistru prezidenti, Saeimas deputati, prezidenti, ministri, ieredni brutali, ciniski ivisus sos pedejos 20.gadus zlaupa Latvijas valsti un apzog Latvijas iedzivotajus.
KLM
K
tā vietā kārtējais murgainais pantiņš par kaut kādām lembēm un tamlīdzīgiem murgiem .................................................... ................................ lembe nav kaut kāds - viņš diženā sifilitiķa Ļeņina domu spalvaskāts ............................................... ..... lembe nav kaut kāds - viņš 140 apsūdzības sējumu sirdsapziņa un prāts ( kam pakaļā iebāzts Ļeņina spalvaskāts)
Ministry of Truth
M
Ja tev nolaižas, pamēģini piesiet.
vells
v
Vakar kāds kolaborants iemurgojās par angļu valodu kā otru valsts valodu, īstenībā nožēlojami, kā var nolaisties latvieši, ja šādu iespēju pieļauj. Palasīju komentārus, ieraudzīju KLM, domāju, kundziņš protestēs pret tik nekaunīgu latviešu valodas piesmiešanu, ir taču iepriekš iztēlojies sevi kā dižu latvietības aizstāvi, bet nekā, tā vietā kārtējais murgainais pantiņš par kaut kādām lembēm un tamlīdzīgiem murgiem
KLM
K
un nesanāk ! ...................................................... vel lam sanāk viss jo sevišķi kad to oranžie dirsā p.s bet kad nav kas p.s pats sevi ar pirkstu p.s
vells
v
Ak tu mazais jenotu murdziņ! Gribēji pakakāt, bet priekšā pampers, visi sūdi atpakaļ dirsā? :( Būtu kādu greizu pantiņu uzcepis, tipa valdis valda tā kā māk, pi..pis īsss un nesanāk!
KLM
K
Kāda skāde - es domāju ka uz turieni (brīvprātīgi) dosies vismaz Stabilitātes garants, piesolot Mr. Kadafi 7 treknus gadus - šis no priekiem pārtrauc karadarbību, ieceļ Stabilitātes garantu par savu vietnieku un dzīvo ilgi un laimīgi..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas