Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

AM pirks 25 zirgus par 50 tūkstošiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ysk
Y
Mēs gan pašreiz varētu atļauties tikai tādus zirgus kā Eirovīzijas atklāšanā - zirga pakaļu ar velkošu cilvēku priekšgalā un, ko tur likt, mums būtu gana, kaut vai ar pašu Veldri sākot! GODS KALPOT LATVIJAI!!!
lasItāja
l
Ja Saeima necels nekādus iebildumus, tad nu būs skaidrs kādi kretīni tur stūrē valsti.
AD
A
Izskatās, ka valdībā nav neviena saprātīga būtne, kas spētu iebilst pret šo melno humoru.
Sandris
S
Jūs man vienā mirklī kļuvāt dziļi simpātiska, par būtības izpratni. Tomēr , ja mana versija izrādīsies pareiza, un Jūsu arī, tad tur būs jāķeras klāt kādam konstruktoram ģēnijam, kas stipri varētu sadārdzināt pirkumu, jo autoratlīdzība par divvietīgu koka zirga starp kājām konstruēšanu, pasaulē vēl neredzētu, varētu būt stipri augsta, pat ja konstruktors saņemtu Nobela prēmiju. Tiesa tā summa šķiet ir atvēlēta tikai zirgiem.
Dafne
D
Vareni... Pusotrs tanks un 25 zirgu kavalērija... Kā teica mans tēvs- pasaulei par apsmieklu... Nesaprotu, vai uz dažiem zirgiem sēdēs pa divi, vai arī tie liekie karavīri būs rezervē gadījumam, ja kādam metīsies nelaba dūša, tik augstu sēžot?
Bezdievis
B
Es saprotu ka policijai var būt zirgi, bet kāpēc armijai???
Sandris
S
Es reiz šo ziņu, kad parādījās, komentēju , iesakot lietot koka zirgus. Tādi smalki no cēlkoka tā arī maksās, ja koktēlnieks būs ar mieru taisīt tā lētāk. Tas protams tikai pietiek zirgu galvām kur rumpja vietā garš kāts, kas jāņem starp kājām un , tad ietrenētā solī var pat iemanīties defilē, pat taures pūst, turot vienā rokā.
Viesulis
V
Viss ir kārtībā. Ņemot vērā esošo armijas attīstības līmeni -zirgu iegāde un kavalērijas izveide ir tieši laikā. Daudz lētāk un praktiskāk nekā tankus vai lidmašīnas iepirkt - ja zirdziņš nobeigsies vismaz varēs gaļu desās vai beļašos pārstrādāt! Tā tā naudiņa atnāks atpakaļ. Vajag tikai savlaicīgi valsts uzņēmumu "Aizsardzības gaļa" izveidot! Bet kopumā liekas, ka Veldres smadzenes joprojām mīt Vetrinārajā dienestā. Vismaz citi varēs par mums atkal paņirgt. Interesanti, kas būs tālāk - karavīru potēšana pret trakumsērgu vai kastrēšana?
Lelle
L
Oranžie kretīni turpina uzvārīties uz nodokļu maksātāju rēķina....
bebis
b
Kaut kādi brīnumzirgi! Ja palasa uzmanīgāk naudas sadalījumu, tad varam secināt, ka nabaga lopiņi vai nu tiks mērdēti badā, vai arī ministrs tos baros no savas kabatas. Vecā labā latviešu tradīcija- ne vienu dienu bez idiotiskām ziņām..!
Zigurds
Z
Jauns Budjonijs uzradies! Latvijas armijai NAV kara aviācijas, NAV zenitraķešu divizionu, NAV bruņuratu... Tas man atgādina WW2 kā poļi un krievi pret vācu tankiem cīņā raidīja kavaleriju, kā viņus kā trušus apšāva. Pilnīgs idiotisms!
kukainis
k
Gribu redzēt iepirkumu un tehnisko specifikāciju ;)
Zelmas skaistā jaunība
Z
lietota bruņutehnika un lietoti zirgi. heh.
Tumsonis
T
Man nepielec, kā taupības pasākumi var attiekties uz AM. NATO dalībvalstij ir gribi vai nē, jātērē piķis. Lai ir zirgi, nevis, teiksim, zviedru humpalas.
sasha
s
Vai kads sito var apturet?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas