Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Amatpersonu algas būs jāpublisko katru mēnesi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šakalis
š
ja taas publiskos Neo , tad viss kaartiibaa , bet ja apšaubaamas reputaacijas šofera deels .... nu paši saprotiet , KNABa un prokurora , arii dažu virstiesnešu jau nav ,kur tad peekšņi šaads uzskaitvedis no gaisa nokritiis , kuru peerkamaas partijeles ieveelees????
egle
e
Tagad deputāti formāli varēs teik, ka viss ir kārtībā, bet............. jo vairāk datu, jo grūtāk kaut ko tajos atrast. Lieliska ideja, kā vajadzīgo noslēpt.
dace
d
kāda jēga no tā, ka reizi mēnesī visu valsts kultūras iestāžu vadītāji aprakstīs savu nekādo algu?
traductrice
t
tiks izveidota jauna štata vieta valsts pārvaldē - POikānam. Tas ir vienīgais saprātīgais solis, lai izkļūtu no šīs neveiklās situācijas.
Pičuks
P
Manuprāt svarīgāks būtu šo amatpersonu ikmēneša vajadzīguma atspoguļojums....
lauku vecis
l
Neredzu būtisku starpību, vai amatpersonu algas publisko katru mēnesi vai reizi gadā, ka līdz šim (gada deklarācijas). Cita lieta, vajadzētu padomāt, ko iesākt ar to lērumu ļoti labi apmaksāto vietnieku, konsultantu, padomnieku un dies zin kā vēl viņus visus sauc, kas neskaitās valsts amatpersonas.
Dace
D
Ja nebūtu NEO, nebūtu šī virzība. TAGAD TAUTAS KALPIEM JĀSAKA PALDIES NEO UN JĀATVAINOJAS PAR VIŅAM NODARĪTO KAITĒJUMU, VIŅU ARESTĒJOT. Jāpanāk nekavējoša viiņa atbrīvošana.
asa
a
Kārtējais absurds, jo 1) jāparprogrmmē grāmtvedības programas 2) person;alvadības sistēmas 3) Jāprveido mājaslapas, 4) jāpieņem darbā jauni ierēdņi, kas to darīs, utt.... Cik daudz naudas atkal tiks iztērētrs!!! Kārtējos stulbuma un valsts mantas izšķērdēšanas paraugs lai pirms vēlēšanām celtu politiķu reitingus.
Boldrix
B
Kur jūs bijā agrāk. Baigais populārisma mākonis gaisā šodien. Kādēļ partijas nespēj vienoties par nepolulāriem jautājumiem? Laikam pietrūks valstiskās domāšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas