Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Amatu atstāj otra augstākā amatpersona SAB - Dzenītis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
*****
*
1)Loskutovs, 2)Dzenītis, 3) ? ... laikam taču 3/14 zdec knabam!
anonīmais šakālis
a
Raidījumā vēl bija mājieni par Rajevski un to igauņu-krievu spiegu, bet konkrēti jau neko nepateica, uzmini nu, kas tur īsti notiek. Mentu kari.
Terorists
T
Nu nu gan Lielajam Andrim liela skāde.Nu jau otrais putnelis pazūd no SAB.Tad Kamaldiņš aplauzās un nu tagad šis atbalsts šinī kantorī. Kā tad tā Šķēles onkuli nogulēji vēl vienu savu auklējumu.
Uldis
U
Nu sen tak bija laiks. Dzenītis vairāk atgādina bēdīgi slaveno Politiskās pārvaldes Fridrihsonu pie Ulmaņa valdīšanas, nevis kādu nopietnu speciālistu.
minam beerninji miiklinu
m
SAB maaajas lapaa: Pretizlūkošana un operatīvās darbības pasākumi valsts drošību un "varu" apdraudošu noziedzīgu nodarījumu apkarošanai; varu kokaa uzkaapt varu metaala stienis vaaru putru
interesanti
i
ko tu te pļ**ti , kaads sakars raidiijumam at Vienotiibu?? ... sapratu , tu i teepists , jo tim nepatiik kad par šiem runaa taisniibu , zagļus sauc par zagļiem
Nav vēl 50
N
2.pants. Tiesības uz izdienas pensiju (1) Tiesības uz izdienas pensiju ir Satversmes aizsardzības biroja (turpmāk — birojs) amatpersonai, kura: 1) sasniegusi 50 gadu vecumu un kuras izdienas stāžs saskaņā ar šā likuma 3.pantu ir ne mazāks par 20 gadiem, no kuriem pēdējie pieci gadi nostrādāti biroja amatpersonas statusā; 2) neatkarīgi no vecuma atbrīvota no darba veselības stāvokļa dēļ vai darbinieku skaita samazināšanas dēļ un kuras izdienas stāžs saskaņā ar šā likuma 3.pantu ir ne mazāks par 20 gadiem;
Rubikona
R
"Nekā personīgi"? Tad jau sāksies kaukšana "Vienotības" galā. Nebrīnīšos, ka tas tiks savilkts kopā ar Kažociņa pozitīvajiem izteikumiem par krievvalodīgajiem. Būtībā akcepts SC dalībai nākamajā valdībā. Palasīsim nākošo "IR", paklausīsimies Kristovski..
interesanti
i
jaunais ir varbuut kaads no teepistiem???
^
^
Šovasar darbu Satversmes aizsardzības ministrijā (SAB) pārtrauksi otra augstākā amatpersona ------------------------------------------------ --- Paskat ko nozīmē forša svētku svinēšana, ka pat jaunu ministriju sabrūvē, visticamāk Dombrovskim nezinot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas